en fazla ölürsün fazla bişey olmaz bide benim gibi şanslıysan poponun üzerine oturursun
en fazla ölürsün fazla bişey olmaz bide benim gibi şanslıysan poponun üzerine oturursun
ben genelde kullanıyorum yağmurda ve hiç bir sorun olmadı sadece ilk motorum MZ'de hava filtresi ıslanıyordu ve kutuyu açıp komple temizlemem gerekiyordu
ERASER WİLL COME BACK
Kullanma kardeşim...
İki saat motorunu silip kurulamaya çalışırsın benim gibi...
Ben sokağı ıslatmışlarsa U dönüşü yapıp yolumu bile değiştiriyorum...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
ben onu kuru zeminde asfaltta yapıyorumGreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
scooter ile hemde
sıkışık trafikte çok işe yarıyor
edit: abi bişi olmaz ben kadar ıslanan yoktur senelerdir..
bi sorun çıkmıyor..
jınlunum çok yağmur gördü
allaha şükür birşey olmadı
frenlemedede zıng diye duruyor
tabi temizlemek de zor değil
mahallende motor hastası kopiller varsa
Benim Mondiad de yamur gördü ama bişi olmadı. Sadece ben ıslandım o kadar
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
sağolun arkadaşlar. ben de bi keeway almayı düşünüyorum ama bazı başlıklarda tazzikli suyla yıkamayın uyarısı yapılınca benimde kafama takıldı işte. tekrar teşekkürler. söz valla motoru alır almaz ilk iş fotoları koymak olucak.
ben benzincide kendim yıkıyorumbaadir adlı üyeden alıntı
kompresorle bişi olmadı yalnız egzoz çürümeye başladı
firmalar bugibi dış etkenleri göz önüne alıp; testlerden sonra üretime geçiyorlar.Yani için rahat olsun sen en iyisi kendini düşün ıslanıp hastalanmada
yagmur da elektrık aksamına hıcbısey olmas yeter kı suya gomulme
tazikli suyla yıkamak ve yağmur yemek ayrı ama
ERASER WİLL COME BACK
elektırık sıstemıne bışı olmaz onu takma kafana ama keeway nasıl onu bilemem bende xt vardı.. yagmur kar tanımıyordu elektırık sıstemıne bısı olucagını zannetmıyorum ama gezdıkten sonra motoru bı yıka veya cokk ıyı sıl.... kendinize ıyı bakın
aman demeyin ööle yaa allah korusunen fazla ölürsün fazla bişey olmaz
0 Rh +
waLLa ben benim as125t yi 4-5 kere tazzikli suyla yıkattm,,sağnak yağmurda maltepeden tuzlaya geldm.. hiç sorun yok.. sadece ıslanıyorum o kadar.. ama bende yaramaz çocuklar gibi su birikintilerine dalıyom şarıl şarıl ya motor temizken kirletmicem yağmurda çıkmıcam diomda insan rahat duramıyo ki.. atıyom kendimi direk. kirlenincede amaaan yıkatırm yarn diom,,dalıom çamurlara hele çamurda yanlaması yokmu ama tawsiye etmem eve alınmıyosun sora
Mümkünse sürme yağmurda. Yok işim var veya birkere olsun deneyecem dersen önce kendi güvenliğini sağla sıkı giyin. Motor yağmurdan fazla etkilenmiyor yalnız yere tutunma konusunda hassaslaşıyor özellikle frenlerde çok dikkat. Birde yağmurun ilk yağdığı zaman kesinlikle ve kesinlikle ani fren, manevra veya yatmaya kalkma.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
korktuğunuz kadar bir şey olmaz arkadaşlar...ne motora ne de size...üç beş noktaya dikkat edin yeter...özellikle siz korunun iyi şekide.....
frenlemeye dikkat....atraksiyona girmeyin....
Dün chooper motorum gün boyu açık otoparktaydı, yani gün boyu yağan yağmuru yedi.. gece ewe gittiğimde bezle kurulamaya çalıştım.. şimdi bişey yapmam gerekirmi,, zincir'le,balatayla veya motorun herhangi bi parçasıyla ilgili özel bi koruma maddesi,önlem vs. ne yapmam lazım..?
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
hıc bısey yapmana gerek yok.kuru bezle sıl kı polısaj olan yerlere kararmasın .onun harıcınde hıc bısey olmaz korkma
valla geçen yıl okadar çok yağmurda kullandım ki,senin gibi baltaydı zincirdi hiç dikkat etmedim.sadece özel garajda bi güzel yıkadım ve bıraktım.arada da zinciri yağladım okadar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)