Hocam allah kaza bela vermesin insan imreniyor ama bu sefer lastik tamir kiti alın ne olur ne olmaz
Aslında activa s aldım. Ancak tam bir fiyasko oldu benim için. Her yerinden ses geliyor. Gürültülü ve titreşimli geldi çok. 2-3 gün içinde 65 km'de sattım. 2018 Alpha aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Amin sağolun. Bu sefer iki motor olacağız hiç almam..
Iyi yolculuklar.Bol Bol fotograf bekliyoruz.
bende kymco agility 125 ile antalya-gaziantep yaptım. tabi foruma üye değildim o zamanlar.
İkinci kez İstanbul-Giresun yolculuğu yarın sabah başlıyor nasipse.
Teşekkürler. Yine 654 km ile günü bitirdim. Gümüşhacıköy'deyim. Bu gece buradayım. Yolculuk güzel geçti. Boluyu dağdan geçtim bu sefer.
Sapancada önümde motor kazası oldu. İki Supersport motorlu arkadaş beni geçtiler gittiler. 5-6 dakika sonra biri arabaya çarpmıştı. Baya bekledim orada yardımcı olabilmek için.
Kaza yapan arkadaş full ekimpanlıydı. Durumu gayet iyiydi. Bilinci açık,kanaması falan yoktu. Ambulans aldı götürdü. Akıbetini bilmiyorum.
Bir sürü de araba kazası gördüm. İpini koparan dışarı çıkmış yollarda fink atıyor. Yola çıkacaklar dikkatli olsun.
Bu da benden bi fotoğraf.
Geziyorum. Sıkıntı yok. Bayramdan sonra ilk hedef becerebilirsem D-915. Daha sonra Rize'ye doğru devam etmeyi düşünüyorum nasipse.
Rakım > 2000m.
Bitti. Geldik şükür olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)