Motor aksamı Teknik bilgi yardım
Reklamlar
-
Merhabalar. Öncelikle motorum 2000 model zx6r. Motosikletim 2-3 dk çalışıp stop ediyor. Kontağı kapatıp tekrar çalıştırıyorum ve 2-3 dk sonra yine stop ediyor. Benzin filtresi, benzin pompasI, bujileri, akü, statör sargısı hepsi değişti. Karbüratör ayarıda yaptırdım. herşeyi yaptım ama lanet olası sorunu çözemiyorum. Lütfen yardım
Reklamlar
-
Hocam kim ne dese boş olur.Servisden başkası çözemez hocam.
-
işini iyi bilen bir ustaya götürsen o kadar parça değiştirmeden sorunu tespit ederdi.
akünün değişme amacı nedir anlayamadım.
depoyu falan alıp karbüratöre benzini direk verip (şişeyle) çalışmasında sorun var mı, stop ediyor mu gibisinden en baştan başlamalıydı çalışmaya. akü falan değil.
mesaj atarsan iyi bir usta önerebilirim. hatta kefilde olurum.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
işini iyi bilen bir ustaya götürsen o kadar parça değiştirmeden sorunu tespit ederdi.
akünün değişme amacı nedir anlayamadım.
depoyu falan alıp karbüratöre benzini direk verip (şişeyle) çalışmasında sorun var mı, stop ediyor mu gibisinden en baştan başlamalıydı çalışmaya. akü falan değil.
mesaj atarsan iyi bir usta önerebilirim. hatta kefilde olurum.
Sargıyı değiştirince aküde aradan çıksın diye değiştirdim. Ustayla ilgili özelden yazıyorum
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
-
Sorunun benzin pompası kardeşim ararsan yardımcı olmak isteriz 05072097747
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Hocam kim ne dese boş olur.Servisden başkası çözemez hocam.
Çözüyoruz evelallah özel servis hizmeti ile
-
Problem benzin pompasındanmış ve değiştirdim halbuki. Gitmiş olduğum usta benzin pomasını söktü ve direk karbüratöre bağladı arada sadece benzin filtresi var. Öğleden beridir kullanıyorum şuana kadar bir problem yaşamadım bu şekilde. Benzin pompasız kullanımda herhangi bir sıkıntı çıkartırmı?
-
ust devirlerde silindire yeterli yakit gitmez fakir calisir, performansi dusecek, subap ayarlari bozulacak ve baska zararlar verecektir muhtemelen.
-
Ah o motorun dili olsa da anlatsa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)