hasmet adlı üyeden alıntı
Şahsen "motosiklet kullanan elitler, sanatçılar, beyaz türkler"in de "Karadenizli fındık yetiştiricileri, hayvancılıkla uğraşanlar, ev hanımları, küçük esnaf" kadar payı olduğunu düşünüyorum yaşananlarda. Kaç senedir hakimlerdi orduya, yargıya, akademiye ve big business'e. Daha iyi yönetselerdi, daha çoğulcu ve kapsayıcı olsalardı, dışlamasalardı. O tutumları şu anki yönetimin can suyu oldu. Evet şimdi bin beter, ama zamanında dikkat edilseydi, bugünün popülist firsatçılarına gün doğmazdı.
Ne zaman uyanacağız bilemiyorum... Şimdilik çok umut verici bir ışık gözükmüyor malesef. Herkes hâlâ kendine bakıp özeleştiri yapmak yerine ona buna hesap kesmeye devam ediyor. Doğru yanlış umrumuzda değil, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modundayız. Kurtuluş Savaşında destan yazan fedakar bir millet olmaktan çıkıp karaktersiz firsatçılara dönüşmüşüz, ve öyle de yönetiliyoruz. İyice bölük pörçük olduk. Mide bulandırıcı bir bağnazlık akıyor içimizden kendi insanımıza karşı... Vicdansızız, acımasızız... ve öyle de yönetiliyoruz.