10 Eylül'de Akaryakıt Almayin!!
-
20 Temmuz 2006, 18:58
garip. zira pazara gelıyor.hafta için yapılsın bari . millet bi tek pazalrı tatıl yapıyo onda da eve mı kapancak. amaç halkı vurmak mı ya da rahatsız etmek mı yoksa zam yapanlara msg vrmek mı?bence yanlıs.
hafta ıcı olcak ki fabrıkalar işyerlerı, şirketler zora girsin o zaman işte yankı yapar. hafta sonu da mıllete ezıyet.
kısaca: mantık olarak; bır gun benzın almamak buyuk bır tepkı bence, ama teknık olarak o bır gun pazar ise bu mıllete ezıyetten baska bısey olmaz.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Reklamlar
-
20 Temmuz 2006, 19:42
Bir gun ile protesto mu olur yaa 3 gun olsun 1 hafta olsun biraz can yakalim resmen dayanikli dovus bu. Karsi tarafin cani yanmayacak biz protesto hakkimizi kullanmis olacaz.Elimize hic bir sey gecmedigini gorecez ve agzimizi kapatip yine kaziklanmaya devam. Bir hafta olsun derim.
Hem Turk hakli gider simdi protestodan evel benzin istasyonlarina saldirir o bir haftalik satis boslugunu kapatir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
21 Temmuz 2006, 01:49
walla TUFED bugunu belirlemis bayagida bi zaman var bizim milleti boyle seylere uyandirmak kolay deil de ondan heralde
bu protesto insallah daha da buyuk bisey olur tekrari daha kolay olur ses getirir ise
zammmi ve vergiyi koyan devlet ama kari koyanda akaryakitcilar yani 1 senedir kendi karlarini kendileri belirliyorlar
senelerdir kanimizi emdiler benzin istasyonu isletip te siradan esnaf gibi zora giren hic gormedim biraz da onlar sineye ceksin hep bana hep bana olmazki
-
21 Temmuz 2006, 01:58
bende 9 eylül fullerim. iki gün deli gibi gezerim. ama 10 eylülde almam..
-
21 Temmuz 2006, 06:36
boy adlı üyeden alıntı
tuttum bunu...
-
21 Temmuz 2006, 06:45
Almayalım 10 Eylül'de bence de uyar.. Ama neye yarar onu bilemiyorum.. Şahsen pazar günü işim var ise gidip C.tesi günü depoyu full'leyeceğim.. Yine aynı hesap.. Neticede o gün benzin yakacaksan yakacaksın işte.. O gün aldın yada Ctesi günü 23.45 de aldın..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
21 Temmuz 2006, 08:36
-
21 Temmuz 2006, 09:39
3 Gun
Biz motosikletliler olarak bunu 3 gun olarak protesto edelim. 8-9-10 Eylul olsun. Bir gunluk tepki evet tepki olacak ama cok ciliz ve biraz anlamsiz olacak gibi geliyor bana. En azindan 3 gun olursa gercekten milletin bu durumdan rahatsiz oldugu anlasilir bazilarinca.
-
21 Temmuz 2006, 14:57
bence böyle bi olaya kalkışacaksak sadece 1 günlük protesto ile sınırlı kalmamalıyız,ben almayacam sen almayacan öteki almayacak ama birileri gidecek 1 gün önceden fulleyecek depoyu ya da olaydan habersiz veya umursamaz bi tavırla gidip alıcak benzinini ,sanıyorum su anda yapılabilecek en etkili silah reklam yapmak yani sürücüleri bilinçlendirmek özellikle otomobil kullanıcılarına tam anlamıyla olayı duyurmalıyız ki sadece motosikletliler olarak lekelenmeyelim zaten biliyorsunuz adımız çıkmış her konuda
her benzin istasyonunun önünde barikatlar kursak grup olarak ya da geceyarısı kalkıp elimizde kuvvetli yapıştırıcılarla otomobillerin depo kapaklarını yapıştırsak dicem bu da etkiye tepki olucak
sticker ve t-shirt fikirleri çok güzel ama başka fikirlerde araştırmalıyız ama ne
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
21 Temmuz 2006, 15:12
okey arkadaş 10 eylül benzin almıyoruz bana uyar
-
21 Temmuz 2006, 15:24
Arkadaşlar bence 9 eylülde depoları fulleyelim (benim için kolay bende Mondial 100km war 10 milyona fullenio ) 3 gün boyunca benzin almayalım yaw ne olacak az gezeriz 10-11-12 karar verelim de bari genel bi iş yapalım biraz anlamı olsun bir gün nedir?
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
21 Temmuz 2006, 15:46
bende almıyacam söz çünkü motoru satmış olucam
satmamış olsaydım olurdu
-
21 Temmuz 2006, 15:47
Bence tüm kullanıcılar süresiz kontak kapatmadığı sürece değişen birşey olmaz. Gerçi ülke komple krize girer ama başka türlü bu işin olacağı yok gibi.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
21 Temmuz 2006, 16:05
ya arkadaşlar benim fikrim bu eylem değil saçmalık...
birgün benzinliğe girilmeyecek ve benzin alınmayacak fakat araçlarımız kullanılıp benzin sarfiyatı devam edecek...yani pazar alınmayan benzin pazartesi +pazar günü kullanılan yakıt olarak yine alınacak ve pompaya bu para bırakılacak...
bence bu eylem değil pompacılara pazar tatili...
BENCE BİRKAÇ GÜN KONTAK KAPATILIP MARŞA BASILMAMALI ASIL EYLEM BÖYLE OLUR!!!
-
21 Temmuz 2006, 16:10
Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Early Riders lar olarak Çağrınıza cevap veriyoruz
neden 10 Eylül neden her ayın 10 ve 20 si olmuyor...Tarih uzak yapalım ancak elimizden geliyorsa her ay 2 kez 10 u ve 20 sinde bunu yapalım...
Katılıyorum arkadaşıma... Her ayın 10'u olsun bence de.. Daha çok ses getirir gibi geliyor..
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
-
21 Temmuz 2006, 16:21
ben de derim ki 1 yıl boyunca benzin almayalım nasılsa artık ben motora binemiyorum
-
22 Temmuz 2006, 18:11
bu başlık durulara yada ana sayfaya alınsa iyi olr..
-
22 Temmuz 2006, 18:16
alın size protesto işte,,tişörtle mişörtle uğraşacağınıza bal gibi eylem..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
22 Temmuz 2006, 18:26
yaww arkadaşlar kontak kapatılmadığı sürece bu eylem boş gibi geliyo tamam 10 eylülde benzin almam ama 9unda alırım fark ne olacak hiçbirşey tabiki
fakat c.tesi,pazar ve p.tesi kontağa anahtar vurulmazsa bu eylem gerçekleşir sizcede öğle değil mi?
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
22 Temmuz 2006, 18:30
bence de öle,,bir müddet otobüsle gidin işinize vs.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler