Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Motor Sürücüsü Hanımlar?

Motovento
    REKLAM ALANI
    tugrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (çelik) kangda 250 cc cruiser
    cezerye senin motorun yok anladıgımız kadarıyla.. peki artçılık varmı sende?
    to be or too be

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    bikac arkadasa artçi oldm ama sevmiyorum artçi olmayi. kullanmak daha guzel. benim de olacak umarim.
    beklios simdilik..
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

Motosikleti
    kızmamanı ümid ederek soliyorum... umarım motoru alınca bana yüklendiğin gibi gaza yüklenmezsin..
    to be or too be

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Alıntı chooper777 adlı üyeden alıntı
    Ben hiç rastlamadım bayan Motosiklet sürücüsüne (çok şükür)
    Bende hiç rastlamadım.
    ALLAH tan Ankara da fazla bayan motorcu yok

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    yok yav. galiba yanlis anlasilma oldu. sana yuklenmedim.. herneyse.. problem yok.
    [bakariz,bi motorumuzu taniyalim,sonra gaza mi basacaz frene mi, belli olur]
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

Motosikleti
    herkese ii geceler.....
    to be or too be

Günaydın doğa dostu arkadaşlar,

Konunun özetine inersek bayanların motor kullanabilmesi gerçekten estetik oluyor ve insanın gururunu okşuyor. Ben bir motor kullanıcısı değilim ama doğa aşığı, eski bir bisiklet kullanıcısı ve trafiğide çok iyi bilen biri olarak şunu gayet net olarak söyleyebilirim. Trafikte ister kadın ister erkek olsun kuralsızlıklar hüküm sürmekte ve bundan trafiğe çıkan herkes etkilenmektedir. Trafik kurallarına uymayan herkes hepimiz için tehlike unsuru olarak karşımıza çıkıyorki bunu ya bilerek yada cehaletten yapıyor, yapıyoruz... O nedenle hepimize düşen görevlerin başında kurallara riayet etmek geliyor. Ve bilmeyenleride ikaz etmek şartı var diye düşünüyorum.
    Düzeni sağlamak sadece polisin işi değildir. Polisin görevi düzeni bozanları cezalandırmaktır... Her ne kadar haksızlıklara maruz kalsakta kurallar konusunda bilinçli olmak, kural uygulayıcıları karşısında kendimizi savunabilme hakkımızı elimize almakla sorunları en aza indirgeyebiliriz ilk etapta... Hayatın her alanında olduğu gibi... Haklarımızı bilmeliyiz...

Yürü be Peril Kim tutar bizi

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abi bi bayana motor bu kadar mı yakışır ya,neden mahsediyo diyeceksiniz sabah işe gelirken üç tane polis motorunun yanında geldim, şansa on km yan yana yolculuk yaptık, bunlardan bir motoru, bayan memur kulanıyodu ve artcısıda bayandı artcı sürücünün saclarını örüyodu, evet abartmıyorum resmen kuaförlük yapıyodu,bayanlarda saclar sarı hafif bir makyaj görev yerlerine gidiyorlardı içimden dedimki bi motor bi bayana anca bu kadar güzel yakışır.Bayanlar sizede tavsiyem eğer durumunuz varsa vitesli büyük motor kulanın inanın sizede cok yakışacaktır.
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

wiseguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM850
    Alıntı trenox adlı üyeden alıntı
    anlamadım ben bu topiğin ne amacla acıldıgını?
    durduk yere ne tebrıgı bayanları neden tebrık edıyorsunuz anlamıyorum arkadaslar.
    ben hıc bır zaman gormedım bı bayan da cıkacak erkeklerı ovecek bravo dıycek ya da elestırecek.
    boyle topıklerın olması zaten kadın-erkek esıtsızlıgının kanıtından baska bısey degıl bence. neyse yazmadan edemedım
    saygısızlık ettıgımı dusunmeyın ltf.
    saygılar
    Katılıyorum. Deniz arkadaşımızın bu topiği neden açtığını ben de pek anlayabilmiş değilim. Kadınların kutlanmaya, sürekli gaza getirilmeye mi ihtiyacı var ki ? Onlar kendi ayakları üzerinde duramıyorlar mı ? Poh poh mı ihtiyaçları var ? (evet var )

Sahnedeki kadınlar, koltuklarındaki erkeklerin bravosunu alıyor ve eşitliğe mi bürünüyor ? Bu da anlamsız geldi aslında. Ya da bayanlarımıza bazı arkadaşlarımızın özelden mesajlaşmak için bir fırsat mı ? ))

Kadınlar oluşumdan bugüne erkekleri kıskanmıştır. Onlar gibi olmaya çalışmıştır. Ama olamamıştır. ;)

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı

tekrar tekrar okuyun bu yaziyi. buzdolabinizin ustune yapistirin falan (sozum erkeklere)

ha bi de.. "wise(?)guy" , gaz mi? al sana gaz: seni 9 ay karninda tasiyan, bir kadin. aylarca emziren, bir kadin. gozu gibi bakan, her agladiginda kosan kişi, bir kadin. senin icin kendi canini feda edebilecek olan kişi, bir kadin. 'essek kadar olsan da' senin yemeklerini pisiren, bir kadin.
    keske bunlari ASK ile anne-baba yapsa ama malesef bu ulkede anne isi olarak adlediliyor. senin icin bu kadr cirpinmis olan da buyuk ihtimalle annen.

EGER KADIN OLMASAYDI, YOL YAPACAK ADAM DA OLMAZDI..

Not: ben kara liste cıkariyorum artik. boyle laflar eden erkekleri kaydediyorum. trafikte cikmayin olm yoluma. bilmiyorum yani;) korkutabilirim biraz
    offffff off bende diodum nerde kaldı cezeryecik
    birak sosyal mesaj vermeyi.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Motosikleti
    Yamaha TDM850
    Alıntı T_uruncu adlı üyeden alıntı
    tebrik neden edilir :

motive etmek için, takdir etmek için, desteklemek için....

kadınların daha cesur olması gerekiyor çünkü bazı konularda, ve erkeklerin desteği de bence bu yüzden çok önemli...
    önyargılar, öğretilmiş kendine güvensizlik, kim ne der nası bakar baskısı, hata yapmaktan korkmak, + cinsiyet farkından doğan farklılıklar ( daha güçsüz ve daha kısa bacaklar, kollar, çok daha narin bir vücut...) işte bunun için dışardan çekingen gibi dursak da aslında daha cesur olmamız lazım.

işte bu yüzden de desteğiniz önemli... desteğini ve centilmenliğini esirgemeyen tüm erkeklere teşekkürler....

konuyla pek alakası yok aslında ama bence erkek demek hem kalbini hem bileğini ortaya koymak demek... ve bunu nazikçe yapmak (tabi kadınlar söz konusu olduğunda), ağırbaşlılık ve iyiniyet demek... bazen yazılarda kantarın topuzu kaçıyor oysa...
    Ya işte burada tezat görüyorum. Acaba ben mi yanlış görüyorum ? Bir yandan eşit deniliyor, diğer yandan da Duygu Asenamsı feminizm reaksiyonları...Ama bir diğer yandan da bu mesajda da olduğu gibi kadının erkeğin desteğine ihtiyacı olduğuna dair esintiler....

Cesaret konusunda da endişelerim yok değil. Yani bir kadının yukarıda da yazdığı gibi cinsiyet farklılığından doğan farklılıkları varolduğu kabul ediliyor...güçsüz fizik yapısı v.b.'den ötürü tamamlayıcı olarak erkeğe ihtiyaç duyulduğu kesin olarak bakılıyor.

Ama diğer yandan da kadının özgürlüğü ve kendi başına erkeğe ihtiyaç duymadığı vurgulanıyor. Tabii, erkeklerin yardım etmesi de "centilmenlik" olarak nitelendiriliyor..

Yani tezat üzerine tezat. Evet, kabul ediyorum, kadın ile erkek bir çok unsurda birbirini tamamlayıcıdır. Ki, her zaman vurgularım, erkekler fiziki güç faktöründe her zaman üstündür, ama diğer yandan kadınlar da zihinsel faktörlerde her zaman erkeklerden bir adım öndedir.

Ama şu da var ki, kadınların elde ettikleri zihinsel başarıların sınırlarını zorlayarak, erkeklerin sahası olan bedensel alanlarda boy göstermesi ; hatta boy ölçüşmeye çalışması bu aşağıda betimlediğim kadın-erkek çatışmasını yaratmaktadır. Yani, erkeklerin kadınlardan üstün olduklarını kanıtlamak gibi bir ihtiyacı asla olmamıştır. Oysa, kadınlar kendilerini bu konuda zayıf hissettiklerinden sürekli olarak kendilerini kanıtlama çabasındalar (evet, kompleks). Yok efendim kadından iyi müdür olurmuş, yok efendim kadın karatecimiz dünya şampiyonuymuş, yok Name yarış kazanmış. Kime ne ? Kime neyi göstermeye çalışıyorlar ? Ve ne elde etmeyi umuyorlar ?

Sonuçta her iki taraf da birbirine muhtaç değil mi ? Her iki taraf da toplumda duracakları yerleri bilirlerse, bu gereksiz uzayıp giden tartışmalar olur mu ?

tekrar tekrar okuyun bu yaziyi. buzdolabinizin ustune yapistirin falan (sozum erkeklere)

ha bi de.. "wise(?)guy" , gaz mi? al sana gaz: seni 9 ay karninda tasiyan, bir kadin. aylarca emziren, bir kadin. gozu gibi bakan, her agladiginda kosan kişi, bir kadin. senin icin kendi canini feda edebilecek olan kişi, bir kadin. 'essek kadar olsan da' senin yemeklerini pisiren, bir kadin.
    keske bunlari ASK ile anne-baba yapsa ama malesef bu ulkede anne isi olarak adlediliyor. senin icin bu kadr cirpinmis olan da buyuk ihtimalle annen.

EGER KADIN OLMASAYDI, YOL YAPACAK ADAM DA OLMAZDI..

Not: ben kara liste cıkariyorum artik. boyle laflar eden erkekleri kaydediyorum. trafikte cikmayin olm yoluma. bilmiyorum yani;) korkutabilirim biraz
    Sanırım aşağıda yazdıklarım buna da yanıt veriyor...

Daha ehliyetini almadıysan da evet tehlikeli olabilirsin...motor üzerinde panikleyen bayan en tehlikeli yaratıklardan biridir. Belki bazılarınız hatırlar, 2 sene önce motorsiklet ehliyetini alıralmaz kendini sokağa atan bir bayan motorcu, 2 aylık bebeğiyle karşıdan karşıya geçmekte olan kadına durup yol vermek istemiş olsa da o anın paniği ile tam gaz vermiş ve ikisini de 250kg'lık chopper ile biçmişti. Anne bir kaç çizikle durumu atlatırken, zavallı bebek kurtulamamıştı. Sanırım Bodrumda olmuştu bu olay. Benzer bir durumda erkek olsaydı, paniklese bile canını riske eder, düz duvara çarpar, yine de bebekli kadını riske etmezdi.

Kullandığınız o cihazlar oyuncak değil. Birer ciddi makina. Ortalama ağırlığı 150 kg hem de. Üzerinde dengenizi sağlıyor olabilmeniz sizi iyi sürücü yapmaz.

Karar ve düşünce mekanizmalarımız da her iki cinste de çok farklı işliyor. Genelde hemcinslerimin düşünme mekanizması asla onaylamadığım bir yöntemde olsa da, özellikle kritik durum yönetiminde, erkeklerin daha hızlı karar verdikleri ve ifa ettikeri doğrudur. Biz erkeklerin duygusal zekası kadınlarınkinden çok daha fazla ön plandadır. Yani, biz duygularımızla hareket ederiz (ego/super-ego) ve ne yazık ki sonra düşünürüz. Kadınlarsa, önce düşünür sonra hareket ederler..Ki genelde kadınların yöntemi çok daha mantıklıdır.

Ama ne var ki konumuz motorsiklet. 2 tekerlek üzerinde G faktörü, denge ve güç yönetimi faktörlerinin ön planda olduğu birer makina. Üzerinde her zaman 100% sakin, cesur ve atik olunması gereken bir cihaz. Hele hele Istanbul trafiğinde olduğumuzu düşünürsek...

Şimdi, bu kriterleri bir araya alırsak, ve kadının düşünce yapısı ile birleştirirsek, kadın karar vermeye çalışırken dümdüz giderek bebek arabasına 90 dereceden çarpıyor.

Ama erkeğin düşünce yapısı ile kriterleri birleştirirsek, sonucu belki daha yanlış da olsa asla 90 dereceden hedefe kilitlenmiyor.

Umarım farkı net olarak örnekleyebilmişimdir. Motorsiklet ANAÇ duyguları olanlara hiç uygun bir cihaz değil arkadaşlar. Oyuncak veya avarelik aracı hiç değil. Üzerinde belki kendi canınızı taşıyorsunuz ama, çevredeki başka canlar için de tehlike unsurusunuz. Ne yazik ki bu böyle.

