Range Rover'ım Var Emniyet Kemeri Takmam Gereksiz Diyen Instagram Fenomeni
Reklamlar
-
Aybike Yanar isimli Instagram fenomeni emniyet kemeri ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme düştü. Açıklaması ise aşağıdaki gibidir:
"33 yaşındayım, önce allah'a sonra şoförlüğüme güveniyorum, altımda broadway değil range rover var her tarafı hava yastığı, emniyet kemeri takmak beni bunaltıyor polis çevirirse cezası neyse öderim."
Ha bunlarla aynı trafiği paylaşıyoruz..
Reklamlar
-
avmlere mal girişinden giren bir kişiden bir mal beyanı.
-
Kasksız motora binen güruh ile bir akarabalığı vardır.
-
Broadway mi sandınız o arabayı
RangeRover ın her tarafı hava yastığı dolu ama kemeri takmassan hepsi devre dışı haberi yok..
-
Bunlar için gümrük yasasını değiştirmek lazım..
-
Emniyet kemerinin ikazını durduran serviste suç.
-
kemeri ağzına doğru bağlamak lazım bunun.
-
-
Boşverin bunlar mal oldukları kadar bunları izleyipte kendinize eziyet etmeyin
-
ablanın iç sesleri;
param var, kafamı kullanmam gereksiz
hem zaten kemer takılıyken arabadan aşağı inemiyorum
e zaten sütyen taktım, bir de kemer mi takayım?
-
Süper Moderatör
Büyük ve yüksek olan SUV'ların standart otomobillerden daha güvensiz olduğunu da hatırlatmak lazım arkadaşa
Güvenlik düzeyi yüksek olan araçların güvenlik ile ilgili donanımları siz arabanın içinde olduğunuz sürece sizi korur. Emniyet kemeri takmadığınız için camdan fırlayıp yolda sürüklendiğiniz sırada arabanın içindeki 8-10 tane hava yastığı, yan kapı barları, emniyet kemer gergi sistemleri vs sizi koruyamaz
Ablacım şaka bir yana lütfen bu videoyu izle ;
Tamam, kendi canını önemsemiyor olabilirsin. Yalnızken istersen takma, ama arabada başkaları varken hele hele çocuk varken n'olur tak kemerini.
Kaza anında araba içindeki çocuk için en büyük tehlike emniyet kemeri takmamış yetişkindir. Çarpmanın etkisi ile ivme kazanan 60-70 kg ağırlığındaki bir kütlenin minicik çocuk üzerine yapacağı baskıyı düşünün.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Dayanamadım izledim iq'um 5 puan azaldı.
Muhtemelen sonradan görme, şımarık, belli bir yaşı geçmiş ve artık istediği ilgiyi göremeyen beyinsiz bir kadının çırpınışları.
Kendisi 2 sene kurs alıp kaptan olmuş ve parayı kaptanlıktan (yerseniz) kazanıyormuş. Bunun gemi yat vs. kullandığını düşünün bir de.
Neyse sonuçta istediği oldu bir kaç günlüğüne ünlü olmayı başardı. Ama beyinsizliğiyle..
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Büyük ve yüksek olan SUV'ların standart otomobillerden daha güvensiz olduğunu da hatırlatmak lazım arkadaşa
Güvenlik düzeyi yüksek olan araçların güvenlik ile ilgili donanımları siz arabanın içinde olduğunuz sürece sizi korur. Emniyet kemeri takmadığınız için camdan fırlayıp yolda sürüklendiğiniz sırada arabanın içindeki 8-10 tane hava yastığı, yan kapı barları, emniyet kemer gergi sistemleri vs sizi koruyamaz
Ablacım şaka bir yana lütfen bu videoyu izle ;
https://www.youtube.com/watch?v=Vo-tXS0Zo2U
Tamam, kendi canını önemsemiyor olabilirsin. Yalnızken istersen takma, ama arabada başkaları varken hele hele çocuk varken n'olur tak kemerini.
Kaza anında araba içindeki çocuk için en büyük tehlike emniyet kemeri takmamış yetişkindir. Çarpmanın etkisi ile ivme kazanan 60-70 kg ağırlığındaki bir kütlenin minicik çocuk üzerine yapacağı baskıyı düşünün.
Videoda 2:00 da ablanın taksi şoförüne bakışında range li ablanın psikolojisini gördüm bir an,lan o kadar para verdik taksiye bindik bide kaza mı yapacaktık aha kahvem de döküldü çantam yere düştü..
-
Şu tipleri görünce arınma gecesi şart diyor insan.
-
Sütyen de takmamışsın zaten, bırak sallansınlar di mi? daralıyorsun belli. (bir ben mi gördüm yoksa isterseniz tekrar izleyin 15.sn ye dikkat.)
-
bu hanım abla arabaya pardon RANGE ROVER'a +1 beygır katmıs .
-
enlighteray adlı üyeden alıntı
avmlere mal girişinden giren bir kişiden bir mal beyanı.
Günün yorumu
-
emnıyet kemerı takıyorum lakın toplu tasımalarda bırakın kemerı ust uste yolculuk edıyoruz.
-
15 .Saniyeye bidaha baktım ya la
-
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Dayanamadım izledim iq'um 5 puan azaldı.
Muhtemelen sonradan görme, şımarık, belli bir yaşı geçmiş ve artık istediği ilgiyi göremeyen beyinsiz bir kadının çırpınışları.
Kendisi 2 sene kurs alıp kaptan olmuş ve parayı kaptanlıktan (yerseniz) kazanıyormuş. Bunun gemi yat vs. kullandığını düşünün bir de.
Neyse sonuçta istediği oldu bir kaç günlüğüne ünlü olmayı başardı. Ama beyinsizliğiyle..
Kaç yıldır kaptanım hayatım çürüdü gemide şuanda gemiden yazıyorum ama ben böyle para kazanan görmedim heh belki personele özel servise gidiyordur ozaman olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)