Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Önemli Açıklamadır! (Sizlerin bilgisi olsun)

REKLAM ALANI

----------------------------------------

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    haklısın uğraşıyorsun durmadan bir şeyler olsun diye taktirde ediliyorsundur bence
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    haklısın kardeş hemen hemen aynı olayı ben bursada yaşamaktayım ilk toplantıya çağırdım hade öncülük edeyim dedim rezil oldum yaaaa.yok böle bişey adam hade buluşmuyozmu tanışmıyozmu diyolar e hade tanışalım dedim tarih verdim iki kişi hariç kimseden ses seda yok insan bi bakar siteye merak eder nerde kardeşim o iki kişi de saolsunlar enazından cevap yazmışlar işimşz var diye saolsunlar birlik yok kardeşim birlikyok.inanmıyorum bu olaydan sonra ben

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoca hatırlarmısın bilmem bir siteniz vardı hani bizde gönüllü yöneticilik yapıyorduk msn kişi listeme, eşe, dosta, tanıdıklara söyledim, siteyi duyurmaya çalıştık vs. fakat hiç ses vermeden forumu silip yeniden kurdunuz bana bir haber vermeye tenezzül bile etmediniz. Ben Ayvalık'tayım uzaktayım, doğru gezilerinize katılamam ama gönlüm sizlerleydi, ayıp ettiniz, birbirinize saygı gösterin ve dürüst olun arkadaşlar. Daha önce hiç sesimi çıkarmadım ama madem yeri geldi söylemek istedim. Motorize26 yı duyduğumda artık empati duyamıyorum, üzgünüm.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı
    Hoca hatırlarmısın bilmem bir siteniz vardı hani bizde gönüllü yöneticilik yapıyorduk msn kişi listeme, eşe, dosta, tanıdıklara söyledim, siteyi duyurmaya çalıştık vs. fakat hiç ses vermeden forumu silip yeniden kurdunuz bana bir haber vermeye tenezzül bile etmediniz. Ben Ayvalık'tayım uzaktayım, doğru gezilerinize katılamam ama gönlüm sizlerleydi, ayıp ettiniz, birbirinize saygı gösterin ve dürüst olun arkadaşlar. Daha önce hiç sesimi çıkarmadım ama madem yeri geldi söylemek istedim. Motorize26 yı duyduğumda artık empati duyamıyorum, üzgünüm.
    empati duyma bize ... Bir hatamız olduysa affola

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ulan 10 kişi birbiriniz yiyosunuz biz İstanbul tayfası ne yapalım siz düşünün...paso dedikodu kıskançlık valla...o bunu sevmez......geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler...keyif adamları...geyik şizofrenleri derken bizde kendi içimizde bayağı bir ekşın yaşıyoruz...hayatımız Dallas be kanka viper...demek ki seni kimse sevmiyor Volkanım...yani kanka dediğime bakma bende sevmiyorum...

hatta BIYIKLI'yı hiç sevmiyorum... (oh be rahatladım)

Bu yazı düzenlenmiştir.Lütfen yazılarımıza biraz daha özen gösterelim!!
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Aynı şeyi ben Ankara olarak yapmaya calısıyorum ama bizdekiler çok yogun 1 defa buluştuk gerisi gelmedi. Gelmedigi gibi eski buluştuklarımızdan 3-5 arkadas dısında kimsede kalmadı. üzgünüm bende anlayabiliyorum seni.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    ulan 10 kişi birbiriniz yiyosunuz biz İstanbul tayfası ne yapalım siz düşünün...paso dedikodu kıskançlık valla...o bunu sevmez...erken boşalanlar...geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler...keyif adamları...geyik şizofrenleri derken bizde kendi içimizde bayağı bir ekşın yaşıyoruz...hayatımız Dallas be kanka viper...demek ki seni kimse sevmiyor Volkanım...yani kanka dediğime bakma bende sevmiyorum...

