Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha R25 Almalı mıyım?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Hüseyin abi bence gidip Selesini değiş çok rahat seleler var oturunca totonu bulutlara koyup gökyüzüne çıkmış gibi hissedersin bırak agresif olsun biraz :S

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-city
    aslında aradaki fark o kadar da fazla değil. işinin ehli ellerde cbr500 mt07 nin içinden geçebilir. sonra demesinler "görmemiş görmüş, güle güle ölmüş."

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Bende ABS li almak istiyorum açıkca motora ilk başladığımda ABS ye felan çok ihtiyaç yok demiştim cahillik. ABS gerçekten veli nimetmiş sürünce anlıyosun.

Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr500 al demişler.

adam alıp kullanıcam satıcam diyor

ömür boyu binse tamam cbr500 olurda alanın elinde kalır piyasası yok cbr500 ün
    Bende ikinci el al dedim sıfır al demedim zaten 18-20 çok temiz ni bulur ,
    Zaten 30 kusur sıfırı ikinci elinin fiyatı %35-40 fiyatı düşmüş zarar edeni etmiş zaten bir daha zarar edecek değil ..18-19 aldı 14-15 mi verecek R25 gibi bir mal ikinci eli 15-16 civarı iken ,aldıgı fiyata yakın okutur
    İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.

If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Kardeşim sele 650 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Seleden yana bi sıkıntım yok çok yatarak oturuyorsun. Arkada artçı olunca birazda o yükleniyor devamlı bileklerim ağrıyarak geziyorum.

Alıntı Huseyin9595 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru herşey olabilir tabiki Türkiye de yaşıyoruz sonuçta. Her motordan keyif alıyorum bu 200cc 250cc lik sınıfında. CBR500R A2 ehliyetle kullanılabiliyor mu ?
    evet on karakter

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Alıntı ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne düşüneceğine ben karışmam. Sadece bir motoru övmek için diğerlerini gömmek hatta saçmalayarak gömmek çok mantıklı değil. R25 sorunlu bir motor değil. Hangi motoru sürekli devir kesicide kullanırsan o motorda arıza verir.
    R25 kullanıcı kitlesinin profili belli , CBr500R da , Elinizi vijdanınıza koyun şu soruya cevap verin ..

hangisinin elinin den çıkmış motoru gönül rahatlı ile alırısınız.. İkinci bir şeyde google amcaya iki motoru sorunca birinde 1 tane bile şikayet yok digerin de onlarca şikayet çıkıyor.

Sonuçta her araç kul yapısı her araçta sorun çıkar , birinde sorun çıkma olasılıgı %0,001 iken digerinde %5 ise ikisi kıyas yapılıyor ise biri birisine göre sorunlu motor dersin.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    o kadar çok yazmışsın ki hiç birşey bilmediğin çıkmış ortaya

Motosikleti
    Honda Cbr250R -> Yamaha MT-07
    Alıntı serif abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet on karakter

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

R25 kullanıcı kitlesinin profili belli , CBr500R da , Elinizi vijdanınıza koyun şu soruya cevap verin ..

hangisinin elinin den çıkmış motoru gönül rahatlı ile alırısınız.. İkinci bir şeyde google amcaya iki motoru sorunca birinde 1 tane bile şikayet yok digerin de onlarca şikayet çıkıyor.

Sonuçta her araç kul yapısı her araçta sorun çıkar , birinde sorun çıkma olasılıgı %0,001 iken digerinde %5 ise ikisi kıyas yapılıyor ise biri birisine göre sorunlu motor dersin.

https://i.hizliresim.com/jQY1rJ.png

https://i.hizliresim.com/bL4MZV.png
    Motorun temizliği dayanıklılığı ise tercih sebebi tabi ki Cbr500 tercih ederim. Ama konu bu değil. Buradan konu çok dağılır. Maksat sorunsuz motor almaksa o zaman bende Nc öneririm. 6 bin devirde kesiciye giriyor motor hiç yorulmuyor uzun ömürlü motor. Ama dediğim gibi konu bu değil.

Motor sorunsuzluğu yorumunuza bir şey demedim zaten.

M.M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Malesef diğer ülkelerde yaşamıyoruz vergilerden boğuluyoruz. 20binlik motor evet ama o kadar bütçem yok babamdan yardım alıp almaya çalışıcam. Parayı kolay kazanmıyorum malesef keşke kolay kazansaydım. rc200 mesela sıfırı 16 bin tl ama ikinci el de ölüyor motor zevk için biniyorum her motordan zevk alıyorum açıkcası o yüzden ikinci önemli konu maddiyat üzerine düşünüyorum. Yoksa rc200 ü çok beğeniyorum ufak tefek görüntüsü güzel sürüşü zevkli bi motor ama sıfırı 16 bin benim motor 10 bin km olmadı 10 bin tl ye zar zor teklifler geliyor.
    Sen kar edebileceğine yada çok az zarar edebileceğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.

