Arkadaşlar , keşke 1 günlük eylemle : devlete istediğimizi yaptırabilsek!
Ama olsun , biz yinede 10 Eylül için protesto edelim...
Arkadaşlar , keşke 1 günlük eylemle : devlete istediğimizi yaptırabilsek!
Ama olsun , biz yinede 10 Eylül için protesto edelim...
tamam almıyorum ama 9 eylülde doldururm depomu
hatta senin için 250km boyunca hiçbir yerden benzin almayacağım söz burda bak!
1 hafta eylem yapıyorum..
walla doru söylüosunuz bende 10 eylülde almam ama onun öncesinde herkes gibi bende alacağım bi getirisi olur inşallah ama pek sanmıyorum nedense..
Zaten deli oluyorum bu fiyata
Kıbrısta ne güzeldi yaa 1 litre = 1.650ytl (hala aynı ve sene de 2 kez zam gelio, o da en fazla 0.100ytl offf offf.. heygidi günler heyyyyy)
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
10 Eylül yaklaştı arkadaşlar. Eylemimizi yapalım. Benzin almayalım. Tanıdıklarımıza hatırlatalım.
Ucuz benzinli ve kazasız günler.
bende almayacağım arkadaşlarrr
Motorize Birlikler K.lığı......
evet kesin olarak almıyoruz. tepki tepkidir. bu ay bir gün almayız. etkisi olmazsa gelecek ay 3 gün boyunca almayız.
benim benzinim sonda yarın dışarı çıkamıcam ama yine de almıyorum yarın..
aslında her ilde motor sevdalıları aynı gün toplanıp bu iş için eylem,gösteri veya sesimizi duyurmak adına bişeyler yapsa daha iyi olurdu gibime geliyor.hem belki gazete veya televizyona bile çıkılabilirdi.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
slm oglum niye önce sölemiyonuz benim benzin bitti yarın alacakrım bari gidip şimdiden alayımda yarın sizlere bende katılayım bide size söliceklerim olucak tüm motorculara sesleniyorum gelin 1 hafta boyunca hiç benzin almayalım ve sıkı bi protesto yapalım ne dersiniz ve bi kaçtane benzinligi ateşe verelim bakın benzin fiyatları nasıl düşecek
benzinlikleri ateşe verdikten sonra ,ekmek fiyatlarının düşmesi içinde fırınları ateşe veririz.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
ben daha bugün almıştım zaten bu akşam 11:30 gibi bidaha alırım yarına ani bi plan çıkabilir çünkü ama yarın benzin almak yoooookk
Durum nedir arkadaşlar benzin aldınız mı ?
Benzinim dipte olmasina ragmen almadim ama benzinlikler hic bos gozukmuyordu...
yav konusunca mod lar yazıyı sılıyor.bende 10 eylulde olmayan motoruma benzın almam :D:D.Bız almasakda elbet bırılerı alacakkk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)