arkadaşlar kontağı kapattığım anda tık diye bi ses geliyor videodaki gibi bu nasıl düzelecek neden oluyor
arkadaşlar kontağı kapattığım anda tık diye bi ses geliyor videodaki gibi bu nasıl düzelecek neden oluyor
ne gülen güleceğine yardım et
Hocam bizim iş yeri uykusuz, aksi, nalet bi yer olduğu için youtubea giremiyorum filtre var ama motor kapanma sesi olmasın o ?
Devir sanki biraz fazla rolanti için. Bana ondan yapıyor gibi geldi.
Normal birşey scooter veya vitesli olsa bu sesi yapıyor
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
bu hepsinde olur hocam bildiğim kadarıyla kimisinde çok çıkıyor kimisinde daha az. bence çok dert etme :D ama daha iyi bilen biri varsa aydınlatsın D:
Bence sorun şu rölanti yüksek olduğu için elektriği kesseniz bile motor sanki vurdurma yaparcasına tepki veriyor. Rölantiyi bi düşürün o şekilde deneyin bakalım sonuç ne olacak.
Marş rublesinin kitleme sesi, her motorda olur, yani normal..
Korna butonuna bastiginda nasil ses çikiyorsa(ditt)diye,senin kontagi kapattiginda çikan(şlak)ses´de normal dert etmene gerek yok.
Daha önce olan haliyle bir fark mı hissettiniz ? Yani bir değişiklik mi var? Yoksa hep mi böyleydi.
Bende de oluyor bu, ama düğmeden kapatınca olmuyor. Yada ben mi farketmedim. Bak yine kafamı karıştırdın seni hınzır
Şimdi garaja iniyorum 5454654 adet kilidi çözüp motoru çalıştıracağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)