Öncelikle herkese merhaba uzun süredir forumu takip ediyorum ilk kez konu açıyorum.
Sıkıcı olmadan Biraz kendimden ve motora olan ilgim ve bakış açımdan bahsetmek isterim;
Yaşım 24 doğma büyüme izmirliyim Küçüklüğümden beri herkeste olduğu gibi motosiklet hastalığı süpersport ile başladı görünüşü olsun sesi olsun ilk zamanlar yaşımız gereği kızlara hava atma isteği ön plandaydı şuan ise pek önem arz etmiyor hızı severim (4 tekerde) ailemi severim (2 tekerde) neyse süpersport isteği zamanla köreldi mesleğim gereği gemide çalışıyorum kaptanım (şuan gemideyim) bir gittimmi minimum 6 ay yokum dünyanın çoğu yerine gittim gezdim gördüm gezip görmeyi seviyorum kamp yapmayı vs macerayı seviyorum gemiden indiğim zaman karada 2-3 ay boş vaktim oluyor bu vaktimi evde bilgisayar başında değilde gemi ile gittiğim yerleri motosikletlede gezerek değerlendirmek istiyorum korkum yok maddi sıkıntım yok ingilizcem iyi derecede bi çıktımmı norveçe kadar giderim ve işimi görebilecek motosiklet arıyorum..
Şuan için motosiklet ehliyetim bile yok basit iş alınır.
Toplamda 3-4 farklı 150 cc vitesli motosiklet kullandım toplasan 50km anca hepside artçılı
Motosiklet almadan önce alabileceğim tüm eğitimleri alıcam.
Ekipman konusunda piyasada en kaliteli ne varsa botuna varana kadar temin edicem.
Motor konusunda kendime güvenirim yüksek cc motoru zaptedebilirim ama acil durumlarda tecrürm olmadığı için ne yaparım bilemiyorum bunun içinde gerekli tüm eğitimleri zaten alıcam
Motora gelince ilk başta iron 883 bakıyordum uzun yolda yorucu olabilceği hakkındaki forum yazılarını okuduktan sonra tenere 660, versys 650, triump 800 gibi motorları araştırmaya başladım yolun başımdayım biliyorum ama gidipte 150cc motosiklet ile başlamak istemiyorum motoru alır almaz direk avruoaya sürücem 1 arkadaşım ile 2 motosiklet avrupanın yollarını ve motora olan saygılarını göz önüne alarak ne yapmalıyım nasıl bir motor almalıyım yapabilirmiyim ? Sizin tecrübeleriniz fikirleriniz benim için çok önemli teşekkürler..🤗