7 sene ehliyetisz kullandım hiç bişi olmadı 2 defa polisten kaçtım bu sene ehliyet aldım
Ehliyetim Var
Ehliyetim Yok
7 sene ehliyetisz kullandım hiç bişi olmadı 2 defa polisten kaçtım bu sene ehliyet aldım
e+a2 var. ama a2'yi alana kadar 1,5 ay motorumu kullanmadım.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
beyler sıtede kacak var yakalayınKorhanx9 adlı üyeden alıntı
<<<<<<<<<< şuraya gitti<<<<<<<<<<
Yeni yine yeniden
Derler ya ''Ehliyetmi kullanıyo olm arabayı'' Bende de yok ama başvurum var yakında olucak... Bu ara çin motorları dolayısıyla sıra bile bulmak imkansız hale geldi buralarda yaa.. Hafta içi duydum. Aralık ayına öğrenci yazıyolarmış Bende bi kurs falan mı açsam Bu arada honda eğitim merkezinde de sıra bulmak için kasımı bekleyin diolar Söylenmişti ama bende sölicem, Bi kaç seneye motor çöplüğü olmayız inşallah....
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
ehliyetsiz olmaz dicektim ama oluyomuş.
gerçekten de ehliyet olmadan motor kullanmak çok rahat galiba. benim tanıdığım bi kaç kişi de ehliyetsiz motor kullanıyo ve gerçekten de bi allah ın kulu çevirip de sormuyo!uzman_1907 adlı üyeden alıntı
07-01-1999 yılından beri var
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
kursa yazıldım gelişim sağolsun 26 ağustosda sınav 23 eylülde direksiyon alırsak ekime kadar alamassak ... kadar
ehliyetli olmak gibisi yok allah şükür ben de de var
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
ehlıyetıde cok gec verıyolar ama 1 ayda verırse guzel olur
Yeni yine yeniden
aralık 2005 te ehliyet,mayıs 2006 motor sahibiyim
en ıyısı zaten once ehlıyetı almak
Yeni yine yeniden
Meliss adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum benimde yazıyo yaff
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
ARKADAŞ SENDE O VAR BENDE DE ...D+A2 VAR biliyonmu bu tam 2 tekerde 32 tekere kadar kullanıyo tavsiye ederim sanada hehehe ama sakın kızmaMeliss adlı üyeden alıntı
ben ehliyet aldığım zamanlar ne biliridm böyle olacağını bu işlerin 6 sene önce alırdım be
valla durum içler acısı.
önümüzdeki hafta salı gecesi yola çıkıyorum
ya zaten bu ikisi az gelmeye başladı,, yakında C, D, E die sıralamayı düşünüyorum zati,, küçüklüğümden beri tır şoförü olmak istemişimdirCİHAN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar direksiyon sınavı (gidon) ne zaman olacak kesin bilgisi olan varmı kafayı yemek üzereyim tam 2 ay oluyo daha 3 hafta sonra anca alırsın diyo sürücü kursu
CBR 125 R
oleyyyyy 14 ekimde yırtıyorum ve ehlıyetımı alıyorum
herkese tavsıye ederım ehlıyetı
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)