Alıntı ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun temizliği dayanıklılığı ise tercih sebebi tabi ki Cbr500 tercih ederim. Ama konu bu değil. Buradan konu çok dağılır. Maksat sorunsuz motor almaksa o zaman bende Nc öneririm. 6 bin devirde kesiciye giriyor motor hiç yorulmuyor uzun ömürlü motor. Ama dediğim gibi konu bu değil.

Motor sorunsuzluğu yorumunuza bir şey demedim zaten.
    Kabul edilir risk vardır kabul edilmez risk vardır kişiden kişiye degişir.Benim için riskli .
    NC ile CB500x/R/F de aynı amartisör var ama aralarında 20 kilodan fazla fark oldugu için NC de aynı amartisör sıkıntı çıkarır iken CB500x/R/F serisinde duymadım okumadım(arka amartisör patlaması)
    NC de çok sorunsuz denemez..

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Serif abi cok bos konusuyosun ya,ornek veriyorum 50 adet satilan motorla 300 adet satilan motoru google a arattirmis ortaya cikan sonucu da kaliteye baglamissin.Kullanmadim bilmiyorum cbr 500 kaliteli olabilir ama R25 in sorunlu bir motor blogu yok

Motosikleti
    1998 electra glide
    kesin ve net ALMA git suzuki al Kawasaki al 24 bin verme o motora daha kaliteli olanları var allah aşkına yapma

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Alıntı M.M adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kar edebileceğine yada çok az zarar edebileceğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
    Ben kesin kar edicem veya çok az zarar edicem mi dedim. Anlamıyorum konuyu okumuyosanız neden cevap verme gereği duyuyorsunuz. Konunun başlığı bile almalımıyım soruyorum güzel kardeşim bilen arkadaşlara soruyorum diğerlerine göre daha az zarar eder miyim kar lı çıkabilir miyim diye.

canaydın
    24 bin kesinlikle vermem 19.500 vericem sıfıra

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    Sorun şu ki kim alacak r25 i 23500 liraya. Ekonominin bu kadar kötu oldugu bir dönemde bu fiyatlara yamaha hiçbir modelini eskisi gibi satamaz.

Yukarda bir arkadaş cbr 500 önermiş.cok isabetli bir karar olur cbr500. Yok illa ben sifır alacam dersen de bekle benelli 300 cc racing getirebilir bu sene.

Kar ederim düsuncesindeysen yaniliyorsun. Bak ybrnin fiyatini 9400 yapmıslar. Bunu fırsat bilen uyaniklar ikinci ele 8-9 a cıkarmıs. Kim alir o fiyata ybr yi.gider sifir rtr 150 alırım. 3 binde ce imde kalir. Neymiş biraz titresim varmiş. Olsun ybr gibi gitmeyen çekmeyen bir motor degil. Tas gibi de saglam.

M.M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben kesin kar edicem veya çok az zarar edicem mi dedim. Anlamıyorum konuyu okumuyosanız neden cevap verme gereği duyuyorsunuz. Konunun başlığı bile almalımıyım soruyorum güzel kardeşim bilen arkadaşlara soruyorum diğerlerine göre daha az zarar eder miyim kar lı çıkabilir miyim diye.

canaydın
    24 bin kesinlikle vermem 19.500 vericem sıfıra
    Hocam hala konuyu okumuyorsun falan filan diyorsun. Sana başka lafım yok.Yap hesabını al.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yamaha mt07 gibi bir ucubenin nesini översiniz anlam veremedim. Götü ayri başı ayrı oynayan bir makine. Yarim sasesi ve cok yetersiz suspansiyonlari,gerek virajda gerekse yuksek hizlarda o kadar guvensiz ki, tamam motoruna bir lafim yok, kronik bir sorunu yok, performansi gayet iyi fakat motosiklet sadece motorundan ibaret degildir. Disaridan guzel gorunebilir alip bira kullanmaniz, azicikta zorlamaniz lazim. Eksiklerini gormek icin.
    Mt07 nin notunu, izmir karaburun gidiş donus yaptiktan sonra verdim. Biraz viraj yapmaya basladiginizda biraz frenlere yuklendiginizde motosikletin foyasi ortaya cikiyor malesef.

Mt07 ucubesi cbr500 gibi sinifinin lideri bir motosiklet ile asla kiyaslanamaz.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Keşke fakir bir ülke olmasak da elin tek maaşla aldığı motorlar uçak muamelesi görmese

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)