İnstagramdan ekledim.Akşam kaça kadar açık oluyorsunuz.Akşam buluşmasını sizde yapar otururken motorları kapattırırız.
İnstagramdan ekledim.Akşam kaça kadar açık oluyorsunuz.Akşam buluşmasını sizde yapar otururken motorları kapattırırız.
İstanbula yolumuz düşerse gelmiş olacağız, takipteyiz.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ultra paket güzelmiş. Riders,hara güre, ikisinede gittim. Size de ugrayacagim inşallah.
Motoparkımız daim gözümüzün önünde çayınızi motosikletinize karşı yudumlayabiliyorsunuz beklerim mutlaka
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Çok teşekkürler gece 2 ye kadar açığız çayımız mt üyelerine ücretsizdir mutlaka bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
çok teşekkürler görüşmek ümidiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
Çok teşekkürler mutlaka ama mutlaka beklerim çayımız güzeldir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
İyi yapmışsınız bize de bekleriz efenim sektör gelişmeli özellikle haragüre Necati bey bize hayırlı olsuna geldiğinde içimdeki sevinç ve kardeşlik duygusunu anlatamam burdan kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Biz bu yolun başında MT sayesinde birçok fikir ve dostluk kazandık gönül ister ki bedava yıkamak ama şimdilik elimizden gelen bu diyelim
Ben de isterim ben de! Yakın zamanda indirimli paketinizi denerken ikram çayınızla sohbet etmeye geleceğim. Kolay gelsin umarım başarılı olursunuz.
hayırlı ugurlu olsun, umarım katkımız olur bizde gelmek isteriz,
moto yıkama cafe işi bana keyifli geliyor, hem sevdigin şeyi ikisi bir arada gibi
İstedikleri kadar ultra mega süper detail (alayı ingilizce kelime) yazarlarsa yazsınlar, ben motorumu kendim yıkarım. Adam zinciri yağlıyor elindeki eldiven simsiyah yağ içerisinde, sonra bu eldivenle seleye dokunuyor, elciği tutuyor. Bizim millette hassasiyet diye bişey yok.
@zabuzaretta çayımız güzeldir sohbet muazzam binlik olmaz ama 600 olur tadında ) mutlaka bekliyorum sevgiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
@awesomee çok teşekkür ederiz bazı tutkun arkadaşlarımız kendimiz yıkayabilirmiyiz diyip self yıkama da yapabiliyorlar bizde keyifle izleyip muhabbet ediyoruz muhakkak bekliyorum profesyonel kahve çeşitlerimiz de mevcuttur görüşmek ümidiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
İzmit ,Sakarya, Eskişehir den müşterilerimiz bulunmakta yol yapmak istediklerinde geliyorlar motorlarını yıkıyor,Tubroger lerini yiyip çaylarını içip dönüyorlar yolunuz düşerse muhakkak bekliyoruz
Bir iki fotoğraf da eklerseniz güzel olur sanki, merak ettik mekanı.
Ben de uğrayayım bir ara kendimiz de yıkayabiliyorsak, sonra da cafede sohbet muhabbet. Güzel düşünmüşsünüz.
Hayırlı olsun.En kısa sürede ziyarete geleceğim
Merhaba @fenerbahceli düşüncenizi ve hassasiyetinize saygı duyuyoruz ve profesyonel ürünlerimizi kullanarak kendiniz yıkama yapabilirsiniz MT üyelerine çayımız ücretsizdir yolunuz düşerse mutlaka beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Merhaba @darkin buraya nasıl fotoğraf atabilirim henüz bu konuya vakıf değilim ancak instagram da @tubrotherscoffee olarak yer almaktayız detaylı resimler mevcut mutlaka bekliyorum görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Teşekkürler mutlaka bekliyoruz görüşmek üzere; )
2 gündür aleti bayaa kirletmiştik bahaneyle akşam iş çıkışı bir uğrayacağım
Bu akşam üç dört kişi bizde gelelim diyoruz kuyruk falan olmasın.
randevu alıyormuyuz? çat kapı gelip basit yıkama yaptırabiliyor muyuz?
Önemli olan benim yıkamam değil. Ben zaten kendi motorumu kendim yıkıyorum.
Fakat şunu anlatmaya çalışıyorum; Ülkede çalışanların çoğu (salt sizi kastetmiyorum, bizim milletin işçi kesiminin geneli) dikkatsiz ve umursamazdır ve temizmiş gibi görünür. Bakın tembeldir demiyorum. Titizlik ve hassasiyet yoktur. Uyardığın zamanda hemen alınıp bozulurlar, yaptığı işte en küçük bir hata olmadığını, patronunun müşterisine sert bir şekilde cevaplarlar. Hiçbir şey umurlarında değildir. "İş çıksın da nasıl çıkarsa çıksın" zihniyeti hakimdir.
30 dakika önce iş için yeni sahra metro tarafına giderken aklıma geldi bir selam vermek amaçlı geleyim dedim, mezun olduğum lisede hemen 400 metre ilerinizdeki habire yahşi anadolu lisesi,avucumun içi gibi biliyorum orayı ama bir türlü bulamadım sizin yerinizi :D bir dahaki sefere artık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)