Tüketici Dernekleri Fedarasyonu (TÜDEF) benzin zamlarını protesto etmek için 10 Eylül’de tüm tüketicilere "akaryakıt istasyonlarına gitmeme" çağrısında bulundu.
Arkadaşlar toplu bi hareket zamanı geldi.....
Tüketici Dernekleri Fedarasyonu (TÜDEF) benzin zamlarını protesto etmek için 10 Eylül’de tüm tüketicilere "akaryakıt istasyonlarına gitmeme" çağrısında bulundu.
Arkadaşlar toplu bi hareket zamanı geldi.....
10 eylüle kadar bu hükümet bi 18 zam daha yapar olsun, biz yinede katilalim, 10 EYLÜLDE akaryakit almiyacagim! söz.....
all you need is love
10 Eylülde Benzin almayacaklar el kaldırsın
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
ben başı çekerim hatta 11 eylülde de almam
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
ben de almam hatta 3 gün üst üste almayalım derim
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
isterseniz eylül ayında hiç almayalım bana uyar şahsen
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
abicim bnm mesjm silinmiş.. tamam 10 eylülde almayalm ama 1 günlük protesto ne kadar deişim yapcak?_
CBR 600F Honda,
ya arkadaşlar böle komi,k bi olay olur mu yaaa
bi takvime bakın pazar gününe gelio 10 eylül gayet normal bi gün alınmaması için bence
bu akıllılar neden p.tesi,salı,çarşamba almayalım
eylemi öle yapalım demezler anlamak mümkün değil
pazar günü adam evinde oturur zaten almaz
ama bizim türk milleti kesin c.tesi akşamdan alır benzini
pazar günüde gezer
ne zaman akıllancak bu millet çok merak ediyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yani, bence de bişey olmaz ama, hani hep diyoruz ya hiç bişeyi protesto etmiyoruz, hiç sesimizi çıkartmıyoruz diye, kızıyoruz ya hani.PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Madem böyle bi organizasyon var iştirak edelim, ses getirelim, hiç bişey yapmamaktan iyidir, zaten 10 Eylül de pazara geliyo, zaten pazar günleri h. içi kadar da satış yapmıyo benzin istasyonları ama, belki ses getirir ne yapalım!
valla bu benzin olaya benim canıma tak etmiş durumda zaten *ıçımı yırtarak bunu belli ediyorum
Deyin ki Orhan kardeş çankayada soyunacağız gel bu benzini protesto amaçlı güzel vucudumu hiç kimseden saklamam
bende varımRglad adlı üyeden alıntı
ben de varım fakat bir tane pompa lazım bisikletin lastiği inmiş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bence her ayın 10 unda almayalım anlasınlar biraz ama birde şu var benzincilerin ne suçu varki zammı yapan devlet değilmi sonuçta zarar eden ordaki benzinciler olucak devletinde çok umurunda olur ya biz bu olayı yaparsak başka yerden çıkarır devlet hiç merak etmeyin.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
neden acaba eylüle kadar bekliyorlar eylem yapmak için
beyler alan bıdaha motosiklet.net e uramasın
Yeni yine yeniden
Early Riders lar olarak Çağrınıza cevap veriyoruz neden 10 Eylül neden her ayın 10 ve 20 si olmuyor...Tarih uzak yapalım ancak elimizden geliyorsa her ay 2 kez 10 u ve 20 sinde bunu yapalım...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)