@hokahey;
Hoca, ne anlatıyorsun?
Olacak şeyden bahset. Plakanın sahibini bulacakmışım da, telefon edecekmişim de, o telefona çıkacak kişi kıçıyla güler.
Trafik yüzünden normal işlerimizi yaparken sorun yaşıyoruz. Bir yere gidemiyoruz.
En son karşı yakaya gidişim bir yılı geçmiştir. Düşün.
Merhaba. Bu tip bir çekincenizden dolayı Türkiye'de yaşamadığınızı anlıyorum. Türkiye'ye hoşgeldiniz. Umarım tatiliniz iyi geçer. Poğaçamızın yanında öğlen ve akşam yemeklerinde Türk mutfağının çeşitli ve birbirinden güzel yemeklerini de tatmanızı öneririm.
Eğer tatil amaçlı değil de burada yaşayan bir vatandaşımızsanız;
La olum git işine be. Kim kime ceza yazdırtabilmiş kaldırımda çektiği bir fotoğraf ile. Milleti öldürüyorlar, tekmeliyorlar tecavüz ediyorlar da birşey olmuyor. Peh
Yok malesef bu ülkede yaşıyorum. Dediklerinizin farkındayım acı çekerek yaşıyoruz güzel yurdumda. Ben sadece o bana hayt huyt yapan vatandaşın telefon ile fotoğraf çekip ceza yememe sebep olabilir mi diye merak etmiştim, sanırım olabilirmiş. Neyse bekleyip göreceğiz artık...
bir kere park yasak olan bir yere park ettim çünkü herkez etmişti sonra arkadan bir video çekerek geçti gitti 1 yıl oldu ceza falan gelmedi
Yanlış yazılan plakayı girip bankanın mobil şubeden ödeyebilirsin. Çokda uğraştıracak birşey değil aslında.
Çok yakın arkadaşımda senin boyunda. Süreklide dalga geçeriz. Ama kavga işi boyla alakalı değil. O arkadaşı kavgada gören korkar. Ele avuca sığmaz gözü döner. Kavgayıda iyi bilir. 2-3 kişiye gözü kapalı atlar hiç korkmaz. Bende bi keresinde küfür ettiği için bi adamı dövüyordum. 2 metreden uzun izbandut gibi oğlu vardı bana yaklaşamadı. Boy değil yürek meselesi bu işler. Yani boyuna kilona takılma. En azından kendini savunmayı öğren.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
gönüllü polislik diye bi şey vardı hala var mı bilmiyorum vatandaş polise yardımcı olmak için foto video falan gönderiyordu maaşsız polis anlayacağınız bu gönüllü polislerin verdiği istihbarata ceza kesilmiyor sadeve evine uyarı yazısı gönderiliyordu
bi ara tr düzelsin diye bende olacaktım ama ceza kesilmiyorsa ne gereği var dedim devletin sağı solu belki olmaz yasadışı işlerde verebilirler sende yer varsa insanları en az işgal edecek yere park etseydin
mandalar yolun ortasında yürüyo hem de tın tın mandalar kaldırımın tam ortasında duruyo sohbet ediyor kaldırımı tamamen işgal ediyorlar merak etme hiç bi şey olmaz burası türkiye yaptığın TAMAMEN YANLIŞ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)