Arkadaşlar internetten araştırdım bi türlü bulamadım mondial vulture alacağım ilk motorum olacak istanbul da yaşıyorum sigorta ne kadar çıkar ? Bide motoru ikinci el alacağım alır almaz sigorta yapmak zorunda mıyım ?
Arkadaşlar internetten araştırdım bi türlü bulamadım mondial vulture alacağım ilk motorum olacak istanbul da yaşıyorum sigorta ne kadar çıkar ? Bide motoru ikinci el alacağım alır almaz sigorta yapmak zorunda mıyım ?
Bu alacağın motorla ilgili değil. Yaşınla, ehliyetinin kaç yıllık olduğuyla, trafik geçmişinle alakalı bi durum. Kimse ortalama bile olsa fiyat veremez.
Motoru aldıktan sonra bildiğim 15 gün süren var sigorta yaptırmak için. Sigorta yaptırmadan da ruhsat alamıyorsun.
Sana farklı bana farklı fiyat çıkar bu sigorta da gidip yaptırırken öğrenirsin biz en fazla kaç para aralığında olduğunu söyleriz ama onu da internetten bulabilirsin.
Sigorta cesiti unsurlara bakar.
Yasin
Bulundugun sehir
Cinsiyetin
Ilk motorun/aracin mi gibi detaylara bakar ona gore fiyat cikarir. En onemlisi yasin ve bulundugun sehir fiyati belirleyecek olan etken.
Istanbul'daki tavan fiyat neyse o çıkar. Kazan yoksa ilk defa motor alıyorsan 4. Basamak olur oda 400-450 arası birsey olur istanbul için. Bölgesel tavan fiyat tablosu var google dayıya sor göstersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)