Yşım tutmadığı için henüz ehliyetim yok ama motoum var Allah'ın izniyle seneye bugünlerde alıcam ve rahat rahat gezicem...
Ehliyetim Var
Ehliyetim Yok
Yşım tutmadığı için henüz ehliyetim yok ama motoum var Allah'ın izniyle seneye bugünlerde alıcam ve rahat rahat gezicem...
Saçma bi soru olacakta acaba yolcununda A2 ehliyeti olması gerekiyor mu?
29 temmuz sınav tarihi ben bu tarihten sonra yanıtlamak istiyorum mümkünse
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
benım de yok yas tutmadıgı ıcın :D ama 1-2 sene ıcınde olucak ıns.....
Hayır...Kaptanlık brövesi ve uçuş izni gerekiyor...Odyessa adlı üyeden alıntı
Şaka bir yana öyle bir şeye gerek yok...
Ama can güvenliği için en azından kask ve mont gerekli...En önemlisi bu...
Bende şuanda yeni kayıtlılar arasındayım...Ekime geliyor bakalım...
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
Ehliyetli : % 57,42
Ehliyetsiz : % 42,58
İçler acısı bi durum.. gelişmiş bir devlet olmak istiyorsak kesinlikle boyle durumlara izin verirmemeli..neden kimse ehliyet almak ismiyor anlamıs degılım.. polisin onunden gecerken rahatlık batıyormu acaba... yada ehliyetım yok dıye havamı atıyolar...
Bende 2 sene ehliyetsiz kullandım, ehliyetimi yeni aldım.
Aslında rahat batması değil olay, sadece kayı olduktan sonra saçma sapan brokrasiler yüzünden alım çok uzun sürüyor. Şahsen ben o yüzden hiç başvurmamıştım, tatile motorla çıkacağım için ehliyet aldım, yoksa şehir içinde hiiç düşünmezdim almayı.
2 yıl ehlıyetsız kullandım sonunda elıyetımı aldım ama butun heyecan gıttı ehlıyetsızken polıs yakalıcak dıye heyecanlı oluyordu motor kullanması sımdı ehlıyet var polıslerın ustune ustune gıdıyorum yuzume bıle bakmıyolar
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Bende de B + A2 mevcut ....
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
A2-e Ehlİyet Kanunu ÇiktiĞinda DeĞİŞtİrmİŞtİm
Benim ehliyetim yok ama yaşım tutmadığımdan yaşım tutsa hemen alırım
Zaten motoru ehliyet sürmez...
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Motorumu alalı 1 ay oldu henüz.Ve 1 ayda 1300 km yol yapmışım.Bunun içinde artçımla birlikte denizli yolculuğuda var (izmirde oturuyorum).Ama kursa yazıldım.7 Temmuzda yazılı, 4 Ağustosta direksiyon var.İnşallah ağustosta ehliyetimdeki b harfi a2 ile bütünleşecek. O zamana kadar ehliyetsiz kullanmaya devam.O zamana kadar bir kere daha denizli yolculuğu düşünüyorum.Herhalde ehliyeti alana kadar 3000 km yi bulur motorum Bu arada denizli yolculuğumu en kısa sürede gezi bölümüne koyacam. Sanırım fazla konuştum Aaaa unutmadan ehliyetsiz seçeneğini işaretledim.Nede olsa halen ehliyetsizim.
arkadaşlar ehliyet yaşı tam olarak kaç
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
ehliyet ne demek yaww
nerden alabiliriz acaba
evet a2 17 yasında alabiliosun ama en iyisi 18 e kadar bekleyip B+A2 Almanız 150 ytl lik bi avantajınız oluyor... Ben gibi bi sene B sonraki senede motora kavusunca A2 alcam die hem ugrasmayın hemde fazla paranız gitmesin...
Ayrıca bende de B+A2 Var...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)