premier1 adlı üyeden alıntı
gerçekten çook komiksin... biz sadece erkekler için yaşıyoruz dimi? yani senin gibiler, böyle düşünüyo (özellikle üniversite okumuş cahiller)... yazık çok yazık..!!
gerçekten çook komiksin... biz sadece erkekler için yaşıyoruz dimi? yani senin gibiler, böyle düşünüyo (özellikle üniversite okumuş cahiller)... yazık çok yazık..!!
Cumartsi gunu kadikoyde 125R li bir bayan gordum. Gercekten cok yakisiyor. Alkisliyorum..
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
Walla bu yazdıkların bizim birçoğumuzun yazmaya cesaret edemeyeceği şeyler, seni bundan dolayı kutluyorum Genelde, gerçekten de fiziki olarak en güzel kadınlar arkada oturanlardan çıkar Fakat, arkadaşın tespiti bir nevi genellemedir ve istisnalar şüphesiz ki vardır Bizim üyelerimiz kendilerini istisna olarak kabul edebilirler
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Bay eleştirmen olarak benim de bu konuda biraz tuzum olsun bari
Dün akşamüstü 16:00-17:00 civarında Bağdat Caddesindeydim. Her zamanki gibi Glorias'da.
Yoldan gelip geçeni rahatça izleyebiliyorduk. Önümüzden geçen 6-7 tane motorlu bayan gördüm. Evet, bir tanesinde 600R, bir diğerinde Piaggio (ki kendilerini tanıyom), diğerlerinde de siyah markasını çözemediğim scooterlar vardı.
Bu tanıdığım iki tanesi diğerlerine örnek olabilecek nitelikteydi (eminim bu siteye üyeler ama nicklerini bilmiyorum. Ebru?)...
Neden mi ? Hepimizin bildiği gibi bayan otomobil sürücülerimizden de bilindiği gibi, bayan sürücüler, erkek sürücülere nazaran daha dikkatli ve temkinli oldukları herkes tarafından bilinir.
Ama ne var ki, diğer 4-5 tanesi bırakın örneği, tehlikeyi temsil ediyorlardı. Belli ki ehliyetleri bile yoktu. Kasksız, ceketsiz, sıfır koruma. Dahası saçları bile açıktı bazılarının... .
Dahası 2 tane siyah scooterli bayansa, hiç bir korunması olmadan, arabalar arasında slalom yapmaya çalışıyorlardı. Dengelerini bile zor sağlıyorlardı. Umarım günü kazasız geçirmişlerdir.
Keşke caddede çevirme olsaydı. Ne ilginç ki dün caddede çevirme yoktu.
Nedense bir çok kişide otomobil veya motorsiklet alınca Bağdat Caddesi turu atmak bir gelenek halini almış durumda...Ama bir şey atlanıyor. Bağdat Caddesi, trafiğin akışının yoğun olduğu ve acemilerin, hava atıcılarının çok yoğun olduğu bir cadde. Yani tehlike kol geziyor.
Araçlarına ve trafiğe yeni olanlar için hiç de uygun mekan değil. Hele hele hava atıcam derken, rezil olmak da var. Ki bunu 1 ay kadar önce Şaşkınbakkal'da sarı renkte bir scootere binen bir bayanda gördük...Kaldırıma çıkmak için hafif gaz vereceği yerde tam gaz verdiğinden, scooterin burnu havalandı ve bir ağaca kafadan çarptı. Çarpma esnasında motorsiklet darmadağın, sürücüsü olan bayan sersemlemiş oldu. Tabi etrafta da ona kahkahalar atan bir kitle...
Dişi sürücülere sözüm: Sizsiz olun, biz erkeklere örnek olun. Gülünecek halimizle bizlere kahkaha veya ibret malzemesi olmayın...
Herkese saygılarımla,
WiseGUY
BMW F650GS
Yamaha TDR125
Motoru olmayıpta kullanmak isteyen bayanlar varsa yardımcı olunur
EvET MOTORUM YOK KAZA YAPTIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNFutureShock adlı üyeden alıntı
Ve arkadaşım sözüm sanapremier1 adlı üyeden alıntı
Bil bakalım kaza sebebi ne hem kazaya sebebiyet veren arkadan gelip solumdan sağ şeride geçmek isteyen hemde arkasına bile bakmadan kaçan ödlek hatta ileri gidicem kusuruma bakmayın neyse bir adamın teki...
Şimdi gelelim senin bu kızlar hakkındaki düşüncene ben güzel oldumu idda etmiycem en azından banu alkan olmak için hiçte bişi yapmama gerek yok allaha yakın bana uzak olsunda ben kendim oluyim yeter övünmüş gibi olmak istemem ama bir bayan HONDA CBR 125 REPSOL kullanıcısı olarak ve en azından çoğu kişiden iyi kullandığımı idda ederek olaya giricem Benim ne iş yaptığım önemli değil ama hem akıllı hemde güzel bir bayanın motorda kullanabileceğini kafana dank etmen dileğimle hoşçakal bidahada böle ağır konuşmaların olmasın bayan olarak genelimize sölenen bir yazıdır bu bende üstüme alırım tabiki kusuruma bakmayın (Pençeler Çıktı)
valla kim ne derse desin bayanlar arabada iyi değiller motorda daha pratikler birazda cesaretli olup panik yapmasalar tam olacak
İlginize teşekkürler arkadaşlar... Dilerim sayımızartar gerçekten... Yarıscı bayan arkadaşlarımında basarılarınn devamını diliyorum.. Seni çok seviyoruz NAME...
Hmmm...
Aaa ? Ben mi yanlış anlamışım ? Bayan yarışçılardan mı bahsediyoruz ? Yoksa trafikteki bayanlardan mı ?
