Tracer 900 den Sonra Versys 1000 Nasıl Olur?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Tracer 900 kullanıcısıyım,bir sene daha kullanma niyetim vardı fakat son zamlar nedeni ile bir sonraki motorumu alma işini öne alma niyetine girdim,Tracer 900 den sonra Versys 1000 nasıl olur,daha konforlu olduğunu düşünüyorum,iki motoru da bilen ve tracer 2016 modeli satıp yine ikinci el versys 1000 almak mantıklı olur mu,üzerine versys in doluluğuna göre 15.000 tl ye kadar fark vermek gerekiyor bu farka değer mi?
Versys dışındaki sıklıkla tavsiye edilen motorlar çok daha pahalı olduğundan şu an düşünmüyorum..
Reklamlar
-
15.000 TL fark vermeye kesinlikle değmez benim görüşüm..
Versys 1000 de olupta tracer 900 de olmayan ne ne acaba cc dışında.
-
Versys 1000'de daha çok konfor bulursun ama belki performans daha düşük gelebilir. 15 bin tl farka değecek bir motor düşün bence.
-
Aradaki farka bi scooter çek 125lik bence.Ya da gezersin.
-
fkambay adlı üyeden alıntı
15.000 TL fark vermeye kesinlikle değmez benim görüşüm..
Versys 1000 de olupta tracer 900 de olmayan ne ne acaba cc dışında.
tracer 900 sürdünüz mü hiç ?
-
Aradaki farka bitane NMAX155 veyahut 2.el XMAX 250 al bence.
-
Her muhabbeti bu seviyeye çekmeye lüzum yok.O zaman herkes 150/250 cc bitsin.Bilgin tecrüben varsa konuş yoksa sus oku.
-
Ben olsam şu zamlı fiyatları protesto etmek için bile olsa almazdım.
Daha geçen konusu vardı orda da söylemiştim.
Ama para sizim tercih sizin.
-
"Satin almayin zamları protesto edin"Sıfır almayıp ikinci el alacağımı yazmıştım..sıfıra gelen zamlar ikinci ele yansimaya başladı ama daha da pahalanabilir..bu nedenle tekrar söylüyorum 2.EL OLARAK bir sonraki motorumu satın alma işini bir yıl öne almayı düşünüyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
"Versys de olup tracer da olmayan ne var.."Ben de onu soruyorum zaten..her iki motoru da bilen be kiyaslayabilecek varsa yorumlarını almak istiyorum..versys in daha konforlu olduğunu biliyorum sadece..
-
ismail sen adlı üyeden alıntı
Sıfır almayıp ikinci el alacağımı yazmıştım..sıfıra gelen zamlar ikinci ele yansimaya başladı ama daha da pahalanabilir..bu nedenle tekrar söylüyorum 2.EL OLARAK bir sonraki motorumu satın alma işini bir yıl öne almayı düşünüyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Ben de onu soruyorum zaten..her iki motoru da bilen be kiyaslayabilecek varsa yorumlarını almak istiyorum..versys in daha konforlu olduğunu biliyorum sadece..
Merhaba;
Almak istediginiz modelden,beklentiniz sadece konfor mu?
-
Levend84..Sadece konfor değil..Tracer 900 sinifinda çok güzel kaliteli ve yakışıklı bir motor.. Üstüne 4 silindirli olsun biraz daha konforlu ve güç konusunda geri gitmeyeceğim bütçeyi de 70-80 lere çıkarmadan alınacak motor dediğimde yollar versys 1000 e çıkıyor gibi..
-
Anladıgım kadarıyla tarzinız ayni kalacak ve konforunuz artacak. 3 ve 4 silindir sesinide seviyorsunuz anlasılan. Eger iki kişi uzun yol yapıyorsaniz sık sık olabilir. Şahsen ben olsam çok temiz bir cbf1000 bakardım. Evet kawasaki versys 1000 özel bir motor ama tarzınızı degistirmeyecekseniz o farka deymez.
-
@ismail sen
Esasinda bahsedecegim konu,konfordan öte,10nm tork artisi,benzer gibi görunse bile farkli suruş dinamikleri,fren performansi vs.liste uzar.
Karar sizin,847cc-1043cc alinabilir.
-
Aradaki farka scooter tavsiye eden arkadaşların mantığını anlayamadım..Almayı düşündüğüm motor dururken zaten bindiğim motorum da varken neden scooter almalıyım aradaki farka..ikinci bir sigorta..ikinci motorun yakıt,servis,lastik vb.gibi giderleri..muhafazası..falan..Tracer şehir içinde son derece kullanilabilir bir motor..devasa turing motorlar gibi tura çık gel çek garaja yatır,sonra sehir içinde mecburen scooter a bin tarzı bir motor değil ki..yaz kış şehir içi ve dışı her türlü binilir..artısı ben vitesli motoru daha güvenli buluyorum şehir içinde..
-
Bazi arkadaşlar verecegin fiyat farkina motosiklet al onerisinde bulunmuş sonucta alacaginiz 2.bir aracinda işletme giderleri vs.olacak.
-
maxi enduro için 1000 cc ve 4 silindir gereksiz bence.. artçılı yol yapacaksan hafif 650 likler , yok ses istiyorum gazlıyacam dersen z1000 yada mt9 gibi çıplaklar , ama ortaya karışık olsun dersen vfr800x i denemelisin..
-
eğer bütçe 65 70 civari ise bence honda ct bakabilirsiniz (ki 50000 tl civarına güzel makinalar var)
4 silindir şaftlı (çok büyük kolaylık) tel jant tubeless rüzgar koruması güzel hele dct alırsanız tam bi maxi enduro almış olursunuz gücü kuvveti yerinde
tek eksi tarafı vergi diyebiliriz
kawasaki ye gelirsek güzel makina ama bu zamlardan sonra tr de kawasaki dükkanı yakın zamanda kapatır gider.
tracer daki sele olsun o düdük gibi cam olsun rüzgar sesi olsun CT size mercedes gibi gelir
-
Teknik verilere gore agirlik fark ediyor.versy cok daha agir.youtubeda karsilastirmalar var ingilizce fakat.kawann servisi de hep kotulerler uzak durun derler ama guzel makinalar.kolay gelsin
-
-
Bu sorunun cevabı her türlü versys ama gerçekten gerek yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)