Böyle eğitim türü videoları izlemeden önce yoruumları okumayı tercih ediyorum.Çok güzel,doğru vb yorumlar okudugumda izleyip,çok yanlıs hareketler vb negatif yorumlara denk geldıgımde direk X sekmesine basıp kapatıyorum videoyu.İtiraf etmelıyım ki bu video da X sekmesıne basıp kapattıgım videolar arasında.
Malesef yok.Bende yeniyim yanlıs bılgılenmemek için oldukca seçiçi davranıyorum yorumları okuyup.Hatta arkadasların şu videoları izleyin diye önerebileceği videolar olursa bir göz atarız beraber.
Gecen bir konu paylasmıslar sımdı gordum sende bir bak istersen.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-listesi.html
Karşı şeritten gidiyor ikisi de?Ciddiye alınacak bir eğitim göremiyorum ortada.
Allah bu gruba akıl fikir versin, bir daha da boyle işlere kalkışmasınlar.
Zaferce hoca ironi yapmış herhalde.Hocam sizi ciddi takip ediyorum.Tanımayan biri gerçekten öneriyorsunuz zannedebilir.5:00 daki arkadaş nasıl viraj alıyor.Ben bir şey anlamadım.Biri doğru biri yanlışmı alıyor.Biri çok yanlış diğeri az yanlışmı yapıyor.
EĞİTİMLERİ boşuna adam gibi bir KURUMDAN alın diye boşuna bağırmıyor insanlar.
Sağda solda eline iki üç tane eğitim sertifikası alıp eğitim verenlerden kesinlikle uzak durun.
Bileğin Dansı ( Twist of the Wrist ) - Keith Code ( aynı zamanda California Superbike School Kurucusudur )
Bunu izleyin böyle saçma sapan videolara bakmayın. https://www.youtube.com/watch?v=_EEfke1eyng
Ayrıca rahmetli Barkın Bayoğlu Viraj videosunda buradaki bilgileri özet geçmiştir. https://www.youtube.com/watch?v=RLI0WENC07Y
Böyle şarlatanlara bakmayın prim vermeyin. Canınızı böyle saçma şeylere güvenip tehlikeye atmayın.
Hayır hem yanlış işler tarif etmiş hem de gelen eleştirileri gururuna yediremeyip sizin adınızı not alıyorum gibi ergen ergen hakaret vari cevaplar vermiş.Pardon da sen kimsin, eleştirilere açık olmak gerekiyor ha kaldıramıyorsan video yüklemeyeceksin arkadaşım.Bu video'yu örnek alıp uygulamaya çalışan çıkmaz inşallah
Şöyle bir rivayet var gerçek aslında nereye bakarsan oraya gidersin diyor kendileri onu rivayetleriyle baş başa bırakalım başka arkadaşlara da söyleyelim izlemesinler onlara prim veriyoruz.
AEA şu videoları görseydi sinir krizi geçirirdi...
vıdeo acayıp eglencelı ya sankı babalarının tarlasın da kullanıyorlar super ya
gerçek bir rivayet var siz görmüyorsunuz
Artık düzlükler daha düz,
Virajlar ise daha güvenli.
Teşekkürler Gezgin.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Bildiğim kadarı ile, bu Antalya Gezgin Motorcular grubu üyesi bir kaç arkadaşımız var forumda. Cidden sormak istiyorum; bu adamlar gerçekten eğitmen mi? Eğer öyle ise bu sıfatı nereden nasıl almışlar?
En çok merak ettiğimde; ''virajda gaz açılmaz'' diyen (demeye çalışan) arkadaşın kaç km lik motosiklet geçmişi var acaba?
Saçmalık ötesi başından sonuna herşey yanlış.Zaferce bunu ironi yapmak için paylaşmış.
Beyin bedava..
Alın size viraj çok aranmanıza gerek yok en basit bilgi her zaman AEA da. HA yok daha prof isterim derseniz bileği bükmek 2 yi izleyin.
Allah akıl fikir versin. Hiç bir eğitim almamış ama birazcık beyni çalışan biri bile o şekilde viraj dönmez.
Tipleri de gözüm tutmadı pek. Motorcu nüfusunu azaltmak isteyen üst aklın bir projesi olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)