Tabii bayanlarımıza hak vermek de lazım...bu konuda ciddi kompleksleri var...İyi tarihten Calemity Jane filan gibi örnekler çıkmadı
Hem neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz ki ? Erkekler, her zaman üstündür (gazzzz)
Herzaman erkek üstünlüğünü kadına borçludur biz olmadan bi erkeğin üstünlüğü söz konusu bile olmaz hıh Arkanızda ya bir annenin ya bir eşinizin ya bir kızınızın desteği hep olucak...(Pençeler dağada çıktı)wiseguy adlı üyeden alıntı
Kedİm Geldİ Aklima..
Pincir Di Adi. Tirnaklari Cok Uzamisti Veterİnere GÖtÜrdÜm Ucundan KesmİŞtİ.
Artik Daha Zararsiz Oyunlar Oynuyodum Onunla. Zararsiz Patİler Atiyodu. Üstelİk Koltuklarimida Paralamiyordu.
Ne GÜnlerdİ.
Comfirmation Bias
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Tabii o kadını tohumlayan da leylekler di mi ))
Motorsikleti icad eden de, imal eden de, size motora binmeyi öğreten de, ehliyeti veren, parayı veren de, hatta o parayı dahi imal eden de her zaman, ERKEKTİR
Sizin de dediğiniz gibi, kadınlar hep arkada, erkeklerse hep kaç adım öndedir
Ben bu Name'nin yarıçı olduğunu bilmiyordum Dergilerde yazdıklarından takip ediyorum...
Wiseguy çok enteresan ve doğru bir noktaya değindi, yürü bekim tutar seni
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
bence yanlış bir tartışma yapılmakta; bir elin beş parmağıda hiçbir zaman bir olamaz. trafikte hem arabayı hemde motoru çok iyi kullanan bayanlar var. çok iyi kullanan baylar da var ve bunların tam tersleri de var. ama untmayalım ki önemli olan sabır , uyum ve anlayışlı olmak. trafikte empati kurarak ilerleyen ne bayan ne erkek ne araba ne motor kaza yapmas. unutmayalım ki kendilerini en iyi şoför olarak niteleyen dolmuşcu taksici kamyoncular en berbat sürücülerdir. ve %99 u erkektir. yetenek veya kabiliyet olarak iyi olabilirler ama anlayış ,zihniyet olarak sıfırlar.
belki bayanlarda ilk etapta (üzerlerinden korkuyu atana kadar) tehlikeli hareketler yapabilirler ama inanın trafikte yetenekli bir dolmuş şoförüne karşı her zaman acemi bir bayanı tercih ederim. hiç olmazsa dikiz aynasından göre göre motorun üstüne sürmüyorlar. belki görmeden sürebilirler ama görünce frene basma anlayışını sergiliyorlar.
son olarak bayanlar ve baylar bu yollarda hepimize yer var yeterki başkalarının yerlerine saygı gösterelim
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.[MEDIA][/MEDIA]
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki kadınlar herzaman haklıdırlar...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
İcad eden erkekse imal eden de binmeyi öğreten bayan ehliyeti veren bayan parayı veren bensem eee ne kaldı aaa bakın bakın kim üstünwiseguy adlı üyeden alıntı
...Kardeeşşş!! biz Arabistanda yaşamıyoruz ki sizin 4 adım arkanızdan yürüyelim,, lafını bilde konuş!! ++ erkeklerin sırtından geçinip sizi sömürmüyoruzda, Allah a şükür kendi paramızı kazanacak gücümüz var... sen ve senin gibi örümcek beyinliler olduğu sürece memleketimizde,, doğru biz hep arkadan geliriz,, ilerlememiz mümkün değil...wiseguy adlı üyeden alıntı
amma uzattınız ya paşa paşa kullanıyolar işte size noluyo
bu ülkede herkes istediği şeyi yapmakta özgür tırda kullanırlar uçakta bunları kullanmanın bilek gücüyle bir alakası yokki, motosiklet araba gibi basit bir şey olmadığı için motor kullanan hanımları evlenir evlenmez kocasından jeep hediyesi alan bazı hanımlarla karıştırmayalım
ay bu topik halen devam ediyor bitmezde valla.
güzel düşünenlere sözüm yok tebrikleri kabul ederiz bayan olarak ama farklı ve negatif yorumlayanlara tek sözüm var..
KISKANANLAR ÇATLASIN,hem motosiklet kullanıyoruz,hem de güzeliz..bakımlıyız ve işimize de gidip geliyoruz.
Meliss hanım, bence forumun tamamını okuyun ondan sonra da hırsınıza sahip olup sakince cevap verin Kadınların erkeklerin arkasında olduğunu söyleyen zati bu forumda mesaj atan bir bayandır. Ben de sadece yorumladım )destinyofrock adlı üyeden alıntı
Hem evet, hala sonuna kadar da dediğimin arkasındayım. Kadınlar günümüzde Arabistan'dan çok daha fazla haklara sahipler. Ama hakkın temel sahibi, ve izini veren de erkekler.
Bu arada çok kolay gaza da geliyorsunuz ))))) (gazı aşağıdaki mesajların birinde parantez içinde italik olarak vermiştim ))))))))
Ah kompleksler, vah kompleksler ) (biraz daha gazzz)
Sömürme konusuysa, çok dallı budaklı. Diyelim ki alan memnun veren memnun. Güzelleriniz daha da memnun ))
destinyofrock: parayı kim verdi sana ? (ya erkek bir patron ya da "baba" (ayrıca imal eden de erkek, sınavı düzenleyen de, o motoru kullandığın yolu bile yapan erkek )
Uzun lafın kısası, biz yaratıyoruz, sizler de sefasını sürüyorsunuz. Buna bir sözümüz yok. Ama bari havasını da bize atmayın )) gazz kaçarr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)