Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza MOBESE'de
Reklamlar
-
Turgutlu İlçesi’nde, bir motosiklet ile otomobilin çarpıştığı trafik kazası kavşakta bulunan MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Otomobilin çarpmasıyla sürüklenen motosikletin sürücüsü 22 yaşındaki Emre Yiğit ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza MOBESE’de
MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nde, bir motosiklet ile otomobilin çarpıştığı trafik kazası kavşakta bulunan MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Otomobilin çarpmasıyla sürüklenen motosikletin sürücüsü 22 yaşındaki Emre Yiğit ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Kaza, Cuma günü saat 21.30 sıralarında İzmir-Ankara karayolu Mobil Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Ankara’dan İzmir yönüne giden 37 yaşındaki Abdullah S. yönetimindeki 61 BE xxx plakalı otomobil iddiaya göre kırmızı ışıkta geçerek, Atatürk Bulvarı’ndan Selvilitepe Mahallesi yönüne giden Emre Yiğit yönetimindeki 45 TJ xxx plakalı motosiklete çarptı. Kazada yaklaşık 20 metre sürüklenip, orta refüje çarpan motosikletin sürücüsü Emre Yiğit ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı Yiğit sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. Otomobil sürücüsü Abdullah S. gözaltına alındı.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
kırmızı ışıkta geçmek cinayete teşebbüstür.
-
sana yesil yansa bile isiklarda yavaslamak lazim..ben genelde onum bos ise hep yavaslarim.. arkadaslarim esim neden yavasliyosun bassana derler yavaslamak lazim..
-
Bircok kirmizi isik gereksiz yanip araclari durduruyor. Akilli algilama seklinde calisip bir arac gelene kadar akan yola yesil yakmali bu çağda.
-
Bu görüntüler gökçeadadaki kazaya ait olarak verilmişti. Karışıklık mı oldu acaba
-
Araç yolun dışına çıkmış sadece ışıkta geçip çarpma değil gibi.
-
İşin içinde 61 plaka varsa normal.
-
Seko adlı üyeden alıntı
İşin içinde 61 plaka varsa normal.
Yüzde bir milyar katılıyorum, nefret ettim artık ne zaman denk gelsem bir dangalaklık yapıyorlar, küfür etmekten yoruldum bunlara.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)