O el o asfalt... burdan canım acıdı yemin ederim. bu arada taksici motorun üzerine kırmıyor şerit değiştiriyor. "önüme kırdı" diyebilmesi için önce taksicinin motoru görmesine rağmen şerit değiştirmesi gerekli. Şehir içinde hele ki trafikte 3 haneli hızlarda gidiyorsanız insanların sizi görmesini beklemeniz büyük hata olur. Taksicinin hiç suçu yok kimse kimseyi koparmasın şimdi.
Kerem a kim?
El kol yanmıştır şimdi, mont nasıl sıyrıldı hemen.
Acemi biride değildi aslında ama basireti bağlanmış demekki.
videoyu izlemeden saçma sapan konu açmayın
adamın geçen seneki kazasiymis eldiven olmamasına rağmen ellerinde bir şey olmamış sadece şişlik oldu dedi
göğüs kafesine darbe almış
Öncelikle geçmiş olsun. Ancak daha yaratıcı kazalar bekliyoruz.
O trafikte 130'la gidip bir de üzerine makasa kalkışıyorsanız zaten "ben nasıl kaza yaparım?" sorusunun cevabını arıyorsunuz demektir.
Bu forumdan çok motorcu geldi geçti. Kimi motoru bıraktı, kimisi de bırakmak zorunda kaldı. Bazıları da maalesef yaşamını kaybederek aramızdan ayrıldı... Motosiklet bir tutkudur. Tutku ise hayatı güzelleştiren şeylerin başında gelir. En iyi motorcu en uzun yaşayandır diye boşuna söylememişler. Tutkunuz uzun olsun arkadaşlar. Bir anlık adrenalin uğruna bir ömür sakat gezmeyin gözünüzü seveyim.
Yine hız istiyorsanız otobana çıkın, ne bileyim piste gidin. Ancak şehir içinde şu hızları yapıp kendinizi de başkalarına da zarar vermeyin rica ediyorum. Hele bir de kamera takıp atraksiyon çekeceğim diye yüksek risk almak, kanınızın hızlı aktığını değil, daha hızlı akacağını göstermeniz açısından çok mantıklı. Uzun yaşayın, hayatta kalın!
Eldivensiz 160 kmh en büyük hata bu.
Taksicinin hiçbir hatası yok. Taksi sol şeride geçmeye başladığında motosiklet daha orta şeritte. Taksici nereden bilsin arkasından 160 km/s hızla bir motosikletin gelip solundan geçmek isteyeceğini?
Motorcunun neresinden tutsan elinde kalıyor, motoru bırakması sart..
Verilmiş sadakası varmış , makasın sonu arabadada olsanız motordada olsanız çok acı bitebilir , belli ki arkadaş makas ata ata ilerliyordu. Hoş , tekerde makas atan adamı konuşuyoruz böyle devam ederse iyi yerde ölmez.
"Cesaret" buna mı diyorlar şimdi???
ellerıme hıcbır sey olmuyor
Çok geçmiş olsun. Eldiveniniz olmadığından izlerken bende çok gerildim. İnsanın içi gidiyor.
1 yıl geçtiğine göre...
Hangi marka/model eldiven önerirsiniz?
Ek : Yazmadan edemedim; muhtemelen sizin yaşınızdan daha uzun süredir motosiklet ehliyetim var ve 1 sefer dahi olsa bahsettiğiniz 160 km'yi görmedim. Genç arkadaşlar, nedir bu derdiniz, biraz sakin olun lütfen, öleceksiniz sokaklarda.
cesaret mesaret diyenler adamın diğer videolarını izleyin. Bu en masum sürüşü. Adam makası tek teker üzerine atıyor.
Ceket bol olduğu için mi sıyrılıyor kolundan ?
Ben şahsen birkaç videosunu gördüğüm günden beri halen hayatta olmasına hayret edenlerdenim. Umarım bir masuma da sebep olmaz.
Konuya tam hakim olmamakla birlikte YouTube dan para kazanabilmek için önce belirli bir basamağı geçmek gerekiyor. Bu kadar popüler biri olduğuna göre o basamakları aşmış ve para kazanıyordur diye düşünüyorum. Yani sorunun cevabı sanırım maalesef evet.
Umarım yanılıyorumdur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)