Cg tip motoru CAFE RACER yapmak?(shoplanmiş ile ön izlemesi var)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Jantlar tel olsaydi daha bir eskiyi andirabilirdi. Bence cok sik degil.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Jantlar tel olsaydi daha bir eskiyi andirabilirdi. Bence cok sik degil.
Ha evet örgü jant daha hoş bi havası olur ancak ben işi cepten motor masrafı dışındakı masrafı en az da tutmaya çalışıyorum :D
-
Mersin İl Temsilcisi
DeadOfAngel adlı üyeden alıntı
Ha evet örgü jant daha hoş bi havası olur ancak ben işi cepten motor masrafı dışındakı masrafı en az da tutmaya çalışıyorum :D
O zaman orjinal kullanin. Yarim yamalak hic hos degil. Satarken de sorun olur.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
Bir kere o çamurluk ve egsoz olmaz onu diyeyim yani.
-
-
Cafe racer olarak motorun deposunun kenarları daha yuvarlak toparlak olursa daha hoş duruyor, kutu dikdörtgen gibi depolarla hoş durmuyor bence
-
hevesini kırmak istemem ama hiçbir zaman o 4 silindir yada v blok cafe racerlar gibi heybetli albenili olmuyor cg ler tamam yapılıyor yapılmıyor değil ama bir bakıyorsun minicik motor bassan gitmiyor incecik zaten tam yandan fotolar daima aldatıcı oluyor o yüzden bence normal bin daha iyi
-
valla bence o bütçeyle gayet de güzel oluyormuş . illa 20 bin liralık motor alıp 10 bin masraf edip toplamak gerekmiyor . görünce şaşırdım olmuş lan dedim . cafe racer zaten budur hazır almak değil bence yaptıktan sonra daha fazla değiştirirsiniz on numara olur. he unutmadan aynaları eklemeden çıkmayın lütfen küçük gidon altı olsa bile olsun ayna.
-
bajaj boxer 150 cafe racer versiyonunu canlı gördüm, eleman sağlam modlamış mat siyaha boyatmış, cantlar teldi ve tamamen siyahtı, %70 yol &30 arazi lastiği de takmıştı baya triumph scrambler'ın ufak versiyonu gibi duruyordu.
Aklında bulunsun cg alacağına azıcık daha koy bajaj boxer al.
-
stupid adlı üyeden alıntı
bajaj boxer 150 cafe racer versiyonunu canlı gördüm, eleman sağlam modlamış mat siyaha boyatmış, cantlar teldi ve tamamen siyahtı, %70 yol &30 arazi lastiği de takmıştı baya triumph scrambler'ın ufak versiyonu gibi duruyordu.
Aklında bulunsun cg alacağına azıcık daha koy bajaj boxer al.
Acikcasi ehliyet yaşi tutmuyor 😒 gonlum istemezmi yuksek cc bi cafe racer yapmak ama mükemmel yasalarimiz saolsun a1 alabilmekteyim sadece
Benimde kafamda renk olarak mat siyah ve sele ise acik kahve gibi bir renk planliyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
can arslan adlı üyeden alıntı
valla bence o bütçeyle gayet de güzel oluyormuş . illa 20 bin liralık motor alıp 10 bin masraf edip toplamak gerekmiyor . görünce şaşırdım olmuş lan dedim . cafe racer zaten budur hazır almak değil bence yaptıktan sonra daha fazla değiştirirsiniz on numara olur. he unutmadan aynaları eklemeden çıkmayın lütfen küçük gidon altı olsa bile olsun ayna.
Zaten amacim dusuk bütçe cafe racer yapmak Cg kullanicilarinin geneli apaçi veya keko malum motorun seside vay canina dedirtmiyo bende keko gibi bi gorunum yerine cafe racer a ceviririm seside cok kulaga batmaz.
Ayna konusuna da gelirsek arada kaynadi yav sanirim o konu :D insallah gidon alti veya yani ayna şart yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler