bende boyundan çook büyük bir harley kullanıcısı gördüm. (caddebostan da ) feleğim şaştı... valla ben cesaret edemem. o küçük ama büyük iş yapan bayanı kutluyorum
bende boyundan çook büyük bir harley kullanıcısı gördüm. (caddebostan da ) feleğim şaştı... valla ben cesaret edemem. o küçük ama büyük iş yapan bayanı kutluyorum
Dorado V5
koyulacivert adlı üyeden alıntı
O alet devrildiğinde bir erkeğin yardımı olmadan altından kalsın, ben ondan sonra kutlayacağım (more & more gas)
Yazılanları okudum ve son tahlilde şunu farkettim... Aslında hepimiz kadın olsun erkek olsun farklılıklarımızı görmek zorundayız. Eşitlik yasalarca sağlanmaya çalışılsada yasalarda bile eşitsizlik olduğunu söyleyebilir miyiz? Yasalar tam anlamıyla doğru mudur? Yasalarda belki hatalar var yada çoğuna göre doğru bile olsa ki doğrudur demiyorum... Ama şu noktayada değinmeden geçemeyeceğim. Kur'an-ı Kerim'de bile kadın erkeğin eşit olmadığını görmemiz mümkün. Eşit olmamak kötü birşey mi? Onuda sizlerin takdirine bırakayım. Çünkü kadın erkek eşit değil, bir elmanın iki yarısı yani tamamlayıcıdır. İki cinsinde kendine has üstünlükleri vardır bu nedenle tamamlayıcıdır diyebiliriz. Eşitsizliklere karşı geleceğimize bunlarla yaşamasını öğrenebilsek hayat çok daha güzel olabilirdi...wiseguy adlı üyeden alıntı
beylerr!!! pişman etmeyin iiki bi konu attık ortaya hanımlar sizde demoralize olmayın atlayın motorlarınıza gezin tozun eğlenin bizde sizi izleyelim. beylerde laf atmayalım lütfen biz hanımları tesvik etmeye calısıyoruz
kadın ve erkek eşitliği konusunu bırakalım ayrıca konumuz bu değildi! ve artık kadın erkek eşitliği konusu bana cok komik ve artık saçma geliyo eşitlik diye bisey yoktur! kadın erkek sadece birbirini tamamlar! yani sıcak ve soğuk suyun karısımından ılık su aktığı gibi... sadece kadınların bizden üstünlükleri yarı tanrılığı Allah onlara vermistir cünkü onlar doğum yapabiliyo buda ztn yeteri kdr kutsal birseydir. motosiklete gelince erkek kullanırsa kadın daha güzel kullanır :D cünkü güzellik erkeklere mahsus deil
anlamadım ben bu topiğin ne amacla acıldıgını?
durduk yere ne tebrıgı bayanları neden tebrık edıyorsunuz anlamıyorum arkadaslar.
ben hıc bır zaman gormedım bı bayan da cıkacak erkeklerı ovecek bravo dıycek ya da elestırecek.
boyle topıklerın olması zaten kadın-erkek esıtsızlıgının kanıtından baska bısey degıl bence. neyse yazmadan edemedım
saygısızlık ettıgımı dusunmeyın ltf.
saygılar
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
tebrik neden edilir :
motive etmek için, takdir etmek için, desteklemek için....
kadınların daha cesur olması gerekiyor çünkü bazı konularda, ve erkeklerin desteği de bence bu yüzden çok önemli...
önyargılar, öğretilmiş kendine güvensizlik, kim ne der nası bakar baskısı, hata yapmaktan korkmak, + cinsiyet farkından doğan farklılıklar ( daha güçsüz ve daha kısa bacaklar, kollar, çok daha narin bir vücut...) işte bunun için dışardan çekingen gibi dursak da aslında daha cesur olmamız lazım.
işte bu yüzden de desteğiniz önemli... desteğini ve centilmenliğini esirgemeyen tüm erkeklere teşekkürler....
konuyla pek alakası yok aslında ama bence erkek demek hem kalbini hem bileğini ortaya koymak demek... ve bunu nazikçe yapmak (tabi kadınlar söz konusu olduğunda), ağırbaşlılık ve iyiniyet demek... bazen yazılarda kantarın topuzu kaçıyor oysa...
madem eşitiz diyonuz ne diye destek çok önemli diyonuz onu da anlamıs degılım .neyse alın size destek o zaman demeyin eşitiz gerek yok soyle boyle diye
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Ben hiç rastlamadım bayan Motosiklet sürücüsüne (çok şükür)
yok abi biz rasladık.. bu pazar yaptıgımız program dönüşü secret gardende toplanıp tanıştık ve biraz sohbet ettik, gırgır yaptık.. akşam üstü tam dağılırken bi grup hızımızı alamadık ve 10 - 15 motorla sarıyer - ortaköy - beşiktaş - eminönü ordanda sahilden evlere dağıldık.. ortaköyden sonra bizim gruba yolda iki kız daha katıldı.. biri sürücü digeride arkada oturuyor.. inanırmısın bizim gruptan bi kaç erkekten daha ii bi sürücü idi.. altındaki scoter la benim chopper i bile yedi diyebilriz.. o yüzden motorculugun kadını erkeği olmaz.. iyiyse eğer el öpmeyide bilicez..chooper777 adlı üyeden alıntı
size küçük bi tavsiye.. en kısa zamanda bi kadın dergisine yazmaya başlayın.. kritikleriniz reytingi bayaa artırır..SenemiS adlı üyeden alıntı
to be or too be
T_uruncu adlı üyeden alıntı
tekrar tekrar okuyun bu yaziyi. buzdolabinizin ustune yapistirin falan (sozum erkeklere)
ha bi de.. "wise(?)guy" , gaz mi? al sana gaz: seni 9 ay karninda tasiyan, bir kadin. aylarca emziren, bir kadin. gozu gibi bakan, her agladiginda kosan kişi, bir kadin. senin icin kendi canini feda edebilecek olan kişi, bir kadin. 'essek kadar olsan da' senin yemeklerini pisiren, bir kadin.
keske bunlari ASK ile anne-baba yapsa ama malesef bu ulkede anne isi olarak adlediliyor. senin icin bu kadr cirpinmis olan da buyuk ihtimalle annen.
EGER KADIN OLMASAYDI, YOL YAPACAK ADAM DA OLMAZDI..
Not: ben kara liste cıkariyorum artik. boyle laflar eden erkekleri kaydediyorum. trafikte cikmayin olm yoluma. bilmiyorum yani;) korkutabilirim biraz
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
sevgili cezerye o dediklerinden her erkekte yok ama...
yanlış anlaşılmasın o t_uruncunun dediği yürek ve bilek.. bu arada kendi kendine doğurganlığı olan anne adayları oldugunu düşünmüyosun dimi??
to be or too be
tooğrul, ama, buyuk cogunlugunda var. %96
ben de secret garden daydim o gun. geldim bi ara sizin o tarafa,3-5 simaya bakindim tanidik. yoktu kimse ben de dondum
öncelikle tooğrul değil şahsa olmasada isme saygı beklerim.. artı.. tanıdık sima arıyorsanız mahallenizde takılmanızı öneriim.. o gün asıl amaçlardan biride tanısıp kaynaşmaktı.. ama sizin mantalitede arkadaslar oldugunu tahmin edemediğim için size özel pankart hazırlamayı ihmal ettik.. özür dileriz..
to be or too be
:D:D ya hayir. ben secret garden a tangoist grubuyla geldim. dikkatini cekmistir tango yapan bi grup vardi orda 30 kisilik ben sizin toplantiniz oldugunu bile bilmiyodum. ama iki hafta once dersaadette tanistigim insanlar khutuck,olcan138,trenox falan oralardaysa selam verim die geldim o tarafa kibarca meraba diip gene tanidik bir simaya, dondum zaten.
zuhaha... hemen tavrini aldi ya bakar misin:D:D
Not: ADAM YERİZ :D:D:D:D:D:D:D zuahhahahah
fancy club daki tango gösterisinde varmıydın?.. bundan iki - üç ay önce..
to be or too be
yoktum. sınav donemimdi belki de, haberim olmadi. seyrekce milongalara gidiorm o kadar.tugrul adlı üyeden alıntı
Motorcunun ruhunda extrem'lik olmazsa olmaz.Bayan motorcunun iki kat olması lazım.Hem motor için hemde önyargılar için.O sebeple saygı duymamız gayet normal çünkü dominant yapıda olurlar.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)