Faturayı Motosiklete Kestiler
Reklamlar
-
Kadıköy'ün daracık sokaklarında tüm gün dolaşan beton mikserleri ve hafriyat kamyonlarına gıkı çıkmayan, cama çıkıp da inşaat gürültüsüne tek söz etmeye cesaret edemeyenler, faturayı motosiklete ve sokakta eğlenenlere kesti. Buyurunuz;
https://www.facebook.com/KadikoyGerc...05538007844252
Reklamlar
-
Okudum anladım...
Tam cihangir kafası orda da var bu kafadan..
Birde yazmış.
Biz sucu bucu değiliz kadıköyde yaşayan sapına kadar laik Atatürkçü cumhuriyet aşığı bireyleriz diye..
Kadıköy Belediye Başkanı chp li değilmi yahu benmi yanlış biliyorum??
Siyaset yapmıyorum bende düzenli alkol tüketen biriyim ama chp nin olduğu belediyelerde alkol ruhsat iznini önüne gelene veren bunlar değilmi?? Herkese ver içki ruhsatını, at tabureleri yola, dönsün rakılar sokakta sonra şikayet et. chp nin olduğu bütün belediyeler zamanla kadıköy gibi olacaktır buna emin olun, şikayet etmeden önce sebebine bakın..
Neyin şikayeti bu??
Park olayı hakkıda haklılar, ses olayı hakkında haklılar ama bu konuda asla.
Bakın geçen seçimde Beylikdüzü belediyeside parti değiştirdi. Akp Yusuf uzun gitti chp Ekrem imamoğlu geldi.
Koskoca semtte 3 4 alkollu mekan vardı ruhsat vermiyorlardı şimdi heryer alkollu mekan. Beylikdüzü'de isyana başladı..
Herneyse..
-
Sorun her zaman ki gibi dengelerin bozulması , ak partili belediyeler içki ruhsatları konusunda ciddi sıkıntılı (vergide sorun yok ama onu alıyorlar kat kat bira hollanda'da 1,5-2 tl bizde 7-8 tl farkı vergisi.Dolayısı ile içkili mekanlar hep muhalif partilerin elindeki belediyelere kaçıyor.
-
Komple büyük harfle yazılmış 1 cümleden uzun yazıları okumuyorum. Çünkü içeriği istisnasız her zaman boş çıkıyor.
Bizi ilgilendiren kısımları özetlerseniz sevinirim.
-
Videonun 1.23 dakikasında motosiklet sesi eklemiş araya ya gülmekten öldüm. Hadi motosiklet için diyecek lafım yok park yeri ayarlarlar belki ama. Kadıköy'ün özellikle Moda-Bahariye taraflarının kültürü böyle. Beyhude çabalar..
-
pis pis reklam kokan hareketler bunlar..
Kadıköy sokakta masası ve motoruyla güzel bir yer.. Bundan rahtasız olana kadar araçların parklarını ve mangalcıları ifşa edin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)