Eyyyy TDK, sen kimsin ya?
Yarım saattir Kerem A'da ne patladı diyorum.
Eyyyy TDK, sen kimsin ya?
Yarım saattir Kerem A'da ne patladı diyorum.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
Çoğu kişi 2 tekerin üstüne oturup, kaskına kamera alıp motor ile yanlama, ön kaldırma derdinde. Ne halt yiyeceksen trafikte yapma. Egzoz sesinin gazına geldikçe köklüyor. Şu trafikte plaka denetleme olaylarını sıkı tuttukları gibi arabanın yada motorun orjinal egzozunu söküp hayvan gibi böğüren egzoz takanlara ve milletin canını tehlikeye atanların ehliyetleri iptal olsun. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur
Yazacak çok şeyim var ama yazmayacağım , konudan sapar tartışma çıkarır çünkü eminim.
Özet olarak klasman muhabbeti evet...
Sözüm aklı selim insanlara değil hiç gücenmesinler...
Kesim belli, motosiklet sınıfları sabit, tipler aynı, kafalar aynı.
Bu tür sebep olanlara bakın kac tanesi farklı birbirinden.
Gülerek izledim....
Elemanla görüştüm, bir iki laftan sonra teknik bilgi içerikli videolar da çekicem demiş,
şuan prim yapma derdinde, bu hoplama sıçrama haller bu yüzden.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Hocam aslında olay şu "Her köpek havlamaz, ama her havlayan köpektir" bilmem anlatabildim mi...
Tabiki aklı başı yerinde olan bir sürü insan var bu tarzı kullanan, ama ne yazık ki toplulukları şekillendiren çoğunluk kısımdır.
Doğru bir örnek mi bilmem ama mesela kamyoncu denilince aklima tombul amcalar geliyor, zayıfı yokmudur ? Illaki vardır, ama büyük çoğunluğu tombul.
Akıllı başlı efendi SS/naked süren yok mudur? Tabi ki vardır, ama büyük çoğunluğu böyle dangalak.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şu ilköğretim talebelerinin youtube a erişimini engelleseler bir tanesi bir kuruş kazanamaz Aslansın abim kaplansın abim diye yorum yapan 10 yaşındaki bebelerin gazına koldan bacaktan olacaklar haberleri yok.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)