bayanların motor kullanmaları çok hoş bence yakışıyorda
bayanların motor kullanmaları çok hoş bence yakışıyorda
bence kadınlar trafikte olsun hele motosiklet kulananlar olsun
hoş olmazmı sizcede
ama bazı kendini bilmez serseri züppeler yol vermiyor sıkıştırıyor ve haliyle kaza kaçınılmaz oluyor buda bizi üzüyor
hastayım rüzgarda saçlarının dağılmasınaaa keske tüm güzel hatunlar motora binse...
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
ben de yakın zamanda çıkıcam trafiğe ...
tek korkum artçıyken bile garip garip bakan insanların ,sürücüyken verecekleri tepki
Ducatista:)
Çirkin hatun yoktur... az votka vardırTRUCKER adlı üyeden alıntı
Çirkin hatun yoktur. Kaskın içindeki şey hayalgücünüzdür
Aslında dikkati motor kullanıcılar olduklarını hep gözlemliyorum.. Ayrıca pek cok arkadasında dediği gibi yakısıyorlar. yafu..
S&S
hep erkek ler suruyor motoru bıktık artık
Yeni yine yeniden
vallah bayan sürücü diği geçmeyin altında bir race olduğu zaman erkeklerin
tozunu çıkartanlar var bana geçenlerde sadece el sallamak kaldı en azından
üstümdeki tozdan kurtuldum bayılıyorum bayan motorculara geçsin geçmesin faketmez
Genellikle scooter tercih ediyorlar sanırım.Bende geçende gordum m.koy de bi bayan, kask falan yoktu.Saçlar ahenle horon tepiyordu.Kahretsin bizde ehliyet yok ehliyeti olan kendini belli ediyor zaten ama az kaldı son 15 gunnnnn.Sonra vur patlasın çal oynasın istanbul sokakları her zamanki gibi biz motorcuların
--->>>Alemin Kralı Şampiyon Fener<<<---
Motor zaten seksi bir alet , kiskirtici birde bayan oldumu goz zevki .Walla yolda gordummu saygi duyoyorum. Bayan motorcular erkeklerden daha bilincli ve burda bayagi scooter li bayan olusuyor dikkat ettim hiz kurallarina cok saygililar.Bence daha artmali. Yurt disinda arabam ile bir bayan motorcu ile kapismistim CBR 600 vardi , walla ne makaslar atti tozunu yutmustum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
emin ol çoğu zaman kızsan da çoğu zaman güleceksin..starsailor adlı üyeden alıntı
kapışmaya kalkanlar mı,gaza getirmeye kalkanlar mı,bravo hareketleri yapanlar mı,arabalardan dışardan laf atanlar mı...malesef kültürümüzün daha gelişmesine ihtiyaç var.henüz içerden alkışlamayı bimiyorlar..
a bazne bayanlarında tebrik ettiği oluyor tabi
inşallah bu çoğu zamanların çoğu gülmekle geçerPeril adlı üyeden alıntı
otomobil kullanırken gayet asabi oluyorum çünkü,motosşklet kaldırmaz bu kadar asabiyeti
Ducatista:)
güzele ne yakışmaz derim ben
bu paris aptaldır kullanamaz
zaten bu foto çekildikten 5 dakka sonra motordan düştü rezil oldu.resmi bulursam koyacam.
cıddımı bu kadın cıdeen manyak yaa hıc sevmıyorum zaten
Yeni yine yeniden
bakışlarında bir enayilik sezmiştimvolkankilicoglu adlı üyeden alıntı
ya bence çok tatlı oluyor bir bayanın motosiklet kullanması.trafikte gördüğümde çok hoşuma gidiyor.ama arada birde 4 teker'ler rahatsız etmese güsel sürücülerimizi.
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
vala ben de çoğu zaman agresifimdir hatta bazen motoru kenara çekip bağırdığım çağırdığım olmuştur yani..bişey dese kaskı atarım zaten kafasına falan hem suçlu olacak hem de güçlü ,geçsinler bu işleri..istanbul'un kızları yaman olur bilmeyenler bilsin işte...starsailor adlı üyeden alıntı
ama çoğu kişi den iltifat ta alıorsun..önemli olan dikkatli olmak ve yakışır biçimde o motoru taşıyabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)