Barkın (Altın Elbiseli Adam) için bir imzayı da mı çok görüyoruz?
Reklamlar
-
Beyler bilen bilir, bilmeyenler şimdi öğrensin. Ama resmi AEA sayfasının da desteklediği bir change.org kampanyası vardı.
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun Madame Tussauds İstanbul'da yer alması için açılmış bir change.org sayfası ve 10.000 imza gerekiyordu.
Şaka gibi hala 10.000 kişi dolduramamışız. Yapcağımız şey; ad soyad email adresi. Bu mudur yani? Barkın'ı hadi geç, bunca motorcu bir amaç için klavye şıkırdatamıyor mu? Sadece bu site üyelerinin 10 bini doldurmuş olması lazımdı...
Ben de change.org!a inanmıyorum! belki bir boşuna çaba, ama safımız belli olsun. hadi beyler bayanlar, link aşağıda gerisi size kalmış...
https://www.change.org/p/alt%C4%B1n-...3Areal_control
Reklamlar
-
Çok güzel fikir! Hemen imzalıyorum ve paylaşıyorum.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
9k olmuş galiba. Umarım 10'a tamamlanır..
-
-
Kübra006 adlı üyeden alıntı
Bende imzaladım.
teşekkürler lütfen bağlı olduğumuz takip ettiğimiz tüm motor gruplarında da paylaşalım.
-
Bende destek mesajı yolladim
-
şu mum heykellerin olduğu yer miydi ora?
Barkın'ı ben de takip ederdim de; ne alaka?
-
Ne için imza toplandığını anlamak gerek.? Madame Tussouds zaten İstanbul'da açılmış ve halen bilet alıp gezilebilir bir yer değil mi?
Madame Tussauds İstanbulWeb sitesiYol tarifi
4,3
272 Google yorumu
İstanbul, Türkiye'de bir balmumu müzesi
Adres: Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Cd. No:56, 34435 Beyoğlu/Istanbul
Çalışma saatleri: Bugün açık · 10:00–21:00
Telefon: 444 3 253
-
lütfen imzaladıktan sonra kendi sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşalım.
bir sürü dizi oyuncuları vs heykeli varken neden Barkın'ın da olmasın?
Üstelik resmi sayfasının da isteği bu. para isteyen yok, sizden ayrıca bir efor isteyen yok. tek yapacağınız klavyede 3 tane tık tık. o kadar..
-
Forumda, Barkın'ın arkadaşı olduğunu söyleyen kıdemli, sözü geçen, eğitimci çok kişi var, şimdi eminim bu konuya el atıp konunun yukarıda kalmasını sağlarlar.
-
Şimdi jeton düştü, siz Barkın'ın balmumundan heykeli yapılsın diyorsunuz. Ben de Madame Tussaud sergisi İstanbul'a gelsin diye kampanya başlatıldı zannetmişim.
Önce bir bilgilendirmek lazım Madame Tussoud diye google a yazmasam ne olduğunu dahi anlayamazdım.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Ne için imza toplandığını anlamak gerek.? Madame Tussouds zaten İstanbul'da açılmış ve halen bilet alıp gezilebilir bir yer değil mi?
Madame Tussauds İstanbulWeb sitesiYol tarifi
4,3
272 Google yorumu
İstanbul, Türkiye'de bir balmumu müzesi
Adres: Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Cd. No:56, 34435 Beyoğlu/Istanbul
Çalışma saatleri: Bugün açık · 10:00–21:00
Telefon: 444 3 253
sen imza atma kardeş! vallahi atma. sen eksik kal. beyni yok fikri var...üşenmemiş adres kopyala yapıştır tapmış ya... atma lan sen imza mimza!!!!
biz bir tane daha madam tussote şubesi açılsın diye imza topluyoruz? ya üşenme libki tıkla, kampanyayı kim başlattı, beden niçin hepsi yazıyor. okursun içinden gelirse imzalarsın.
-
rumelian adlı üyeden alıntı
sen imza atma kardeş! vallahi atma. sen eksik kal. beyni yok fikri var...üşenmemiş adres kopyala yapıştır tapmış ya... atma lan sen imza mimza!!!!
biz bir tane daha madam tussote şubesi açılsın diye imza topluyoruz? ya üşenme libki tıkla, kampanyayı kim başlattı, beden niçin hepsi yazıyor. okursun içinden gelirse imzalarsın.
Anlamadığımı söyledim, saçma sapan Barkın'ı anma yazısı gibi imza kampanya başlatılmış. Neye niçin imza atıyorsunuz, aklın sıra Barkın'ını mı andın şimdi, orada heykeli olunca bilet parası verip fotoğraf çektirmeye gidince vefa borcunu mu ödeyeceksin. Rahat bırakın adamı artık, adı üstünden prim yapmaya çalışmasın kimse. Change.org daki hiçbir kampanyayı imzalamadım bunu da imzalamam rahat ol.
-
-
Imzaladim)
-
AEA'nın Madame Tussauds'da yer alması iyi elbette. Fakat balmumu heykeller pek Türk insanına hitap eden bir sergi çeşidi değil. Şahsen AEA'ya sponsor olan firmaların el ele verip yıllık organizasyonlar yapmaları, bu organizasyonlarda AEA anılırken aynı zamanda motorcuların eğitilmesi, çeşitli etkinlikler yapılması çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
Saçmalık. Balmumu heykeli yapılacak birisi değildi kendisi. Seveni çoktu. Ben de videolarının çoğunu izledim.
Ekibi ve ekipmanları da var. Belgesel hazırlayın.
-
hadi beyler 970 imza kaldı. up diyorum.
not: artık (aptalca) olumsuz yorumlara kızmayacağım. bir facebook grubunda "heykel günahtır putunu mu dikeceğiz Barkın'ın" diye soran oldu. o çıtayı geçecek kadar ... yoktur muhtemelen burada.
-
change org bir şeyime yaramaz ama genede yapalım
-
şu an itibari ile 913 imza kaldı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)