Herkese tavsiye etsem de, özellikle motorsiklet üzerindeki bayanlarımıza tavsiye ediyorum. Gelişim Sürücü Kursunun bu haftasonu düzenlediği ileri düzey sürüş teknikleri eğitimine katılın.

Önemli olan tehlikeden kurtulmak değil, ilk başta tehlikeli duruma düşmemektir.

Saygılarımla...

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Wiseguy, çok derinlere daldın kardeşim Kadın beyni zaten tezatların bileşkesinden oluşur. Sen kadınlara sevgini, şefkatini, desteğini göster, centilmenliğini de esirgeme, kadınlar zaten sana hakettiğin saygıyı gösterecektir. Sen diyorum yanlış anlaşılmasın, bütün erkekler için geçerlidir bu...zaten kadınların bizimle yarışma gibi bir iddiaları da yok. Onlar sadece kendilerinin de toplumda bir yerleri olduğunu kanıtlamaya çalışıyorlar. Motosiklet de bir göstergedir, hem de zevkli bir gösterge. Hatta onların bu zevki tadabilmeleri bizim için de zevkli Hayata dair hiçbir yerde, kadınsız erkek, erkeksiz kadın olmaz, bu da böyle biline...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

thedentist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha cygnusX ve honda VFR 800

r1 kullananı da var!

ben antalyada kırmızı ışıkta denk geldim.bordo renk bi 1 ben arabadayken beni geçerek kırmızı ışıkta durdu.motorda 2 kiş vardı.yanımdaki arkadaş adma bak kızı atmış arkasına ne havalı derken motordakiler kaskalrı çıakrdı.bi gördük ki motoru kullanan bayan arkadaki erkek.ikimizde dumur olduk kaldık....

Motosikleti
    Yamaha TDM850
    :D:D ya hayir. ben secret garden a tangoist grubuyla geldim. dikkatini cekmistir tango yapan bi grup vardi orda 30 kisilik ben sizin toplantiniz oldugunu bile bilmiyodum. ama iki hafta once dersaadette tanistigim insanlar khutuck,olcan138,trenox falan oralardaysa selam verim die geldim o tarafa kibarca meraba diip gene tanidik bir simaya, dondum zaten.

zuhaha... hemen tavrini aldi ya bakar misin:D:D

Not: ADAM YERİZ :D:D:D:D:D:D:D zuahhahahah
    Hah işte bak...ne güzel bir hobi... Partnerin haricinde kimseye zararın da olmaz )) Alt tarafı dönüşlerde dirsek atar, adamın ayağına filan basarsın...kihkihkihkih ))

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne kadar büyütmüşsünüz sadece motor kullanıyoruz.. şahsım adına elimden geldiğince ve imkanlarım elverdiğince iyi yapmaya çalışıyorum.. pratikliği hayatımı kolaylaştırıyor ve keyif alıyorum.. başka derin ya da felsefi bir yanı yok ki bu olayın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    ben bir hatun gördüm. deri kırmızı tulum siyah motor siyah kask ve çivi topuk çizmeler, trafikte yanımda durdu kaskın camını açtı şöyle bir süzdü filmlerdeki gibi. ben tabii bön bön ona baktım "buyur bacım der gibi" ondan sonra bir hareket çekip öyle bir bastı ki ZZR ile "noluyoo yaaa" falan oldum. Saçlarım rüzgarından gözlerime yapıştı ))))
    herhalde beni gaza getirip peşinden gelmemi bekliyordu, Allah'tan o taraklarda bezim yok.
    Yalnız kardeş bayaa bi özenmiş yani trinity gibi falan...
    Ben fesübhanallah deyip alakasız bir yöne doğru yol aldım ve bir aşk da böylece başlamadan bitmiş oldu

o kardeşimiz burdaysa, dikkatli kullansın noolur. Altındaki motorun kontrolünü bir kaybederse güzel yüzüne yazık olur :(

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Bir keresinde gazetede savaş uçağı kullanan bir bayan pilotumuzu tanıtıyorlardı ismini şimdi hatırlamıyordum, o zamanlar sanırım Türkiyedeki 4 bayan pilottan birisiydi.Savaş uçağı pilotu 4 bayan.Yazıyı okuduğum zaman çok hoşuma gitmişti.Bayanlarımız bir çok konuda üstün başarı sağlıyorlar.Bunlar çok güzel şeyler...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    almancada bir söz var frauen am steuer abenteuer yani

kadınlar direksiyonda ?? macera demek hahahaha

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bayan erkek ne farkeder ki? ... böyle bir konu açılması bile saçma olmuş...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler