Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

40bin de japon mu 3-5 binde çinli mi

REKLAM ALANI

30-40 Bin km de cbf-ybr mi alınır 5 bin km de felan kuba cr1 veya mondial zone 150 mi almak daha mantıklı ? Dediklerimin fiyatları yakın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Mondial

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Yüksek km cbf ybr lerin geneli kurye çıkması,km lerin düşürülme şansı,motorun rektefe olma ihtimali ,yağ yakma ihtimalini göz önünde bulunursak bence çinli almak daha mantıklı.Model listene mondial 150 mcx i de ekleyebilirsin ön arka disk,150 mh drift 125 mh drift e bak temiz düzgün kullanıcıdan aldıktan sonra bunlarlada sorunsuz bi 30 bin km rahat gidersin

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    66000 de cbf aldım. Adam sıfır mondial aldı. Ne şanzımanında kurtuldu ne debriyajından. Konuları vardı burda bi kurcala. Kurye çıkması falan illa kötüleri vardır ama şahsi motora sahip kuryeler motoruna iyi bakabiliyor. Kısaca japon der geçerim.
    HONDA

#BZ3082

Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    cbf ve ybr yi sadece kurye motoru olarak görmek ne kadar acı bir durum. Yok öyle bir şey hocam gayet ilk motor olarak alıp yıllarca kullananlar da var . Şahsi kişilerden alırsın sıkıntı olmaz.
    Ali Bircan bunu beğendi.

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    Sanki cbf ve ybr çinli degil. 2 kez tvs apache aldım kullandim. Şu anda tvs neo var. Hicbirine yag harici bir kuruş masraf yapmadım.

Soruna gelecek olursak. 40 bin bakimlı bir motosiklet icin hicbirseydir. Ancak benim gibi düsünen kişi sayısı azdır. Adam sanki alirken evlenecek kız aliyormuş gibi düşünüyor.arabalarda 40 bin düşük km oluyor motosiklette çok diyorlar. 2014 xmax 250 vardi 14 binde. Birine takas teklif ettim adam ne dese iyidir o kmler benim satacagim kmler. Km yüksek dedi. bu nedenle satarken zorlanırsın. Düsük cc de alternatif çok. Bu nedenle iyisini bulmak gerekir.

hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650 mt
    Çinli mi japon mu tartışmasında en mantıklı soruyu sormuşsun tebrik ederim. İki motor karşılaştırılacaksa bir fiyat belirlenir o fiyata alınabilen motorlar değerlendirilir. 3000 lira bütçesi olan adam motor alacaksa ybr nin 10 yaşında 100.000 km olanına; mondial driftin 1 yaşında 10.000 km olanına parası yetiyor. Bunu göz önünde bulundurmadan yorum yapan adamın düşünme ve mukayese yeteneği iflas etmiştir. Kabaca bir karşılaştırma yaptım bunun üzerinden tartışma yapılabilir cevabı inan bende bilmiyorum. Belkide 10 yaşında 100 binde jayon daha iyidir bunun cevabını ben bilmiyorum. Ama değerlendiren bu şartlarda değerlendirmeli.

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Tabiki cbf-ybr. Acemi olmayan birinin elinde hırpalanmamış cbf-ybr için 40 bin hiç bir şey

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    66000 de cbf aldım. Adam sıfır mondial aldı. Ne şanzımanında kurtuldu ne debriyajından. Konuları vardı burda bi kurcala. Kurye çıkması falan illa kötüleri vardır ama şahsi motora sahip kuryeler motoruna iyi bakabiliyor. Kısaca japon der geçerim.
    Aynn benim konulara bakarsa anlar 😂 ama her ne olursa olsun yinede mondial bnce

Motosikleti
    honda cbf 150
    149 binde cbf aldım.7 ay oldu.yağ eksiltme dışında bi masrafını görmedim daha.karar sizin.japon malı kaya gibi motorlardır.çinli motorlar 30 bin km ye kadar alt motor garantisi verebiliyorlar.üzerindeki diğer bütün malzemeler lastik,jant,kaporta,manet,lamba vs vs.hepsi çin malı olduğu için onlar 30 bin değilde 3-5 binde başlar masrafları.
    Stock Sever ve matrax33 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Ayn 2 tane cinli aldim farkli model 100 kmde her ikisinide benzin göstergesi bozuldu

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Alıntı Ogretmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf ve ybr yi sadece kurye motoru olarak görmek ne kadar acı bir durum. Yok öyle bir şey hocam gayet ilk motor olarak alıp yıllarca kullananlar da var . Şahsi kişilerden alırsın sıkıntı olmaz.
    Sadece kurye motoru demedim ki,geneli öyle dedim haksızsın diyorsanız çıkın bi paket servis elemanlarına kuryelere bakın geneli cbf yalan mı atıyoruz ?

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    tek silindirse 100 binde bile olsa japon. bi bakımla 0 ayarına döner motor. çinlilerin bi tarafını yapsan bi tarafı bozulur.

eray123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ZX-6R NİNJA
    tamam japon salam ama masraf cıkarma ıhtimalı var ona göre düşün sonucta sıfır deyil ne filmler gelmiştir başına

Bende bir çinli aldım 145 cc çok şükür 18000 küsür km de. Uzun yolda yaptım 2400 km yinede tık yok. Sadece bakım icin para veriyorum yağ costrol kullanıyordum en son Motul koydurdum. Her çin motor kötü diyemem bazıları japon kadar dayanıklı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bu arada motorsikletim kuba pars 150.
    Hero motor da fena değil denemeni isterim 150 cc

Arkadaşımın bajaj 150s i var motor resmen ölümüne titriyor öyle birşeyde olsun istemiyorum. Titreşimden gösterge görünmüyor.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    tvs apache al derim ben ybr sahibi olarak gitmiyor ybr bayırlarda cok can sıkıyor

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Eğer km orijinal ise kesinlikle cbf-ybr

frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Bence japon hayranına bakmayın hocam.

Takmışlar japon japon diye eyvallah iyiyde 30 40 bin ne? Mondial al beğenmezsen satarsın zaten parçası çok ucuz hem sıfır sonuçta garantisi şusu busu var cbf sıkıntısız eyvallah da 30 40 bin km den sonra satması zor olur diye düşünüyorum

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    30-40 binde bakımlı bir ybr yeni başlıyor demektir.orijinal motoru ile 125 bin gittim. eksileri, oirjinal parçalarının pahalılığı, ve düşük torku. .

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)