Çinli motorum canli olabilir mi?
Reklamlar
-
Merhaba,
Benim bu motorun canli olmasindan supheleniyorum motosikletlerin mekaniginden cok anlamadigimdan czemiyorum. Motorumun bir gunu bir gunune uymamakta.
Bir gun cok seri, hizli ve atik. Kadran 90i rahat goruyor. Gps lede teyit ettim. Bazi gunler, yerinden kalkamiyor, 80i yol ve hava kosullari farketmeksizin zor buluyor. Ayni gun icerisinde bile olabiliyor. Ozellikle kalkislarda bariz farkediliyor. Kimi gunler fisek, kimi gunler urkek...
Artik operek calistiriyorum. Nedir bu motorda ki bu duygusallik bilen var midir?
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Reklamda gördüm, ihtiyar bi adam arabanın deposuna bir tane mavi hap düşürüyor.
Arabayı tut tutabilirsen.
Bir dene istersen.
Ama hapın adını bilmiyorum.
Eczaneden bir arkadaşa lazım deyip alıyormuşsun.
-
Hangi günler yapıyor o önemli.
Ayda 1 hafta böyleyse fazla şeapmaa.
-
Mersin İl Temsilcisi
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Oncelikle cinsiyeti onemli. Operek calistirdigina gore disidir diye dusunuyorum. O halde o bir hafta normal..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Hocam ehtiyar olsa tamam da genc bu daha. Nelerden hoslanir cozemiyoruz)
COQ adlı üyeden alıntı
Reklamda gördüm, ihtiyar bi adam arabanın deposuna bir tane mavi hap düşürüyor.
Arabayı tut tutabilirsen.
Bir dene istersen.
Ama hapın adını bilmiyorum.
Eczaneden bir arkadaşa lazım deyip alıyormuşsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Valla kizdigindanmi yapiyor,
kizistigindanmi bilmiyorum) ama mantaliteyi cozemedim. Tam dedim kayistandir, debriyaj sistemindendir vs. ustaya gotureyim dedim bir anda uzun sure sorunlar durdu) doktor korkusu olan hasta gibi!
yürekçe adlı üyeden alıntı
Oncelikle cinsiyeti onemli. Operek calistirdigina gore disidir diye dusunuyorum. O halde o bir hafta normal..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Valla degisiyor hocam.
Gun icinde bile degiskenlik gosteriyor. Eger ben nevrotik degilsem bi skinti var)
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
-
Arada bas tokadı canı dayak istiyo demekki.
-
Hiç olmadi çek karşina konuş,bu arada fazla öpme şimartirsin..
Şaka bir yana,motoru isitmadan hareket ediyor olabilirsin veya jikle tertibatinda sorun olabilir(otomatik jikle) zengin karişim vs.arada bir tutukluk yapiyor olabilir,sen yarim jiklede gidersin ama anlamazsin performans kaybina sebep olur,fazla yakar motor.egzozdan belli eder iyi bir ustaya baktir.
-
Karbüratör hava ayar vidasını kontrol et, motordaki titreşim vidayı milim milim sağa sola oynatıp durabilir. O vidanın dibinde bir de contası vardır. Contayıda kontrol et. Ancak bu ayarı kurcalarken bozarsan ve konuya hakim değilsen daha beter olur. Ustana yukarıda sayılanları kontrol ettirirken buna da bakmasını rica et.
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ
-
Bizim çocuğumuz var adına suzaku koyduk..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
İtiraf ediyorum,beni bağışla,hızlı gittiğin günlerde,senden habersiz,depona vodka koyuyordum.
Yavaş gitme sebebine gelince,vodkasız yakıt,gariban işi oluyor
-
edit;bujiye baktir,bujiler sicak/soguk olarak ikiye ayrilir,söz konusu buji bilgilerini forum içinde bulabilirsin.uygun bujiyi kullanmiyor olabilirsin.
-
cahil kullanıcılar için motosikletler 150cc, 250cc, 600cc, naked, cruiser, commuter ve bir çok gruba ayrılır. oysaki motorlar sadece ikiye ayrılır, 1 iyi motorlar 2 kötü motorlar. iyi motorlar ara sıra coşarlar ve kötü motorlar ise ara sıra çalışmamazlık yaparlar.
sizin motorda iyi motorlardan.
-
Bilgiler super ve aydinlatici. Hepsini goz onunde bulundurup kontrol ettirecegim
Hic olmadi bi 70lik raki, cilingir sofrasi dertlesiriz anlatir belki.
-
haftanin basi yapiyorsa makina da pazartesi sendromu yasiyordur garibim. fazla üstüne gitme bunalima girmesin yavrucak.
-
Ergen o motor ergen... idare et azcık abisi, onunda kendine göre problemleri var...
Ne diyeyim yahu, başka bişey kalmadı ki
-
Hava durumu diyorum. Benim motorumda kış aylarında nitrolu gibi çalışıyor.
-
Mersin İl Temsilcisi
Yorumlara bak yaa!
Hocam, senin motor dillere dustu..
Ayril o motordan, hayir gelmez artik..
-
Ben motorumun arkasindayim!
Ya da ustundeyim) delikanli adam motoruna biner, laf edilse de biner.
Bi kere bindik artik namusumuz buyutecez, egitecz artik napalim care kalmadi!
yürekçe adlı üyeden alıntı
Yorumlara bak yaa!
Hocam, senin motor dillere dustu..
Ayril o motordan, hayir gelmez artik..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------
Sizinki ters mantik calisiyormus.
Ama guzel bisey
matrax33 adlı üyeden alıntı
Hava durumu diyorum. Benim motorumda kış aylarında nitrolu gibi çalışıyor.
-
kayışı,şanzıman yağını,motoryağını,bagaları,arka varyatörü,hava filtreni değiştirtdin mi hiç yada karbüratör,subap ayarı yaptırttın mı? eğer bunları olması gereken zamanlarda yaptırtmadıysan motorun sana çok net küfrediyordur ha yapıyorsan da benzinden dolayı olabilir ki mekaniğinden anlamam dediğine göre scooter bakımını yapmadığını düşündüm
-
Motorsikletler sadece makina değil duygusal varlıklar..Öperek çalıştırmaya devam..Hatta bir isim de koy ve ismiyle hitap et nolacak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)