----------------------------------------
----------------------------------------
haklısın uğraşıyorsun durmadan bir şeyler olsun diye taktirde ediliyorsundur bence
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
haklısın kardeş hemen hemen aynı olayı ben bursada yaşamaktayım ilk toplantıya çağırdım hade öncülük edeyim dedim rezil oldum yaaaa.yok böle bişey adam hade buluşmuyozmu tanışmıyozmu diyolar e hade tanışalım dedim tarih verdim iki kişi hariç kimseden ses seda yok insan bi bakar siteye merak eder nerde kardeşim o iki kişi de saolsunlar enazından cevap yazmışlar işimşz var diye saolsunlar birlik yok kardeşim birlikyok.inanmıyorum bu olaydan sonra ben
Hoca hatırlarmısın bilmem bir siteniz vardı hani bizde gönüllü yöneticilik yapıyorduk msn kişi listeme, eşe, dosta, tanıdıklara söyledim, siteyi duyurmaya çalıştık vs. fakat hiç ses vermeden forumu silip yeniden kurdunuz bana bir haber vermeye tenezzül bile etmediniz. Ben Ayvalık'tayım uzaktayım, doğru gezilerinize katılamam ama gönlüm sizlerleydi, ayıp ettiniz, birbirinize saygı gösterin ve dürüst olun arkadaşlar. Daha önce hiç sesimi çıkarmadım ama madem yeri geldi söylemek istedim. Motorize26 yı duyduğumda artık empati duyamıyorum, üzgünüm.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
empati duyma bize ... Bir hatamız olduysa affolaBIYIKLI adlı üyeden alıntı
ulan 10 kişi birbiriniz yiyosunuz biz İstanbul tayfası ne yapalım siz düşünün...paso dedikodu kıskançlık valla...o bunu sevmez......geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler...keyif adamları...geyik şizofrenleri derken bizde kendi içimizde bayağı bir ekşın yaşıyoruz...hayatımız Dallas be kanka viper...demek ki seni kimse sevmiyor Volkanım...yani kanka dediğime bakma bende sevmiyorum...
hatta BIYIKLI'yı hiç sevmiyorum... (oh be rahatladım)
Bu yazı düzenlenmiştir.Lütfen yazılarımıza biraz daha özen gösterelim!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aynı şeyi ben Ankara olarak yapmaya calısıyorum ama bizdekiler çok yogun 1 defa buluştuk gerisi gelmedi. Gelmedigi gibi eski buluştuklarımızdan 3-5 arkadas dısında kimsede kalmadı. üzgünüm bende anlayabiliyorum seni.
Mete kus kus içindekileri şaka yollu rahatla beni kimse sevmez zaten alışığım yani hele senin sevmemen hiç süpriz değil.mete_han adlı üyeden alıntı
bbaday büyük yanlış yaptınız güzelim ağzınızla kuş tutsanız artık boşa ama nazik şahsına teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
METE HOCAMmete_han adlı üyeden alıntı
BENMİ FESATIM YOKSA MESAJMI WAR
Comfirmation Bias
mete_han adlı üyeden alıntı
beni uyaran mod arkadaşın bu uyarıyı fiziksel olarakda yapmasını rica ediyorum...beğenemedinmi hayatım...ben seni Batman Mt.Net'e sürdürmeyide bilirim ama neyse hadi...
uyarıcııı geldiii hanııımmmm...
lan tam deliyim ben ya...ateşle ve ciddiyetle yaklaşma...
seviyorum oğlum sizi...len modlar...tospağalar...seviyommm lannnn...akıllı olun..
Bıyıklı yok bea sende kardeşimsin...her şakanın altında biraz ciddiyet var saçma bana göre...şaka len..senin avatardaki oynayan şeylere uyuzum sadece...
rene kanka beni tornayada soksan adam olmam ben abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bizde de gelcem deyip gelmeyenler oluyor gezilere. sinir oluyorum bir daha aramıyorum. insan bi gelemiyorum işim çıktı filan haber verir.
bu tür şeyler oluyor her zaman. biz gelen arkadaşlarla devam ediyoruz.
bazen ben devam ediyom tek başıma
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
eskişehir mt de önemli bişey yok beyler herkes yine bir merak etmeyin ufak tefek geçici şeyler hepsi bu...
Güzelim ben senden büyüğüm öyle kardeşim felan ayıp oluyor, almayayım ayağımın altına bayağı irisin zaten sığmazsın. O oynayan şeyler de sana uyuz her seferinde dürtüyorlar şu Mete'ye sataş abi, bu adam değil, vur suratına yanlışlarını, polemiğe gir, kır, geçir diyorlar benim suçum oynakların gazına gelmek sadece.mete_han adlı üyeden alıntı
Bunların hepsi şaka, tamam mı canım? Hadi bakayım iyi geyikler.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ben yaşa başa bakmam...yüreğe bakarım...sende dolu bir yürek var...taşmış bizlere damlıyor...saygı sevgi bizde dünyayadır...kainatadır....BIYIKLI adlı üyeden alıntı
uğur böceğine "uç uç" dur....
martıya "simit" dir...
bedenim iri olabilir ama yüreğim kanarya gibi narindir...Ayvalığa sevgi ve saygılar...
İlginize ve cevaplarınıza teşekkürler.
"BIYIKLI" dostum , evet bazı konularda kabahatimiz olmadı değil.
Hatamız olduysa sana karşı affola.Biliyosun , sitede kimse kalmadı. Aynı zamanda Motosiklet.net'e de üye olan motorize26 üyelerine karşı bazı kusurlarımız oldu.Onları inkar etmiyorum.
Ama site olayını zaten tamamen kapattık.Şu anda site eğer çalışıyosa bile , doğru düzgün bakan yoktur siteye.
Ben motorize26 grubunun aslında ne kadar dağınık bir grup olduğunu anlatmak çabasındayım...
Mete abi , yine döktürmüşsün.Saygılar abicim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)