Anket: 15k civarına Motosiklet önerisi
- Katılımcı sayısı
- 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
TNT 250
-
GT 250R
-
Honda CBR 250R ( 2. el )
-
KTM Duke 250
15 k civarı F/P en iyi motor seçeneği
Reklamlar
-
Bir kaç motor arasında seçim yapmakta zorlanıyorum farklı düşüncelere de ihtiyacım var, her türlü düşünceye açık bir başlıktır 15 k civarını geçmemek şartıyla 0 veya 2. el motosiklet önerilerinizi yapabilirsiniz.
TNT 250
GT 250R
Honda CBR 250R ( 2. el )
KTM Duke 250 ( 2. el )
Reklamlar
-
seçeneklerin içinde en iyisi bence cbr 250 neden diye sor benelli ye güvenemiyorum. hiç kaza yapmadan motoru pert olmuş arkadaşım var. gt 250r iyi ama bir cbr değil. ktm ise içlerinden cbr ile kıyaslanabilecek tek motor ama onunda parça fiyatları el yakıyor cbr al rahat edersin bence tabi temiz olması lazım
-
GLADiUSS adlı üyeden alıntı
seçeneklerin içinde en iyisi bence cbr 250 neden diye sor benelli ye güvenemiyorum. hiç kaza yapmadan motoru pert olmuş arkadaşım var. gt 250r iyi ama bir cbr değil. ktm ise içlerinden cbr ile kıyaslanabilecek tek motor ama onunda parça fiyatları el yakıyor cbr al rahat edersin bence tabi temiz olması lazım
teşekkürler!
-
Fiyat-performans ise honda.
Dayanıklı, az maliyetli, az performanslı. (Çift silindirlilere göre)
Her şeyden biraz biraz olan, isviçre çakısı gibi motosiklet. Canım benim, çok özledim...
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Fiyat-performans ise honda.
Dayanıklı, az maliyetli, az performanslı. (Çift silindirlilere göre)
Her şeyden biraz biraz olan, isviçre çakısı gibi motosiklet. canım benim, çok özledim... :(
Profil fotoğrafın öyle söylemiyor sanki
-
188likAdam adlı üyeden alıntı
Profil fotoğrafın öyle söylemiyor sanki
Bir aldığımda bir de sattığımda çok sevinmiştim Cbr ile dalga geçebilecek güçte fakat her marşa basmada, her sürüşte motosikletin sesini soluğunu dinlemek, bulunmayan pahalı parçaları kovalamak yoruyordu
Az silindir, çok iş
-
Bir aldığımda bir de sattığımda çok sevinmiştim
Cbr ile dalga geçebilecek güçte fakat her marşa basmada, her sürüşte motosikletin sesini soluğunu dinlemek, bulunmayan pahalı parçaları kovalamak yoruyordu
Şuan ne kullanıyorsun ?
-
-
En güzeli, ileride mutlaka bir tane edineceğim
-
GLADiUSS adlı üyeden alıntı
... benelli ye güvenemiyorum. hiç kaza yapmadan motoru pert olmuş arkadaşım var. ...
Bunu biraz açarmısınız?
Daha 1 saat kadar önce bir Benelli TNT250 inceleme fırsatım oldu. Çokda detaycı birisiyim. Her tarafına ince ince baktım, sahibiyle konuştum. Çin üretimi olabilir ama bildiğimiz çin malı motorlarla alakası olmayan cidden kaliteli bir motosiklet. İlgilenenlerin bu motoru görmeden asla es geçmemelerini öneriyorum. Keza TNT25'de aynı. Bildiğiniz çinlilerden değil Benelli'nin motorları.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bir sonraki motorum Benelli olacak. Verilen paranın karşılığını fazlasıyla veren motosikletler olduğunu düşünüyorum.
-
-
gazlarken sorun çıkmıştı bir daha çalışmadı motoru şimdi nerde bilmiyorum aslında bakımı yapılan motorlar uzun süre dayanır diye düşünüyorum
-
valla ben senin yerinde olsaydım net bajaj dominar alırdım.15 değil 16.500 e 16 bin arasına bu motoru şu an bulup alabilirsin.daha zam gelmedi ona satışlarda şu an malum zaten o yüzden ciddi alıcısysan çok uygun bir fiyata alırsın.bence her türlü değer o fiyata bi düşün derim.pulsarım vardı çokda memnundum açıkcası arkadaşa sattım 15bn kmde şu an hiç bir sıkıntısı yok.başka arkadaşımdada aynı model aynı kmde çok yakın ondada hiç bir sıkıntı yok yeni lastik aldı oda.dominar diyor çekiliyorum
-
Sym Wolf da listeye eklenebilir, bayilerin elinde kalan 2015 model sıfır motorları şu an 11-13.000 TL aralığında bulman mümkün. Geçen denk geldim adamın teki satıyordu 60.000 km ve neredeyse sıfır gibiydi.
-
TNT 250 ilk tercih olmalı. Fiyat performans oranı yüksek olan Wolf 250 ve TNT 25 de düşünülebilir. Az daha çıkıp Dominar alırsan bunların hepsinden iyidir. Ya da CF Moto 400NK'yı bekle.
-
burak burk adlı üyeden alıntı
valla ben senin yerinde olsaydım net bajaj dominar alırdım.15 değil 16.500 e 16 bin arasına bu motoru şu an bulup alabilirsin.daha zam gelmedi ona satışlarda şu an malum zaten o yüzden ciddi alıcısysan çok uygun bir fiyata alırsın.bence her türlü değer o fiyata bi düşün derim.pulsarım vardı çokda memnundum açıkcası arkadaşa sattım 15bn kmde şu an hiç bir sıkıntısı yok.başka arkadaşımdada aynı model aynı kmde çok yakın ondada hiç bir sıkıntı yok yeni lastik aldı oda.dominar diyor çekiliyorum
pulsar 150 kullandım çok rahat değildi 2-3 saatten sonra oturup dinlenmek istiyorum. dominar da yetersiz bir motor geliyor onu almak isteyenler cf moto 400 e yönelecektir. şuanlık 250 cc üzeri düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Seko adlı üyeden alıntı
TNT 250 ilk tercih olmalı. Fiyat performans oranı yüksek olan Wolf 250 ve TNT 25 de düşünülebilir. Az daha çıkıp Dominar alırsan bunların hepsinden iyidir. Ya da CF Moto 400NK'yı bekle.
tnt 250 lerin 0 modeli tükenmiş sanırım...
-
Mersin İl Temsilcisi
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
2008 er6n/f
kendi adıma 250 üzeri düşünmüyorum lakin her türlü yoruma açıktır ihtiyacı olanlar girip fikir alabilir.
-
Dominar bu listedekileri performans olarak katlar. 250 cc üzeri istemiyorsan o başka tabi...
-
YasinC adlı üyeden alıntı
TNT250 kullanıyorum benim gibi kaba etinin rahatlığına düşkünsen ve yol yapıyorsan tavsiye ederim. İnazuma karakterli bir motor ağır ancak daha performanslısı. Ankara-Akçakoca arası gittiğim yolda CBR'dan daha az yoruyor. Kalite olarak ise canlı gözle gör kararı zaten verirsin cbr'a dönüp bakacağını sanmıyorum. Servis konusuna gelince yaygın servis ağı var ama yok hükmünde. Belli servisler dışında düzgün yok. İstanbul, İzmir, Ankara servis yönünden iyi. İşin gerçeği servis konusunda Honda dışındakiler yalan bu listede. GT250R artık yok diye biliyorum. GD250R olmasın o ?
Hatta şuraya 2 fotoğraf atayım.
https://i.hizliresim.com/d7nPkD.jpg https://i.hizliresim.com/5G8gMz.jpg https://i.hizliresim.com/1GYLdB.jpg
Yasin... fotoğraflar super de...
Gözünü seveyim o çamaşır iplerinden tez yol kurtul.
Zincire veya tekere dolaniverir, sonra al başına belayi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)