Motosiklet hırsızlığı hikayesi..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Neyseki bulunmuş motorunuz. Geçmiş olsun. O 1000 tl ondan fazlasıyla çıkar inşallah. Sizin de başınızın gözünüzün sadakası olsun. Hiç yoktan motoru kurtarmışsınız.
Artık İstanbul bize bunları öğretti. Kendi malımızı bulmamıza sevinir olduk. Sanki başkası hediye etmiş gibi.
-
Hepsini bi hışımla okudum hocam 4 ay önce telefonum çalındı kamera kaydı mevcut bakmadılar bile tamam git savcılığa falan dediler. O gün anladım ki TÜRK POLİSİNE GÜVENİLMEZ.
G. başını büyütür ( istisnalar hariç) he aynen tanıyom bunu evet bunu ben yakalamıştım ehehehe sonra bıraktık ehehehe derler orda burda ahkam keserler. başka bi bk yaptıkları yok.
Yani bu ülkede ADALET ARANMAZ. Ha adalet kime işler zengin çocuğu sarayın çocuğu veya millet vekili çocuğusun yada yalakacının birinin o zaman bak bakalım o motor kaç günde değil kaç saatte bulunuyor.
Esenyurt çok sıkıntılı bi yer ve ben orda üniversite okuyucam bu sene pişman mıyım evet ama mecburen kayıt oldum at hırsızı dolu diyorlar
Birde motorunuzu nolursa olsun görmediğiniz veya uzun süre ayrı bi yerde olacağınız yerde bırakmayın kapalı otaparkta ücreti nolursa olsun muhaafaza edin.
-
Geçmiş olsun kanun hukuk girmemişsin bende girmiyorum.
-
Büyük geçmiş olsun. Bence durumu bimer'e de bildirin. Oradan genellikle sonuç alınıyor.
-
Hikayede bir kişiye kızdım, kim olduğunu çoğumuz hemen neden tahmin edebiliyoruz.
Yerinde olsam şimdi, hirsizi yakalayip gerekeni bizzat yapardim sanirım. Geçmiş olsun.
-
gecmis olsun motodaş..
bu kansizin adı adresı eşgali elinde iken sakin ama sakin kendi hesabimi goreyim sunu bi kosede kistiriyim olayina girme, elinde kalir dert sahibi olursun..
yapmazsin eminim ama yinede soylemek istedim. Sen dogrudan savciliga gidip suc duyurusunda bulunmalisin orda zaten kamu davasi acilir. Savciliktan talimat gelince soyadini da seceresinide bulurlar, zaten tanidikmis 🤣
-
Geçmiş olsun. Hangi market hocam bu? Tam olarak hangi mahallede buldunuz elemanı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Hepsini bi hışımla okudum hocam 4 ay önce telefonum çalındı kamera kaydı mevcut bakmadılar bile tamam git savcılığa falan dediler. O gün anladım ki TÜRK POLİSİNE GÜVENİLMEZ.
G. başını büyütür ( istisnalar hariç) he aynen tanıyom bunu evet bunu ben yakalamıştım ehehehe sonra bıraktık ehehehe derler orda burda ahkam keserler. başka bi bk yaptıkları yok.
Yani bu ülkede ADALET ARANMAZ. Ha adalet kime işler zengin çocuğu sarayın çocuğu veya millet vekili çocuğusun yada yalakacının birinin o zaman bak bakalım o motor kaç günde değil kaç saatte bulunuyor.
Esenyurt çok sıkıntılı bi yer ve ben orda üniversite okuyucam bu sene pişman mıyım evet ama mecburen kayıt oldum at hırsızı dolu diyorlar
Birde motorunuzu nolursa olsun görmediğiniz veya uzun süre ayrı bi yerde olacağınız yerde bırakmayın kapalı otaparkta ücreti nolursa olsun muhaafaza edin.
Normalde nerede oturuyorsunuz hocam? Evet esenyurt gerçekten tam anlamıyla bok gibi bir yer. Bende burada oturuyorum, işe gelip giderken yolu uzatıyorum daha az insan görmek için.
-
yapmayin üstadlar, kurcalayip hedef gostermeyin. Alenen olmaz, suç işlemis olur herifi bide bu konuda hakli yaparsiniz 😉
-
Hocam zeytinburnun da oturuyorum 32 km yol var arada metrobüsle gidip gelicem mart nisana kadar çok sıkıntılı benim için :(
-
Şimdi sen onu bulsan sinirine hakim olamayıp dövsen senin yaptığın suç olur. Ama onun yaptığı "hee biliyom bunu" olur. Yerinde olsam yakalanmayacak bir plan yapıp önlem alıp çocuğu tenhada kıstırırım. İyi bi dövüp dağ başına atarım. Ama dikkat et kesinlikle iz kalmamalı. İz kalırsa çok büyük cezası var.
Onla geçmiş olsun.
-
yok yok artik iz falan aramiyorlar, git bi suriyeli dov en az yirmi tane sahidi oluyo, ceza kacinilmaz... at izi it izine karistigi zaman kimsecikler iz varmi yokmu diye bakmiyor
-
Ülkeye bak. Senin emeğini gelip şerefsizin biri çalsın. Polisin yapmadığını sen yapıp hırsızı yakala. Polis umursamasın. Kusura bakma ama madem hırsızlık yapmaya bir tarafı yetiyorsa gecenin karanlığında bir güzel sopayı hak ediyordur. Elinde çok güzel kanıt olarak maddi ve manevi dava aç. Elinden gelen herşeyi yap. Bu kadar rahatsa bir gün senin motorunu çalar. Bir gün başkasınınkini
-
-
Çok net ve anlaşılır bir biçimde yazmışsınız. Okurken sinirlenmemek mümkün değil.
Geçmiş olsun.
Savcılığa gittiniz mi.
Polislerin yaklaşımı ve tutumundan şunu hissettim nedense: "Hırsızla uğraşma başına iş alırsın"
-
Benimde mootrum çalınmıştı Ankara da girip çıkmadığım yer kalmadı ama ben bulamadım.. birgün polisler motorun bulundu karakola gel dediler.. çinçin de çevirme yapan polisler yakalamış 18 yaşından küçük bir veleti.. şimdi nezarete attık dedi ama sen şikayetçi olma dedi.. başına bela alma bunlar biraz belalı bie aile dedi.. nezarette kamera varmı abi dedim 'yok' cevabını alınca ben 5 dk nezarete gireyim şikayetçi olmayım dedim.. polis sanki elemanı tanır ve kollar gibi hareketler ve tavırla beni hertürlü vazgeçirdi.. yerin belli yurdun belli uğraşma biz halledir falan fistan hikayelerini yuttuk 2008 yılıydı sanırım..
senin olayı okuyunca aklıma geldi.. daha korunaklı bir şekilde bırak motorunu.. itle köpekle uğraşmak zorunda kalma.. bende 4 kilit var birde alarm aldım.. üstelik kapalı garajda.. Ankara da motor hırsızlığı az İstanbul a göre çok geride ama yinede aklım motorda kalıyor.. 150,000 lik arabayı düşünmüyorum kıçıkırık motor kadar...
-
Geçmiş olsun dostum, bu kanı bozuk p*ç kurularını polisler bu hale getirdi zaten.Sabaha mı bıraksan şimdi mi yapsan insan sinir krizi geçiriyor resmen ülkede
-
Polisin işi fetöcü yakalamak ve ceza yazmaktır arkadaşım boşuna gitmeyin karakola motorum çalındı diye.O çocuk seni bıçaklasın karakolda çay içer ama sen yumruk at hapis yatarsın.
-
Geçmiş olsun hocam. Motoruda farsız bırakmamış. Uydurmuş birşeyler.
-
M.M adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam. Motoruda farsız bırakmamış. Uydurmuş birşeyler.
benim motorum bulunduğunda gördüklerimden sonra motordan soğumuştum.. bu kadar kötü bir zevk olamazdı.. direksiyonda zincirler falan.. eski amerikan filminden çıkmış gibiydi güzelim YBR..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)