194 95 kilo 17 yaşındayım daha öncede konu açmıştım enduro ve chopper öneriler ben Supersport hayranıyım Supersport ne gider bu boya
194 95 kilo 17 yaşındayım daha öncede konu açmıştım enduro ve chopper öneriler ben Supersport hayranıyım Supersport ne gider bu boya
Direk NBA.
Yeni nesilde maşaallah , 185 ile keendimizi titan sanırken, artık havamız yerle yeksan..
Enduro'lara bak yeğenim.
Küçükken obirix gibi kazanami düştün naptin. Endurodan yürü sen
Bu boyla ss = ata binen ork
Enduro iyidir başkan
Sarın oradan bi wr125 sm/cross.
Dün biga da 15 yaşında bir çocuğu kaybettik üstelik elektrik direğine çarptı, motosikleti de cg tarzı çin malı motosiklet idi. Tecrüben nedir bilmiyorum ama önce ekipman,eğitim,ehliyet sonra trafik.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Enduro tavsiye eden arkadaşlar; boyunu kalıbını duyunca çocuğun daha 17 yaşında olduğunu unutuyorsunuz.
Bu yaşta motor olmaz, 25 yaşına kadar binme gözünü seveyim. Okuluna git, meslek sahibi ol, askere git , iş tut , ondan sonra motor bakarsın. Bu yaşta üzme aileni.
sana önerim basketbola yönel
250 lik endurolara bak :D
Mondial in var 250 lik endurosu fiyatıda güzel.
Biraz daha makarna-pilav ve seneye kırkpınarda başaltı diyorum..
RS200 ün selesi ortalamaya göre yüksek sayılır. Kalıp olarak ta iyi. Hem abs var başlangıç için de iyidir. Hırçın değil, gerektiğinde gaza asıldığında 130 a kadar da çok rahat çıkıyor. Senin için nokta atışı bu motosiklet.
Hyosung gt250r bak.Seni anca o kurtarır
ne yedinde büyütün bu kadar maşallah sana😀
Hey maşşalla dev gibi
Motor ayrı konu ama asker polis güvenlik badigard hepsi olur senden. Paraya para demezsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)