güzel motor iyi fiyat.Bizim arkdaslarda bir biranın lafını yapıyor Hayırlı olsun kardesım.Dikkatli kullan gaza gelip gaz verme.Kazasız belasız cesasız kullan.
bak madem deneyimin az o atı sakin seyir ile sefer et. Atın intikamini aklindan cikarma, adam gibi de bir kask al en azindan
Evvvvvet beyler yutub kanalıma hg bugün forum üyelerini trollücez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Piyasası 8 10 milyardan aşağı değil geçende yazmıştın piyasası 17 18 olan r25 i 6 milyara alayım mı diye yaw arkadaş yeter artık bıktık trollerden
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Fotoğrafların hiç biri kanıt değil bu arada neyse sen git 17 milyara 2015 temiz 1000rr bul kullan.
4 bin liraya ktm duke 200 mü? inanılacak iş değil. kaç binde? ne sorunu varda bu fiyata verildi? kaç model? şu uyuz olduğum reklamın sloganını yapayım, kekimi ye beni yeme
zaten aklımıza kazınırsa ya çok gıcık kapmışızdır yada çok sevmişizdir.
Dostum eğer İstanbulda ikamet ediyorsan yarın saat 12 gibi Ataşehir Yeditepe Üniversitesinin oraya gel seni satıcıyla konuşturayım tanıştırayım bakalım trollmüymüş değilmiymiş. Ne bu çekememezlik adamın maddi geliri çok iyi belki ? Çocuğun altında 5 TANE MOTOR VAR. Çocuk motor görmekten bıkmış. Zevkine satıyor gelip gel gör bak..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
18 Binde hiç bir sorunu yok dediğim gibi İstanbulda ikamet ediyorsanız gelir bakarsınız motora bişeyi var mı yok mu diye 2012 Model 5 tane motoru olduğu için bu motoru fazla kullanma gibi bi lüksü olmadı çoğunlukla Agility ile R25 kullandı hiç bir sıkıntısı yok sadece ön sinyallerde kablo sıkıntısı var o kadar bide arka çamurluğu kuyruğu yani kestirmiş ve arka lastik Diablo Rosso 2 )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Abi nerde oturuyorsun ? Yeditepe üniversitesinde mi okuyorsun ?
5400 vereyim bana sat. 1 gunde 1400 lira. Millet o paraya 30 gün çalısıyor.
Arkadasın zengin olabilir. Ama aptallik başka birseydir. Hiçkimse kimseye bir malı degerinden asagı vermez. Adamin 5 motoru olacak ve duke ile 19 bin km yapacak haa bide motor gözünde olmayacak. Bide kasko bedeli motor sifır olsa o kadar çıkmaz.
Siz demek ki çok az gözlü bir ortamda yetişmissiniz benim bulunduğum ortamda 'Kardeş' diye adlandırdığıımız insanlar cebinde ki son parayı bile kendisi aç olsa bile gider o parayla arkadaşının karnını doyurur aç kalır. Doğum günümdü ilk motorumu alıcaktım çok hevesliydim ve bana hem doğum günü hediyesi olarak indirim yaptı hemde ilk motorum olucağı için.
Geç bunlari kardeş yaşım 37 çok sey gördüm geçirdim. Sen kendine eglence arıyorsun aklin sıra. 479380631 sıfır 14500 lira. Nasıl oluyorda kasko bedeli 18400 çıkıyor.
Ben gidip o zaman aracı perte çıkarıp 18 bin tl alıp gidip onunla da KTM RC 250 Ya da R25 Alayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Ve yüksek yedep parça fiyatlarından dolayı öyle bir yüksek kasko ücreti var.. Cahil cahil konuşmayın ben 18 Yaşındayım siz 37 ve bu durumu benden daha iyi bilirmiş gibi konuşmussunuz ki öyle olması lazımken ben size akıl veriyorum KTM'Lerin yedek parçaları AŞIRI PAHALI Kİ AKSESURLARINI SÖYLEMİYORUM BİLE. Biraz araştırma yapsanız iyi olur Sezer Bey
Hayırlı olsun dostum, kazasız belasız kullan. bu arada ailenin tepkisi ne oldu merak ettim
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
aynası olaydı iyiydi...
Bi bitmediniz A....Q.... diye bi karikatür vardı ekleyebilen?
1.500 tl bakımı son 2 bin Km içinde yapılmış hala 1 sezon gidecek lastikli tramersiz şusuz busuz ABS li Duke 200 ü 8.500 a sattım. Normal 200 ün piyasası zaten 6000 binden başlıyor. Sana 10 bin tramerli bir motor gelmiştir 4000 e normaldir.
Evrakların herhangi bir yerinde KTM, Duke gibi bir bilgi bulunuyor da ben mi göremiyorum? 4000TL'ye satın alınabilecek farklı motosikletler de var da o yüzden şeyettim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)