herkesin merak ettiği konu sitede kaç kişiinin ehliyetinin olup olmamısdır bu cogu zman tartısma konusuda olmustur bakalım kaç kişinin ehliyeti varmış kaç kişiinn yokmuş
Ehliyetim Var
Ehliyetim Yok
herkesin merak ettiği konu sitede kaç kişiinin ehliyetinin olup olmamısdır bu cogu zman tartısma konusuda olmustur bakalım kaç kişinin ehliyeti varmış kaç kişiinn yokmuş
Yeni yine yeniden
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. . Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: crato **************
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hadi buyur trafik yetmiyor
bide burda ehliyet soruyor
yaşım tutmadığı için ehliyetim yok.. bu yüzden motorda almıyorum ehliyetimi alır almaz motorda alıcam.. ALLAH'ın izniyle...
yapıldı böle bi anket var + doğruluk payından emin değilim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
he hee,, benim var benim varr... (02.06.2006 Tarih itibariyle)
bide ehliyette B+A2 yazması çok hoş yaw
Şu an itibariyle kullanılan 12 oyun 7'si ehliyetsiz!
Bağlayın motorlarını
benım de ehlıyetım ama motorum var
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
ben yok dedim.
ama henüz motorum da yok.
fakat çok yakında her ikisi de olacak! :D
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
Ne yalan söyleyeyim ben merak etmiyorum ama madem herkes! merak ediyormuş oy kullanayım bariokan4037 adlı üyeden alıntı
Ehliyetiniz var mı sorusu tam olarak neyi sorguluyor? Bu soruya son 6 yıl içerisinde hep 'evet' diye cavap verebilirdim. Eğer asıl soru A2 ise sadece o da var 3-4 aydır.
sıtede bekledıgımden daha cok ehlıyetsız cıktı
Yeni yine yeniden
oha ya neredeyse yarısı ehliyetsiz..
CBR 600F Honda,
mehlıyetı gecen yaz hazran gıbı aldm motoruda bu sene nısan da
Ride your way
en ıyısnı yapmısın
Yeni yine yeniden
bende de A2+B var. çok rahatmış önceden anlayamamıştım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ben ihtiyar delikanlı olarak A2'imi almadan B'yi bile almadım ki siz anlayın artık A2 durmumu. Önce A2 yazacan değil mi dedim memur böm böm yüzüme bakıp beklediğin yetmedi mi gibi bir ifadede bulundu
A2- var motor var 8-9 litre benzin var daha ne olsun şükür.
su anlık sonuca gore ehlıyetlı kullanıcıların yarısı kadarda ehlıyetsız kullanıcı var
Yeni yine yeniden
Aslında ehliyetsizler çok daha fazla galiba ama oy kullanmıyorlar bence..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)