20 küsür bin lira verene kadar eski model motoru bitmiş 600'lük 1000'lik motor alıp sıfır motor yaptırıp binmek çok daha mantıklı.
20 küsür bin lira verene kadar eski model motoru bitmiş 600'lük 1000'lik motor alıp sıfır motor yaptırıp binmek çok daha mantıklı.
Abi 1000lik motorun masrafı çok olmaz mı ya benim cbr 125 bile belimi büktü yaptıracam derken
Yapmazsa ona adam denmez.
Siz asıl zammı Euro 4 ve ABS'li R25 gelince göreceksiniz. Aslanım Yamaha 27 diyecek o zaman.
Yani bizde bu birbirimizi çekememezlik kıskançlık kendini bilmeme üretme değil tüketme derdi olduğu sürece bu zamlar hiç bitmez.Adam yeni işe başlıyor cebinde parası yok kredi çekiyor araba alıyor.Adam evleniyor babam benim Sadace düğünümü yaptı bende sadece çocuğumun düğünü yaparım gerisini yerim diyor.Adam baldızın kocası 500bin tl ye ev aldı diye gidiyor aynı yerden ev alıyor vs vs vs
bana da ekim ayında yüksek olacak dedi honda bayisinde ki bir arkadaş..
Bundan önce de 15bin vermem diyorduk şimdi 20bin diyoruz sonra 30bin dicez.Biz böyle oldukça 40bin bile verecek hale geliriz
DB Honda da bakıma gitmiştim geçen perşembe. Bi adam africa twin alıyordu. Niye bu kadar pahalı diye sorunca adam. Kadının cevabı "daha dur Şubat'ta %20 daha vergi gelecek" oldu.
Bizzat yaşanmış anıdır.
%500 zam gelsin sıkıntı yok. 1 yıl içinde istedikleri satış miktarına ulaşamayınca fiyatları paşa paşa indirirler
duymuşlar
daha dikkatli olmalıydık
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4060699
İstedikleri zamı yapsınlar honda yamaha vs vs almıyorum hacı varmı ötesi.
Bir tane Kuba pars var elimde vuruyorum kırbacı gidiyor bu meret. Bende memnunum satanda ohh.
Büyük cc ye geçişi iptal ettim. Ne zaman motora verdiğim para hakeder derim, gider alırım yamaha honda falan filan. Ama şuan cbr nin değeri 10000 tl dir satarlarsa alırım trik para.
Yamaha r25 11000 tl dir değeri satarlarsa alırım. Para peşin isteyen satsın alayım.
Daha fazla para verirsem hiç mutlu olamam ve ben mutlu olmadığım işi yapmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Bu arada belirttiğim fiyatların daha fazlasını verip cbr 250 veya r25 alırsam tüm türkiye yüzüme tükürsün. O motorsikletleri de kavanoza koyup sirke döksünler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)