aboo ben bu topiği nasıl kaçırdım, polenik kokuyor, çok ekmek yerük burdan.
wiseguy adamımsın.
aboo ben bu topiği nasıl kaçırdım, polenik kokuyor, çok ekmek yerük burdan.
wiseguy adamımsın.
Sen hiç bir bayanın artçısı veya buddy'si olmadın galiba
Bayanların olduğu bir konvoyda yanyana sür de anla bu forumun amacını da aracını da )
En son 29 Ekim'de Bağdat Caddesi konvoyundan bir anımı anlatayım: Piaggio'lu bir bayan sürücü arkama o kadar yaklaşıyordu ki arka lastiğime tam 4 defa değdi. Her seferinde de IQ'suz bir gülümseme ile "pardon" dedi....İyi ki TDM'in arka çamurluğu yok......
Lütfen forumun tamamını gözden geçirmeden yorum yazmalayım...onca emeğime, dil dökmeme yazık...
heybetli bi makina kullanan görmedim daha itiraf ediorm :d ben bayan olsam kullanmak istemem öküz cok sıkıstırrmı napar belli olmaz ama ben raslarsam birini sıkıstırırken kendim motorumu vururm valla :D
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
geyikleriniz aşırı gereksizzzz
aşağılayan genellemeleri üstüme alınmasam da hoş bulmuyorum...
polemiğe gerek yok... biraz saygı lütfen...
yaw iiyi motor kullanan bayanlar artsın da artması için saygı gerek.Mesela ben caddeye indim motorla yanımda arabalar durdu,dışarı bağarmalar motosikletçi abla die.Arabalardan durup bakmalar kadını erkeği.Ya açıkça korktum .Ne bu dedim demek yanlız çıkamicam ben .Abartmıyorum inanın yüzümü bile tam görmüyolar kaskım var .Sadece saçlarım çıkıo kasktan.Onlarıda kaska toplayamıyorum çok uzunlar monttan içeri alsam kaşınıyorum .Şimdilik yanlız motorla çıkmayı hiiç düşünmüyorum
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)