Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aksiyon kamerası sıkıntısı :?

REKLAM ALANI

Selamın Aleyküm abilerim,ablalarım,kardeşlerim .

1.5 ay önce aliexpressten sj cam m20 yi siparis ettmiştim(140 dolar) 3 hafta önce geldi çok güzel çekimler yapıyorum motorun üstündeyken malum gece çekimleri beni biraz üzdü acaba ayarlarında mod felanmı var yoksa başka birşeymi bilemiyorum , sıkıntı aynı şöle aydınlık yeri iyi hoş güzel çekiyor ama kenarlarındaki siyah karartıları pembe mavi piksel piksel garip bir şekilde çekiyor yada kamera açıken aydınlık bir yere odakladığında bir anda karanlığa çevirincede aynı sorunu yaşıyorum karanlığa çevirince bir süre sonra o sıkıntı geçiyor 1-2 saniye sonra bu bir mod felan herhalde kamerayı bilen kullanan yada bu sorunu anlayan birisi varsa yardım edebilirmi beni gerçekten gıcık ediyor bu sorun. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.iyi akşamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Aynı kameradan bende var. Gece çekimleri gerçekten kötü. Gece çok bir işim olmadığından kurcalamadım da ama ayarla mayarla olacak iş değildir diye düşünüyorum. Gündüz çekimlerinde problem yok memnunum. Ama keşke az daha koyup ybr pardon gopro alsaydım. :D
    nines, Cevdet61 ve RoofRoof bunu beğendiler.

ybr derken sübliminal mesajmı verdin acaba neyse eve 500 tl ye güzel bi makina acaba biz Türk milleti ayarlara bakınca aman ne varsa aç deyince mi oldu acaba o sıkıntı m20 night testlere baktımda öle bi durum yok bilmiyorum acaba açtığımız bir moddan dolayımı ? ki

yeditepely - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio xevo 250, cf moto 250 sr
    aksiyon kamera konusu acılmısken sorayım bende.Video formatı .mov Bunu neyle kesıp duzenleyebılırım.Uzantı degıstırmem gerekırmı arkadaslar.Movie maker yukledım ama kesme yapamadım.Media playerda ızlıyorum ama mm programında ızleyemıyorum vıdeoyu.

video resim

Motosikleti
    Aprilia RSV 1000
    Bendede vardı aynı kameradan çok memnundum görüntüsünden gece çekimlerindede o tarz bir sorun yaşamadım görüntüleri bilgisayarda izliyorsanız codec sorunu olabilir veya telefondada olabilir o sorun
    hatta şuan en alt model olan sj 4000 kullanıyorum onda bile bir sorun yok

Bu videoda m10 ile çekilmiş gece yağmurlu havadaki bir test videosu

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    elizdeki replika ürün de olabilir eken ve sjcam ların çok fazla sahte olanları var sensörün kalitesinden dolayı genelde olur o tarz görsel bozukluk eğer orjinal ise kesinlikle ayarlara bir kez daha bakın yoksa makine arızalı olabilir

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Bi şunlara bak.
    https://www.youtube.com/watch?v=b_H__KpbYGw
    https://www.youtube.com/watch?v=FeoxLOb9uUM

Eğer böyle değilse. korkarım senin ürün çakma kardeş.
    GÜvenlik kodu falan oluyormuş galiba kutunun üstünde. Onlardan falan sorguladın mı.

o değilde 140 dolar takıldı mı gümrüğe?
    20

ürüne replika oldunu düşünenler için sjcamın orj
    nal sayfasından security codu taratım orjinal ürün olduğu kesin . büyük ihtimale ayarlarda bir sıkıntı var .
    gümrükte takılmadı magza sahibiyle illetişime geçip vergi kestirmedim ürüne . ürün elime 2 hafta gibi bir kısa sürede geldi.

Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Bendeki de orijinal kodu tarattım. Yalnız sizin gece çekimi diye paylaştığınız videolarda ortam bayağı bir aydınlıkmış... Şehir ışıkları güzel bir aydınlatma sağlamış. Benim yaşadığım yer daha bir karanlık, ondandır herhalde. Sonuç olarak hala pişmanım gopro almadığıma. Arkadaşımda hero4 var, kameradan çektiği videoları uygulamadan indirmeden izleyebiliyor, videoyu açıp direkt istediği kısma uçabiliyor. Sjcam uygulamasında illa videonun tamamını telefona indireceksin, anca o şekilde izleyebiliyorsun... Bu en sevmediğim özelliği.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Fiyat/performans kamerası ne ödüyorsan onu alıyorsun.Geceleri de GoPro kadar iyi çekim yapsa GoPro satılmazdı zaten.Ucuz kameraların çoğunda ışık olmayan yerde çok kötü kayıt yapar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)