Ankara'da 125-150CC Motor
Reklamlar
-
Öncelikle herkese merhaba.Ben Ankara'da yaşayan öğrenci bir kardeşiniizim.24 Eylül 2017'de yani önümüzdeki hafta pazar günü sınava gireceğim.Haftaya cumartesi yani sınavdan önce 1 dersim daha var ama halen 8 çizmekte sıkıtnılar yaşıyorum.Yakıt parasını ( Gerekirse kiralık olarak da olabilir.) vermek üzere Çankaya Atakule taraflarında motosikletini ödünç olarak verebilecek ya da kiralayabilecek birileri varsa özelden ya da buradan yazabilirse çok mutlu olurum.(Hafta içi 12den Cumartesi de 2den sonra olabilir malum okul.) Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
Not: 150Cc üzeri motosiklet hiç sürmedim,yüksek CC sürebileceğimi düşünmüyorum.
Reklamlar
-
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Yarım debriyaj.
Yarım debriyajla yapma tekniğini bilmiyorum.Başımdaki hoca sadece kafamı kaldırmamı,gideceğim yöne doğru bakmamı ve dizlerimi ayırmamam gerektiğini söyledi.Önce 1.sonra 2. viteste denetti ben 2 de daha iyi yaptığımı düşünüyordum ama 1de yapmamı söyledi.
-
Ufak bir uraıda bulunim size,bu gün sınavdan kaldım bende.Yolda takip mesafesini koruyamadığım için.Bu konuda da dikatli olun.
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Ufak bir uraıda bulunim size,bu gün sınavdan kaldım bende.Yolda takip mesafesini koruyamadığım için.Bu konuda da dikatli olun.
Komisyondan komisyona göre değişiyormuş.Kimisi sizinki gibi geliyor kimisi de daha toleranslı oluyormuş.Uyarınız için teşekkür ederim geçmiş olsun.
-
yarım debriyaj felan geç bunları
Sınav anı azcık kaçırsan belkide altından kaçacak motor,dengeni kaybedeceksin o yüzden yarım debriyajla uğraşma.
İlk önce 2.vitese at motoru,gazı normalin biraz üstünde aç sonra arka frene basılı olarak 8 çizmeye gir.
Bir kaç defa antreman yapabilirsin.
-
Yan Yan adlı üyeden alıntı
yarım debriyaj felan geç bunları
Sınav anı azcık kaçırsan belkide altından kaçacak motor,dengeni kaybedeceksin o yüzden yarım debriyajla uğraşma.
İlk önce 2.vitese at motoru,gazı normalin biraz üstünde aç sonra arka frene basılı olarak 8 çizmeye gir.
Bir kaç defa antreman yapabilirsin.
Sürücü kursundan verilen motor çok dandik bir Mondial arka fren tam basmıyor belki de ondan yapamamışımdır.Eğer bir motosiklet bulursam bunu da deniyeceğim,teşekkürler.
-
Ataartuc adlı üyeden alıntı
Sürücü kursundan verilen motor çok dandik bir Mondial arka fren tam basmıyor belki de ondan yapamamışımdır.Eğer bir motosiklet bulursam bunu da deniyeceğim,teşekkürler.
Frene fazla abanma,ne durdursun ne hızlansın.
-
Yan Yan adlı üyeden alıntı
Frene fazla abanma,ne durdursun ne hızlansın.
Tamamdır,deneyeceğim teşekkürler.
-
Öncelikle merhaba , Ben bu gün sınava girdim ve sınavı hatasız bir şekilde tamamladım çok şükür.
Sana birkaç tavsiye vermek isterim , bütün parkuru 2. viteste tamamlayabilirsin .Öncelikle her zaman bir sonraki hedefine bak , "NEREYE BAKARSAN ORAYA GİDERSİN" tabirini ben parkura girene kadar algılayamamıştım , parkurda herşey netleşti.( duba parkurunda hep geçeceğinden sonraki dubaya , 8 çizerken hep 8 çizgisinin 3 metre uzağına vs ) duba aralarından geçerken fren kullanmana gerek yok , 8 parkuruna girince sadece hafif hafif arka frenle motoru yavaşlat yeterli.Parkur çok kolay , trafikteyse sinyallere tam olarak uy yeterli.. Ehliyeti emniyetten henüz almadığım için atakule civarına gelemem , ama sen keçiörene gelirsen yardımcı olurum .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler