125cc Motor istiyorum Aile ikna için fazla hızlı motor görünümü olmasın.
Reklamlar
-
Arkadaşlar 125cc lere bakıyorum önceki kasa duke 125 çok güzel ama ben alabilirsem 2 sene sonra alacağım zaten o kasa kalmaz bile şu an sadece 2016 modelleri satılıyor Lafı uzatmadan 125cc motor istiyorum fazla hızlı gözükmesin ve de zamanında babam yunustu ama benim motorcu olmamı istemiyor en kötü kaza da sakat kalırsın diyor ekipman var diyorum ama kabul etmiyor yardım!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Devrik cümle çok fazla kusura bakmayın ama anlayan anlar zaten .
Reklamlar
-
Hocam bütçenizi ve diğer özelliklerini belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz
-
Benim cbf 150 ye bile bu ne bu kocaman olmaz dediler. Anca küçük scooter falan gösterirseniz falan belki ikna olurlar.
-
discover 125 st çok gitmeyen (110 max sürat) küçük boylununda sürebileceği ( 172 arkadaş bindirdim rahat dedi) düşük bütçeye az yakan tam öğrenci motoru
-
2 seneye daha çooook var. Şimdiden hiçbir şey belli olmaz. Şimdilik bu isteğini rafa kaldır sıkça dile getirirsen ters teper, zamana bırak.
-
-
Yamaha WR 125 modellerinden biri olabiir.
-
işin içinde aile varsa zannediyorum 16-17 yaşında bir kardeşimizsin, sana tavsiyem Cub yada scooter bak, ailenin gözüne daha sevimli sempatik gelebilir bu sebeple ikna olabilirler. Ancak aile ikna olmaz ise çok zorlama evde tartışma çıkmasın. Kendi paranı biriktir, tatillerde çalışarak ve harçlıklarından ayırarak önce ekipmanını al kask mont dizlik pantolon artık herneyse, motoru sonra alırsın.
Motor tavsiyem; Kymco agility 125 Tvs neo x3, Yamaha crypton bunlar gayet güzel sevimli motosikletler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)