Benim tulumum olsa cbfe tulumla binerim. Neden yadırganasınız?
binilir de, insanların aşağılık komplexleri devreye girer bu motora bu olur mu derler, bir kısmı sen kendini bişey mi sanıyorsun bindiğin şey bisiklet falan der. kafama takmam dersen sorun yok.
ne alakası var scootera da binersin. Şahsi fikrim yerinde olsam deri mont almazdım.
hocam normalde bu montun 0 ı Türkiye de 3500 tl aliexpresste 600$ civarında , 1000r sahibi, boyu ve kilosu benimle aynı bi abimizin 4. montu olarak 1 kez pistte giyilmiş sonra dolabında 1 yıl kalmış. 1 adet eskimiş tekstil montum var bu montuda 750 lira gibi bi rakama ileriye dönük bi yatırım olsun diye alayım dedim .
Fiyatını bilemem beğenmiş anlaşmış almışsın. Deri mont kullanışlı bir şey değil. Kışın üşütür yazın terletir ayrıca ağırdır katlayıp bir yerlere tıkamazsın, yağmur yiyince kötü olur.
Ben Cbf ile ceket , eldiven ve kask ile biniyordum. Gelen tepkiler aptalcaydı...
+La 150 lik ile düşsen nolcak. Sanki 1000lik sürüyorsun ...
hocam dur tahmin ediyim drd motor kaça aldığını söylemiyorum eğerki o fiyattan almadıysan canın sıkılabilir ben alıcaktım bu arada vazgeçtim pulsarla sürülmez dalga geçerler dedim.r25 aldım şu an onunlada sürülmez hocam r6 dan başlar bu montu giymek
Motora göre ekipman alinmaz,güvenlik ön planda,bir kazada yaralansan,çevrende yadirgayanlar,o zaman,ya kardeş keşke kaliteli bir mont alsaydin derler.torba ve ağiz olayina girmiyorum.bakarsin ilerde kallavi bir bir motor alirsin.
Motora göre ekipman olmayinca cok sırıtıyor bence. Deri olmasinda sıkıntı yok yıllardır deri kullanıyorum, daha güvenli hissettiriyor. :D ben siyah cbr a göre ekipman dizmistim ilk, ekipmanlarimda siyah ve siyah herseyle uyar :p Renk, şekil cok patlamis ama almissin artik :D ne diyelim giyceksindir.
Montu motor degil, sen giyeceksin di mi?
Kaza yaptiginda, o taktigin millet degil de, sen yaralanacaksin.
Kendiniz icin yasamayi ve motosiklet surmeyi ogrenin dostum.
Olmaz mümkün değil giyemezsin.
O mont en az +200 hız ister, ya da en azından tekerde makas felan...
Bunları karşılayamayacaksan montu hemen hak eden birine ver...
Hocam Ybr deyip geçme, sıfırının 9000 küsür fiyatı var. Altın, döviz, gayrimenkul hepsi hikaye, en iyi yatırım Ybr..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)