Bir anda önüne çıkan TIR'dan inanılmaz bir manevrayla kurtulan motosiklet sürücü izleyenleri hayrete düşürüyor.
Kaynak: Yenişafak
Bir anda önüne çıkan TIR'dan inanılmaz bir manevrayla kurtulan motosiklet sürücü izleyenleri hayrete düşürüyor.
Kaynak: Yenişafak
Tirin altindaki bosluktan kizaklar filan diye dusunmustum. :D haha. Iyi gecmis ama oradan carpmadan.
İstanbul trafiğinde sıradan bir super sportçu, bende Tırın altından geçmesini bekliyordum
Bende olsam arasından geçmek isterdim.
Hayal gücü ve filmler sağolsun ki Ben arabayla bile çukurdan kaçamayan yanlış yola girdiği halde devam eden bir tipim.
Hayatımdan 1 dk mı çaldın resmen, adam bilerek fren bile yapmıyor sadece hız düşürüp aradan geçiyor, hızı zaten 70-80 civarı tır görüş açısına girince durmak için çok zamanı vardı ama adam devam etmiş kaldı ki o motorla durmama gibi bi şansı yok..
Şahin gibi gözleri varmış, helal olsun adama.
Ben olsam her zamanki standart protokolü uygular, direk yatırırdım motoru.
Yılda 1-2 defa asfaltla karı koca durumundayız zaten. Öğrendim yatmayı, hemen yatıveriyorum.
(Umarım fazla müstehcen olmamıştır.)
İyi kurtarmış ve şanslı ki o boşluk da varmış. Ancak şahsi fikrim iyi motorcu bu duruma kendini hiç düşürmeyendir. Bu sürüş tarzının yeri de pistten başka bir yer değildir.
Tırı gördüğünde 85mph 137km/h hızda ve nerdeyse 200m mesafe var. Çok rahat durabilecekken yanından geçmeye karar veriyor ve uyguluyor. Manevra falan görmedim ben. Bu iyi kullanmak değil salaklık ayrıca, o kenarda bir taş olsa Tırın altına girmesi an meselesi.
Yine çok haklısınız arkadaşlar.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
Forumda ben henüz hayrete düşen görmedim bu konuda. Klavyenin sağ yada sol tarafına kontra verilerek her türlü kazadan kaçınabiliyor insanlar. Baktın olmadı, bas Backspace e. Sonuçta ne kadar hızlı yazdığın değil, ne kadar çubuk kraker olabildiğin önemli.
o durumda ihtimalleri düşünecek değil sanırım.. kurtaramayacağını anlayınca kaçabileceği boşluğa girmiş yani.. burdaki gibi klavye başında şunu yapsaydı falan demekle olmuyor o anda 3 sn içinde herşey olup bitiyor nasıl düşünecek burda yazılanları.. boşluğa girmiş işte kendini kurtarmış tamamen şans ki orda tümsek yada taş yokmuş..
Helal olsun, soguk kanliligini o an icin korumus ve atlattiktan sonra durmasi da kendinin bile sasirdigini gosterir.
Sans ve tecrube...
Guzel konu, tesekkurler
ıyı kı ıkılem de kalmamıs dursam mı gecsem mı acaba dıye . ben buradan gecerım agaaa demıs ve gecmıs .
Gerçekten iyi kurtarmış lâkin bu iyi motosiklet kullandığı anlamına gelmez. Refleksleri iyi anlamına gelir.
İyi motosiklet kullanan kişi benim için öngörüsü iyi olan kişidir. Öngörüsü olsaydı o viraja o kadar hızlı girmezdi. Muhtemelen video başlamadan önce de 1-2 tabela vardır.
Ben bugün trafikte 80 km iken hızım,ışık zart diye kırmızıya döndü ve araçlar durdu diye diğer mallar yola atladı resmen.Kombine fren,limon sıkma derken motor az daha düşüyor ve de az daha önümden geçen aracın kapıya gümlüyordum.Lastik tam düşme konumuna gelmişken fred çakmaktaş gibi ayakları sürterek durdum,motor dik kaldı.
Adam öttürmüş resmen.Maval okumayın...
Frene ait ne varsa asılırdım..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)