Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kerem A'da patladı!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Kusura bakmasın bu tiplerin hiçbirinin videosunu izleyip de hit yaptıramam. Şu videoyu gördükten sonra Önemsiz apaçinin teki bana göre istediği kadar fanı abonesi olsun. Reklamaj kokan hareketler bunlar. Popülerlik azalınca eski videoları foruma koy millet izlesin merak edip kanalına girsin yorum yapsın.
    yürekçe ve Kızıl pars bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cesaret mesaret diyenler adamın diğer videolarını izleyin. Bu en masum sürüşü. Adam makası tek teker üzerine atıyor.
    bende diyorum motosiklet bir yerden tanıdık geliyor meğersem ön kaldırarak makas atan kişiymiş bu.

eline bir şey olmaması da elinin üstüne basınç yapmamasından ötürüdür.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı erenedip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok onemli biri ki atar yapmislar baksana gecen seneki videosu bu simdi olumsuz gibisinden)
    Yok yaaa, Azrail bile onemsemedigine gore onemli biri degildir.
    mandarake ve erenedip bunu beğendiler.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    nc750x
    Sadece eldiven değil ayaktaki çorap bile yarım. Hakikaten o çorabı neden giyerler anlamam. Bırak erkeği bayana bile yakışmıyor.
    (49-50. saniye)
    Neyse geçmiş olsun.
    kurye13 ve MSMorkan bunu beğendiler.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Kerem kim arkadaşlar..
    polo34 bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Motosikleti
    nc750x
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kerem kim arkadaşlar..
    Başlığa bakarsak çok sağlam ve eski sürücülerden birisi olmalı ki patlaması konu olmuş.

İçeriğe bakarsak videoda kaza yapan arkadaş sanırım.
    "Önemli olan acil durumda ne yapacağını bilerek sürmek değil, acil duruma hiç düşmeyecek şekilde sürebilmektir."

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlığa bakarsak çok sağlam ve eski sürücülerden birisi olmalı ki patlaması konu olmuş.

İçeriğe bakarsak videoda kaza yapan arkadaş sanırım.
    Eski bir sürücü olsaydı elde çamaşır yıkar gibi çıkmazdı trafiğe.O kazayıda yapmazdı..

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski bir sürücü olsaydı elde çamaşır yıkar gibi çıkmazdı trafiğe.O kazayıda yapmazdı..
    Diğer videolarına bakınca acemi olmadığını anlıyorsunuz...
    Tek hata yaparsın 2.80 uzanırsın...
    motorculuk bu işte...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Bu kadar risk alıp hayatta kalmak. Şansina yaşıyor bence.

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    O celik tel bariyerlere girseydi giyotin gibi keser atardı,şükür icin kurban kesse yeridir

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    yürekçe ve erenedip bunu beğendiler.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Benim hızım 160..." tan sonrasını izlemedim"

Dorebar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Spacy Alpha, CBF 150, R25
    İyi yada kötü eleştirmekle haklısınız. Fakat şunu kabullenmelisiniz. Bu kişi iyi bir sürücü. Tehlikeli hareketler yapıyor olması, hızlı kullanıyor olması sizin bu şekilde fütursuzca eleştirmenizi gerektirmez. Bazı arkadaşlar da şey demiş, Youtube böyle videolar atıp hit çekerek para kazanıyor diye. Bu kişiyi uzun zamandır takip ediyor olsaydınız, paraya ihtiyacı olmayan biri olduğunu anlardınız. Altınızdaki motosikletin bedeli kadar bu arkadaşın sürüsüyle ekipmanı var, takıp takmaması onun meselesi. Bu kişi profesyonel stunt yapıyor. Bir firma ile de sponsorluk için anlaşarak, firmanın kendisinden istediği tek şeyi, yani artık trafikte tehlikeli hareketler yapmamayı kabul ettiğini söylediği videodan bu yana hiç bir şekilde tehlikeli hareketler yapmadı. Ben kişiyi tanımam etmem, sadece MT 09 hayranı olarak videolarını izlerim. İşin özü, eleştirmeden önce tanımak gerek ;)

Motosikleti
    Piaggio X9 500

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı Dorebar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tehlikeli hareketler yapıyor olması, hızlı kullanıyor olması sizin bu şekilde fütursuzca eleştirmenizi gerektirmez.
    tabi gelip bize çarpana kadar beklemek lazım eleştirmek için ya da sevdiğimiz birini öldürene kadar beklemeliyiz.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    İyi yada kötü eleştirmekle haklısınız. Fakat şunu kabullenmelisiniz. Bu kişi iyi bir sürücü. Tehlikeli hareketler yapıyor olması, hızlı kullanıyor olması sizin bu şekilde fütursuzca eleştirmenizi gerektirmez. Bazı arkadaşlar da şey demiş, Youtube böyle videolar atıp hit çekerek para kazanıyor diye. Bu kişiyi uzun zamandır takip ediyor olsaydınız, paraya ihtiyacı olmayan biri olduğunu anlardınız. Altınızdaki motosikletin bedeli kadar bu arkadaşın sürüsüyle ekipmanı var, takıp takmaması onun meselesi. Bu kişi profesyonel stunt yapıyor. Bir firma ile de sponsorluk için anlaşarak, firmanın kendisinden istediği tek şeyi, yani artık trafikte tehlikeli hareketler yapmamayı kabul ettiğini söylediği videodan bu yana hiç bir şekilde tehlikeli hareketler yapmadı. Ben kişiyi tanımam etmem, sadece MT 09 hayranı olarak videolarını izlerim. İşin özü, eleştirmeden önce tanımak gerek ;)
    Altimdaki motor 650tl..
    Ne olacak simdi? Lutfen usluba dikkat edelim. Neticede hic kimse fena niyetli degil bence ;)
    Soyle misal vereyim ekipman konusuna tekrar gelirsek;
    Her insan vicdan sahibi olarak dogar. Kullanmadiktan sonra ne onemi var?
    Ya da sabancinin araba distribitorlugu, ama cocugu hic birini kullanamiyor... ne anlami kaldi!
    Benim de full ekipmanim var. Bir sabah dizligimi bulamadim. Yillardir full koruma kullanirim, cizme dahil ama o sabah dizligimi bulamadim ve tam da isyerimin kapisina vardigimda motoru dizimin ustune dusurdum. Yan baglarim koptu!
    Bir kere lazim olur o anda takili degilse Allah'a emanetiz.
    erenedip bunu beğendi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    İyi teker yapıyorsa bide gaz açınca motor uçuyorsa saygımız sonsuz.Kerem babacığım motoruyla ezsin beni sıkıntı yok.
    yürekçe ve erenedip bunu beğendiler.

toreador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Kerem A'ya da üzüldüm, ayrılamayan "da" bağlacına da.
    jimi_hendrix ve Kızıl pars bunu beğendiler.

Güzelim highside lık pozisyonu harcamış..
    RAMİREZ bunu beğendi.

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksicinin hiçbir hatası yok. Taksi sol şeride geçmeye başladığında motosiklet daha orta şeritte. Taksici nereden bilsin arkasından 160 km/s hızla bir motosikletin gelip solundan geçmek isteyeceğini?
    Taksici sinyal vermeden şerit değiştiriyor otobanda. En büyük hatası bu. Ama tabiki de bu 160 la ağır trafikte makasa giren bir motorcunun hatasını hafifleştirmiyor.

Ama video ile farkettiğim bir şey var sollama esnasında ön freni mi sıkıyor? Bana arka teker ön freni sıktığı için abs kaynaklı atmış gibi geliyor. Çünkü benzeri bana da oluyor yüksek hızda dururken. Arka teker sallanıyor dur bıraktan kaynaklı.

Çünkü taksiciyi gayet iyi solluyor ama toparlayamıyor arkadaş.

Bu arada başkasına zarar vermediği sürece bu işe devam etmesini isterim çünkü gerçekten çok güzel motor sürüyor. Özellikle ön kaldırma işinde ekibi olsa rekorlar kitabına oynar.
    Duke 200 ABS
    Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)