Motosiklet hırsızlığı hikayesi..
Reklamlar
-
tolga706 adlı üyeden alıntı
benim adıma konuşma hakıkını sana kim verdi, pislk insan
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
eline sağlık
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
çok mantıklı; zaten 1. ve 2. dünya savaşlarını müslümanlar çıkardı, 4.5 milyon yahudiyi gaz odalarına atanlarda , kızıldereli soyunu bitirenlerde , vietanım yarısını bitirenlerde, afrikayı sümürenlerde,cezayirde 1 milyonu katledenlerde....yaz yaz bitmez bunlar hep müslümanlardı.
ha bi de arakanda müslümanları katledenler BUDİST KILIĞINA GİRMİŞ MÜSLÜMANLAR.... AH ŞU MÜSLÜMANLAR YOK MU
Senin yazdığının benimkisi ile ne alakası var?Hristiyanlar iyi müslümanlar kötü mü dedim?
Reklamlar
-
tolga706 adlı üyeden alıntı
benim adıma konuşma hakıkını sana kim verdi, pislk insan
Dayanamadın ve HAKARET ETTİN. Bütün mesajlarında islamdan dinden bahsedip duruyordun? Demek ki din pek bir işe yaramıyormuş. Ahlak ve vicdan daha önemliymiş.
-
İşte tamda burada vatandaşın kendi adaleti devreye girrcek , o veledi 1000 liralık döveceksiniz hocam. Gidip şikayetçi olamaz , olsada polisler bunun şikayetini iplemez zaten. Çok geçmiş olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)