Bagaja atıyorum. Şu bacak çantasına bir türlü alışamadım bir tek beni mi rahatsız ediyor anlamadım
Bagaja atıyorum. Şu bacak çantasına bir türlü alışamadım bir tek beni mi rahatsız ediyor anlamadım
Benimki arka çantada (topcase) de ben genelde iş ev kullandığım için sıkıntı yok. Ama başka yere gidersen kafe vs gözümün önüne koyuyorum motoru. Ayrıca kamera vs görecek şekilde koyuyorum.
Aracimin ruhsati,yedek kontak anahtari,nüfus cuzdanim kadar önemlidir,herdaim ya bilgisayar yada bel çantamda taşirim,ruhsat araç uzerinde veya topcase´de birakilmaz.
Bir adet eş ediniyorsun ve ne kadar ruhsat, kimlik, ehliyet varsa ona kitliyorsun. :D
Eşim ne nerdedir bilmez. Ben kucuk bir kutuya bu tarz şeyleri dolduruyorum. Lazim olunca ordan cikarip kucuk cantaya veya ceket cebime koyuyorum eve gelince tekrar yerlerine koyuyorum. Azcik duzen :D.d.d
Bir kaç tür motorum oldu scooter da diğer türlerde hep montla kullanırım,yazın yazlık,kışın kışlık,hep montumun iç cebinde taşırım ruhsat,hgs,ehliyet ve ruhsat kabının arasında 2-3 tane sele kirlenirse silmek için lokanta ıslak mendillerinden bulundururum..bunun dışında alternatif hiç düşünmedim bile..
Ryhsati yaniniza alin. Calindiginda cevirmeye girerse birakmazlar obur turlu sisteme calinti dusene kadar her cevirmeden gecer gider. Ben hem montu giymeden cikmayayim diye hem de bu gibi durumlara karsi montun ic cebinde sakliyorum.
Ruhsat ve Kullanım kılavuzu kilitli poşet içerisinde sele altında duruyor. Yeni kimlikler gibi ruhsatı da iyice küçültseler de cüzdan da taşısak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)