Merhabalar,
Yarın aracımın devrini vereceğim noterden fakat e-devlette gözüken 95 tl tutarında bir cezam var bunu noter veznesinde ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı ?
Merhabalar,
Yarın aracımın devrini vereceğim noterden fakat e-devlette gözüken 95 tl tutarında bir cezam var bunu noter veznesinde ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı ?
hayır ödenmiyor, internetten öde park cezalarınıda belediyeden
evet ödediğinizde hemen borç kalkar, tabi bu bankayla belediyeninde keyfine kalan bişey
Borç'mu ? Ceza'mı ?
Ve ne için yazılmış o para ?
noterde muhtemelen çıkmayacak,sonradan gelirse ödersiniz.
Gib.gov.tr de gözükmeyen bişi satışa engel olmaz sanıyorum
gib gov tr trafik cezası kısmında borcun gorunuyorsa satış yapamazsın.
görünmüyor ama ben yine de ödemek istiyorum dersen orada beyana dayalı trafik cezası odeme seçeneği var. bilgileri duzgun bir sekilde girersen sorun cikmadan odersin.
Sabah noteri bir ara satisa engel varmi diye sor, cezanin ne cezasi olduguda noterden cikar en iyisi biyle malesef sacma sistem
Vergi dairesine git önce ordan hallet en temizi.
cezayı ödedim satış için notere gittim ceza sistemden düşmemiş bu seferde satışı yapamadık allem ettik gullem ettik satamadık motoru devletimizin e-sistemine hastayım bayılıyorum hatta sevinçten kendimi pazarlayacağım şimdi
15 gün önce motor aldım. noterde veriyorsun kredi kartını görevli senin yerine cezayı ödüyor ve satış tamamlanıyor. Ayrıca ödenmemiş vergiler de aynı şekilde ödeniyor. noterde hepsini halledebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)