hatta BIYIKLI'yı hiç sevmiyorum... (oh be rahatladım)
    Mete kus kus içindekileri şaka yollu rahatla beni kimse sevmez zaten alışığım yani hele senin sevmemen hiç süpriz değil.

bbaday büyük yanlış yaptınız güzelim ağzınızla kuş tutsanız artık boşa ama nazik şahsına teşekkürler.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ......geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler... (oh be rahatladım)
    METE HOCAM
    BENMİ FESATIM YOKSA MESAJMI WAR
    Comfirmation Bias

Motosikleti
    ......geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler...keyif adamları...geyik şizofrenleri derken bizde kendi içimizde bayağı bir ekşın yaşıyoruz...

Bu yazı düzenlenmiştir.Lütfen yazılarımıza biraz daha özen gösterelim!!

beni uyaran mod arkadaşın bu uyarıyı fiziksel olarakda yapmasını rica ediyorum...beğenemedinmi hayatım...ben seni Batman Mt.Net'e sürdürmeyide bilirim ama neyse hadi...

uyarıcııı geldiii hanııımmmm...

lan tam deliyim ben ya...ateşle ve ciddiyetle yaklaşma...

seviyorum oğlum sizi...len modlar...tospağalar...seviyommm lannnn...akıllı olun..

Bıyıklı yok bea sende kardeşimsin...her şakanın altında biraz ciddiyet var saçma bana göre...şaka len..senin avatardaki oynayan şeylere uyuzum sadece...

rene kanka beni tornayada soksan adam olmam ben abi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bizde de gelcem deyip gelmeyenler oluyor gezilere. sinir oluyorum bir daha aramıyorum. insan bi gelemiyorum işim çıktı filan haber verir.

bu tür şeyler oluyor her zaman. biz gelen arkadaşlarla devam ediyoruz.

bazen ben devam ediyom tek başıma
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

eskişehir mt de önemli bişey yok beyler herkes yine bir merak etmeyin ufak tefek geçici şeyler hepsi bu...

Bıyıklı yok bea sende kardeşimsin...her şakanın altında biraz ciddiyet var saçma bana göre...şaka len..senin avatardaki oynayan şeylere uyuzum sadece...

rene kanka beni tornayada soksan adam olmam ben abi...
    Güzelim ben senden büyüğüm öyle kardeşim felan ayıp oluyor, almayayım ayağımın altına bayağı irisin zaten sığmazsın. O oynayan şeyler de sana uyuz her seferinde dürtüyorlar şu Mete'ye sataş abi, bu adam değil, vur suratına yanlışlarını, polemiğe gir, kır, geçir diyorlar benim suçum oynakların gazına gelmek sadece.

Bunların hepsi şaka, tamam mı canım? Hadi bakayım iyi geyikler.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı
    Güzelim ben senden büyüğüm öyle kardeşim felan ayıp oluyor, almayayım ayağımın altına bayağı irisin zaten sığmazsın.
    ben yaşa başa bakmam...yüreğe bakarım...sende dolu bir yürek var...taşmış bizlere damlıyor...saygı sevgi bizde dünyayadır...kainatadır....

uğur böceğine "uç uç" dur....

martıya "simit" dir...

bedenim iri olabilir ama yüreğim kanarya gibi narindir...Ayvalığa sevgi ve saygılar...

İlginize ve cevaplarınıza teşekkürler.
    "BIYIKLI" dostum , evet bazı konularda kabahatimiz olmadı değil.
    Hatamız olduysa sana karşı affola.Biliyosun , sitede kimse kalmadı. Aynı zamanda Motosiklet.net'e de üye olan motorize26 üyelerine karşı bazı kusurlarımız oldu.Onları inkar etmiyorum.

Ama site olayını zaten tamamen kapattık.Şu anda site eğer çalışıyosa bile , doğru düzgün bakan yoktur siteye.

Ben motorize26 grubunun aslında ne kadar dağınık bir grup olduğunu anlatmak çabasındayım...

Mete abi , yine döktürmüşsün.Saygılar abicim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler