400 LIRALIK VIZORE TAŞ GELDİ
Reklamlar
-
Arkadaslar merhaba, shoei qwest kaskima daha yeni aynali vizor aldim daha 1 hafta olmadi yolda giderken taş geldi ve vizoru çizdi. daha önceki vizor şeffaf oldugu icin cok sorun olmuyodu ama bu cok koydu be. vizor telefondaki gibi koruyucu kirilmaz film cekilebilir mi ? ve cizilen bolgeyi neyle duzeltebilirim
Reklamlar
-
soğuk su dök çizik olan kısıma...
-
Geçmiş olsun. Her zaman yazarım. Vizorü açık giden arkadaşlar,vizoru çizen taş gözünüze ne yapar. 400 tl verip gözde yenilenmez ki,okuyun ders alın.
Vizorle ilgili ne yapılabilir bilemiyorum,o yüzden cevabim yok.
-
geçmiş olsun aynalı vizörler zaten kaplamalı olduğu için 2. bir kaplama görüşü ciddi derecede düşürüp yansıma yapabilir. Aynalı vizörler çok hassas kullanılması gereken ve uzun yolda kullanılmaması gereken vizörler..
-
Fotoğraf atın durumuna bakalım, belki bir fikir veren çıkabilir.
-
Geçirgen olmasaydı belki çözüm üretilebilirdi ama çiziği kapamaya çalıştığınızda çiziğin üstü geçirgen olmayacak dolayısı ile görüş kaybı, dikkat dağınıklığına sebebiyet verebilir. Bence kozmetik olarak durumu kabul etmeli ve herhangi bir işlem yapmamalısınız yani çok da ş'apmamalısınız.
Ama yok illa bir çözüm isterim derseniz aklıma bir tek vizörü ayna film kaplama geldi hiç tasvip etmesem de çünkü zaten karartılmış olan vizör daha da karartılmış olacak böylece yine görüş kaybı olacaktır.
-
görüşü engellemiyorsa sıkıntı değil. aksine işini başarıyla yapmış ve gazi olmuş bir savaşçı...
-
Yapacak birşey yok geçmiş olsun vizör görevini yapmış.Ya vizörün açık olsaydı.
-
Geçmiş olsun,önemli olan,tekerine taş gelmesin..vizor dert degil,halledilir.
-
Oto aksesuarcılarda mat farlara sürmek için cila var, onlar işe yarar sanki?
-
"kırılmaz film" diye bi şey yok; o damperli cam. o da vizöre olmaz. ya çizikle kullanacan ya da yenisini alacan. tavsiyem: "dark smoke" vizör al.
-
400 liralık olduğu için gelmemesi mi gerekirdi ? O daş yüzünüzde patlasa daha mı iyi?
Geçmiş olsun.Can sıkıcı bir durum.
-
"....bu cok koydu be...."
valla benim 400 liralık vizörüme taş gelseydi, yazacağım şey bu olmazdı..
tek gözünden 2 ameliyat 7-8 küçük operasyon geçirmiş, halen günde 2 damla kullanan biri olarak söylüyorum bunu.
gözün hala sağlam, vizörün milyon dolarlık gözünü mükemmel korumuş ve senin yazdığın şey bu.
valla helal olsun.
hiçbirşey olamsa bile gözünüz kurur, vizör açık gezerseniz. gezmeyin yani.
göz kuruluğu tanısı konursa, tedavisi de yoktur. yavaş yavaş körlüğe gider.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)