Mal bilmiyorki emniyet kemeri takılı değilken hava yastığı patlamaz MAL!
Mal bilmiyorki emniyet kemeri takılı değilken hava yastığı patlamaz MAL!
Fakirleri kızdırmak ne kolay
Millet gündeme düşmek için neler yapıyor. Kusura bakmayında bunları siz şımartıyorsunuz.
Bazı erkekler de sözüm ona böyle abuk subuk paylaşımlarda kadınları yerecek bahane buluyorlar. Sanki kendi hemcinsleri sütten çıkmış gibi.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
bence bu kadın ilgisiz kalmış, konu emniyet kemeri falan değil. ateşini söndürün hanfendinin lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
çoğunun tek gayesi kendini başkalarına beğendirmektir. eğer bu hanfendinin böyle bir egosu olmasaydı küstah bir şekilde böyle bir video hazırlama zahmetinde bulunmazdı eminim.
hayat amaçları bu, yani kısmen diyorum hepsi değil. çok şaşırtan ve beni oldukça etkileyen bayanlar var ve kendimden üstün görürüm bazılarını akıl olarak.
ama genele vuracak olursan yarım insanlardır, tek başına birey olmak onlara göre değildir. evet bayan güzel
50 cc sukuter, kask takmasam noolcek ki diyen gerzek ile ayni güruhtur.
ilaveten,
şu bayanlarin zekasini kucumseyen hatta hakaret eden sahisa da sormak isterim cebinde tasidigi nufus cuzdanimi dir, irsaliye mi dir? Arkadasim sen Hollanda ya git orda kendine uygun bir eş bulursun.
Ayaklarinin altinda cennetler bulunan ve bu yuce milletin bas taci olan kadinlarimizla ayni havayi teneffus etmek senin harcin degil. Haddini bil.
Sana oksijen veren agacin yapragini seveyim ben....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)