Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Debriyaji biten motorun

REKLAM ALANI
    CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Debriyaji biten motorun komple debriyaj kismimi degisir yoksa o icinde ki sac gibi seyler varya onlar mi ?
    Mondial 😍

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    rx3
    Saclar iyi durumdaysa sadece balataları değiştirirsiniz.Debriyaj tasının içinde bir balata bir sac şeklinde dizilir.

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    https://www.youtube.com/watch?v=FBFUSJPZaR8

Motosikleti
    honda cbf 150
    telden kısma germe ayarı yapablirsin fakat bir süre idare eder.balataları değiştirirsen ileride debriyaj tasını değiştirmekden kırtulmuş olursun 👍🏻

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Bugün motorcuya gittim sadece balatalrı değiştirmeye 170 lira para istediler 2 motorcuda komple deil ha sadece balatalar

çıkan plateleri düz bir zemine (mümkünse cam) koyup, bombe yapıp yapmadığına bak. eğer bombe yapan varsa komple değiştir hepsini. hepsi düz zeminde dümdüz duruyorsa gerek yok değiştirmene.

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı Ride4Life adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çıkan plateleri düz bir zemine (mümkünse cam) koyup, bombe yapıp yapmadığına bak. eğer bombe yapan varsa komple değiştir hepsini. hepsi düz zeminde dümdüz duruyorsa gerek yok değiştirmene.
    Alet edevat yok elimde olsa yapacamda ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

+ UP UP UP UP UP

Motosikleti
    rx3
    İyi bir lokma takımı al kendin yap . Videolardan izle öyle aman aman bir işçiliği yok.Arabadan 250 aldılar benden baharda. Üstelik motosikletin işçiliğinin 10 katı uğraştırıyor.

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı odo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi bir lokma takımı al kendin yap . Videolardan izle öyle aman aman bir işçiliği yok.Arabadan 250 aldılar benden baharda. Üstelik motosikletin işçiliğinin 10 katı uğraştırıyor.
    Ben de bu meseleyi anlamıyorum. Motosiklet işçiliği cidden kolay. Gel gelelim honda aneste işçilik ücreti saatlik 89+KDV. El insaf. Ben yeni bi mühendis olarak bir günde kazanıyorum bu parayı. Adam benim de yapabileceğim bir iş için saatine 105 lira istiyor. Hiç unutmam 2013 senesinde 40 lira civarıydı bu fiyat. Keşke 40 lira olsa da her bakımına götürsek. Yada keşke 105 liranın gerçekten güzel bi karşılığı olsa da yine götürsem..
    Herhalde bunlar kendilerini Araba servisleriyle bir tutuyorlar.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.gerezlimotor.com/cg-6-baski-7-balata-debriyaj-gobek-seti-pmu1152

https://www.motoyedekparca.com/drift-debriyaj-baskisi-6-balata-5-yay-mht01680

50 liralık şeye (6 yaylı) 170 lira mı istediler (bir de komple değil)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bu meseleyi anlamıyorum. Motosiklet işçiliği cidden kolay. Gel gelelim honda aneste işçilik ücreti saatlik 89+KDV. El insaf. Ben yeni bi mühendis olarak bir günde kazanıyorum bu parayı. Adam benim de yapabileceğim bir iş için saatine 105 lira istiyor. Hiç unutmam 2013 senesinde 40 lira civarıydı bu fiyat. Keşke 40 lira olsa da her bakımına götürsek. Yada keşke 105 liranın gerçekten güzel bi karşılığı olsa da yine götürsem..
    Herhalde bunlar kendilerini Araba servisleriyle bir tutuyorlar.
    Amerika'da motosiklet servisi daha pahalı. 2 kat filan. Araba servisleri saati $60'ı geçmezken motosiklet servisleri $100-$130 arası... Sanırım zevk aleti olduğu için, ve daha az sayıda olduğu için...

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    +UPUPUPUPPUUUUAAAĞ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)